Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done Video Clip [avi.]

Başlatan Littleches, Nisan 03, 2007, 05:38:36 AM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

dream de bende gördüm dergisini de alacam yeni lp stickerları veriyolarmış mtv ye bakamıom yaa bizim uyduda vardı yerine trace die dandirik bişi geldi sürekli burdan izlioom neetcen ??
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

selinkinpark

aa cidden mi alalım bizde bi dream derqi :D
aslında derqiye para vermekten nefret ediyoruma ama söz konusu Lp(=

§ïяĝαиα

hehe ben geçen sayıyı sırf lp haberi var die aldım bu sefer de sticker ı var die alcam geyiğe dönüşmeden şöle bi yorum yapim :ben bu şarkıyı iice sevmeye başladım hatta yawaş yawaş ezberliorum :D
NETE KAFA İZNİ

Sumween

bu ay bnde aliyim la o zaman :D itiraf ediyim eğer alırsam bu aldığım ''ilk'' dream olcak :D
neyse devam..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ousan

Quote from: sirGana [lp] on Nisan 08, 2007, 08:50:07 PM
hehe ben geçen sayıyı sırf lp haberi var die aldım bu sefer de sticker ı var die alcam geyiğe dönüşmeden şöle bi yorum yapim :ben bu şarkıyı iice sevmeye başladım hatta yawaş yawaş ezberliorum :D

lp haberleri bizde de var :D

§ïяĝαиα

bi kerem onu kastetmedim hergün 5 saatimi burda geçirdiime göre bunu anlaman lazımdı ousan her neyse orda ayrıntı filn veriolar küüçüük posterleri var bide elime alıpokuom daha somut gelio anlatabildim mi
NETE KAFA İZNİ

ousan

Quote from: sirGana [lp] on Nisan 08, 2007, 09:45:36 PM
bi kerem onu kastetmedim hergün 5 saatimi burda geçirdiime göre bunu anlaman lazımdı ousan her neyse orda ayrıntı filn veriolar küüçüük posterleri var bide elime alıpokuom daha somut gelio anlatabildim mi

ne dedim ben şimdi.. bi dövmediğin kaldı... biraz relax arkdaşlar...

muzzy

Quote from: Sumween on Nisan 08, 2007, 08:50:44 PM
bu ay bnde aliyim la o zaman :D itiraf ediyim eğer alırsam bu aldığım ''ilk'' dream olcak :D
neyse devam..

benimde..çünkü çok poktan bi dergi..

mezar kabul

ya arkadaşlar cidden yazık olmuş gruba baba dibi albümlerin arkasına bu şarkı hiç gitmemiş umarım diğer şarkılarıda böle olmamıştır  abi nerde o eski şarkılaaarrr ahh ahhhhhhh >:( :'(
daha nekadar sana yalvaracam be pislik kadınmı sandın sen kendini bilmeden

muzzy

başta bende böle diordum ama şimdi tel e bile attım durmadan dinniom..dewam et sen.. ;)

ousan

evet.. dinledikçe insan daha çok seviyo :D

SamYeLi

SeLamm MiLLeT Ben Lp yi önceden dinLerdm ama bu kadar Cok DeiL Yafff Hastası OLdummm netcemm ben yaa ;D bu arada en guseL sarkıLarını Listesini gönderirsenisss sefinirimmm biLiyorum hepsi guseL ama diLLerden dusMeyenLeri kasteddm  ;D

süperlp

bak simdi
breaking to habit i dinle
don't stay i dinle (dinlemekle yetinme biraz da coş)
one step closer ı dinle(ama dinlerken sokağa çıkma ya da araba kullanma)
a place for my head ı dinle
in the end i dinle
papercut u dinle(şiddetle öneriom)
somewhere ı belong u dinle
vs vs.....
ha bide announcement service public i dinle(underground 6 da)

uNReLiEveD

gzl şarkı ama eski şarkılar daa gzldi yhaww

SamYeLi

ama bunLarın hepSi Warky bende hihih :D baska biLmedikLerimden  :P yinede saoL canım