Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done Video Clip [avi.]

Başlatan Littleches, Nisan 03, 2007, 05:38:36 AM

Previous topic - Next topic

KuMsAL

ben de beendim klibi de çok güsel olmus bence hersey harika bu arada ezberledim sarkıyı..:)

özgür69

ne çabuk ezberledin ;D
.                                      

cmrbjp

klip tek kelimeyle süper acaba başka hangi şarkılarına klip çekerler onlar nasıl olur? :D

D-Wade

ya klip filan herşey güzel de ben mike ın tarzına alışamadım eski tarzı bana çok daha iyi geliodu :( alışamadım

SamYeLi

Bence kLipte harika şarkıda adamda adamın seside yani harika en azından klibin werdiği mesaj çok önemli :) bence gündemdeki konulara çok güsel bi değinmişler tebrik ediorm gerçekten  ;)

D-Wade

evet zaten gündemdeki konuları ele almaları olgunlaştıklarının bi göstergesi bence

Sumween

Quote from: D-Wade on Nisan 13, 2007, 07:55:57 PM
ya klip filan herşey güzel de ben mike ın tarzına alışamadım eski tarzı bana çok daha iyi geliodu :( alışamadım
çok değişmiş di mi ya? nerde o uzun saçlı halleri...
şarkının ''nannanna'' kısmını klibi izlerken farkettim çok hoş bi detay =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

D-Wade

ama eski hali daha sempatikti bide top sakal bırakmış eski sakalı saç stili daha iyiydi

whiskas:)

uzun saçlı hali de bu hali de fort minor.daki iirenç bıyıklı haline onyüzbinmilyon basar  ;D

-whiskas
"bıyık sewmeyen genç kızlar dairesi başkanı"
forfeit the game & stop the talk show!

§ïяĝαиα

evt nazlı... doru sölüon... o nanana kısmında ayağa kalkıp aynısını yapıom ben bide aklıma bazı şeyleri getirdi...üstünde düşünülmesi gereken şeyleri...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Darkshines

Klipte gözüken yeni logoları haricinde her yanı güzel

black_ece

Quote from: whiskas:) on Nisan 15, 2007, 12:07:39 AM
uzun saçlı hali de bu hali de fort minor.daki iirenç bıyıklı haline onyüzbinmilyon basar  ;D

-whiskas
"bıyık sewmeyen genç kızlar dairesi başkanı"

evet evet katılıyorum kesinlikle
hiç yakışmıyodu o bıyıklar
bi kendine gelir gibin olmuş

Requiem

Bu videoyla anladım ki Chester'a mikrofon ayaklığı ile şarkı söylemek yakışmıyor =) Ayrıca Brad'in yeni imajı da çok iyi olmuş..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

bende hep diom brad manyak olmuş die..ama çoğunluk beğenmiyor..kıl yumağı olmuş diyor..walla bencede süper olmuş...önce de demiştim..bende öle olacam :P :D

bu arada dikkatimi çekti.. mike nası hırslı çalıyor gitarı dikkat ederseniz :D

rock_mania

Abi ne yalan söyleyim. LP'yi çoooook özlemiştim. Bu sarkıyı dinlemek iyi geldi.
Bir de sürekli o eski sarkıları dinlemekten sıkıldık di mi.O sarkıları hala çok seviyorum ama yenilerini hepimiz hasretle bekliyorduk.Hadi hayırlısı.
;) Çok tesekkürler dostum.    ;)