Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LOST

Başlatan delilah, Nisan 06, 2007, 11:30:50 PM

Previous topic - Next topic

raines

lostun bu kadar gerilere gitmesi enteresan. byle bi dizinin başlığı 3. sayfada olmamalı diye düşünüyorum şahsen.

3. sezon bitti.
4. sezon 2008 şubatta başlıyor sanırsam

www.yuzsekiz.com cok guzel bı site lost üzerine tamamen girip lost hakkında herşeyi ogrenebılırsınız. tavsiye ederim.

Mrs.BENNINGTON

ya insan alıstı mı bırakamıor. Ben.allahan tembeli,,her sabah erken kalkıp aksama kadar bunları ıslıorum gozumu kapıorum adadayım fln:P saka bı yana da ızlenmelı her bolumu ayrı bı merak konusu. bu arada basrol u yanlıslıkla Jack e vermısler galıba Sawyeeeer sen nesin ole yaa :D  :) ;)

blind_clown

bi diziyi izlerken hiç tahmin yapamamk canımı sıksa da süper bi dizi:)artık düşünmüyorum akışına bıraktım diziyi..her seferinde garip bişey çıkıyor ne adaymış be:)işin garip yanı da senaristlerin de sonunun nasıl olacağını bilememesi..
favori karakterlerim hurley ve sawyer..kate ve jack in her bokun içinde olması sinir ediyor beni >:(
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ad infinitum

lostumun bir bölümü eksik nerden temin edebilirim bilen var mı?

hadi lostumu yedim bekliyorum

ousan

Quote from: blind_clown on Ağustos 14, 2007, 05:59:31 PM
bi diziyi izlerken hiç tahmin yapamamk canımı sıksa da süper bi dizi:)artık düşünmüyorum akışına bıraktım diziyi..her seferinde garip bişey çıkıyor ne adaymış be:)işin garip yanı da senaristlerin de sonunun nasıl olacağını bilememesi..
favori karakterlerim hurley ve sawyer..kate ve jack in her bokun içinde olması sinir ediyor beni >:(

jackden nefret diyorum....

delilah

adamın gözleri deli bakışları taşıyo :D ben. den kötü değil ama :D :D  ya o juliet i öldürseler var ya.. hiçbir işleri rast gitmiyor.. kimse birbirine  doğruyu söylemiyor çok can sıkıcı :/  hurley harbiden çok kafa bi adam ya :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Requiem

3. sezonun son bölümüyle beraber dizinin sonunda bi "hasss........." la başlayıp giden bi sövme operasyonu gerçekleştirdim.. ilk defa dizide flashforward kullanılarak şuana kadar izlediğimiz çoğu bölümün içine edilmiş bulunmakta =) 4. sezonu bekliyoruz
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ousan

4. sezonda kesin bi ada bide gelecek gösterilcek :D

delilah

jack in geleceği çok kötü ama o zaman yaa çok acıdım vallahi içim burkuldu :D bi de o ölen kimdi acaba sawyer olabilir mi, büyük bir ihtimalle o da yine de merak ettim belki sizin başka bir fikriniz vardır.

ya bi de charlie nin ölmüş olmasına inanamıyorum ya :/

ousan

Quote from: delilah on Ağustos 16, 2007, 01:43:21 PM
jack in geleceği çok kötü ama o zaman yaa çok acıdım vallahi içim burkuldu :D bi de o ölen kimdi acaba sawyer olabilir mi, büyük bir ihtimalle o da yine de merak ettim belki sizin başka bir fikriniz vardır.

ya bi de charlie nin ölmüş olmasına inanamıyorum ya :/

çarlide neredeyse ağlıyordum yani o derece. bence savyır değil.. ne biliym çünkü keyt beni bekler falan dedi.. bence savyırla kayt evlendi.. o başka biri.. belki jon olabilir :D

blind_clown

ya daha sonraki bölümleri izlemeyen var ben daha 2.sezondayım mesela..söylemeyin ya ne oldugunu:)charlie öldü demek:((
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ad infinitum

vaahhh vahhh jack kötürüm oldu hurley locke'u yedi kate ................................

ousan

Quote from: blind_clown on Ağustos 19, 2007, 07:12:18 PM
ya daha sonraki bölümleri izlemeyen var ben daha 2.sezondayım mesela..söylemeyin ya ne oldugunu:)charlie öldü demek:((

bakma o zaman buryaaq :P

black_ece

nasıl bakmasın siz de spoiler yazın başına =) lost başlıklarını mı ayırıcaz ikiye lost sezon 1- 2 -3 ... diye =)

delilah

herşey için çokh geç eceeeeh..bütün sırları döküverdik