Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

In Rock - ( Japan-2007)

Başlatan [lp]_endLeSs, Nisan 10, 2007, 11:52:22 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

15 Nisan da "In Rock" adında bir Japon dergisi Linkin Park ı konu edinecek. Aynı zamanda derginin kapağında da LP olacak. ( LP times)

Tabi dergiyi alamadıktan sonra bi işimize yararmı bilemem ama paylaşiim dedim :D

Littleches

Sağolasın iyi ettin.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

§ïяĝαиα

o dergi buraya gelmez dimii ?? gelseydi keşke...böylece dream in stickerlarına talip olmaktan kurtulurdum bi bakıma... :D neyse saol...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

önmli diil :) bende arkadaslara soruorum japon tanıdık varmı :D varsa dergi alsın bana ordan die :D ama bi sonuc alamadım tabi  :'(  gerci dergiyi alsak anlamayız o da var  :) ama insanın içinde kalıo böle de  :(

sfgi

çokk saol ya japonca çince farkedermi hepims lpciyiz konu lp olunca resimler bile yeterdi bana nese gelems heralde buaya o dergi  ??? yada gelsede çok turistik yerlerde fln olur yazın gelen japonlar okusun die  :) :) :D nese ya saol bu arada tanışalım ben yeni üyeyim adım sevgi ;)

Kozy_mac

güzel bi hadise tabiki tanışıp kaynaşma=) tanışma salonu bunun için sizi bekliyo(yeniyken bazı şeyler zor oluo galiba) ;)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

LpNumB

Bi distribütor bulmak lazım : P

makara

saol paylaştın için kardeş :P
L1Nk1N PARKلینکین پارک

ramted

Arkadaşlar LP türkiye daveti için mail desteğine tam gaz devam... LP yi rock'n coke ye çağıralım...
edit:tamam sevgili arkadaşım sen elinden geleni yap..ama bu bi dergi topici alaka kuramamışın pek...

[lp]_endLeSs

bu seneki rock'n coke a biraz zor gelir :S bildiğim kadarıyla açıklandı kimlerin geliceği..
bide ne alaka bu topicde :S

ramted

Neden onları Türkiyeye çağırmak için ayrı bir topice ihtiyaç mı var...Ayrıca Rock'n coke dışındada gelinebilir. (amy lee) LP yi türkiyeye çağırmak bir LP cıyı rahatsız etmemeli. Bu arada mail desteğinden umarım haberiniz vardır..
edit:ya tamam ii hoş sölüosun da konu bütünlüğünü bozuosun onun için dedik..konuyla alakasız onun için...hem rahatsız olduumuzu kim söledi..?

[lp]_endLeSs

arkadaşım LP yi Türkiye'ye çağırmak beni rahatsız falan etmiyo..sadece sana bu seneki rock'n coke a gelicek isimlerin açıklandığını söylemeye çalıştım! bu sirgana'nında söylediği gibi bir dergi topiği konser değil...

ceren

pef ya pöile uzaktan uzağada sevılmezkı bu dergi söyle her sayfasına dokunmak ıp kokusunu ıcıne çekmek ggerek bea..:.(keder doldum bak kadere sıcddım..

muzzy

iyide 15 Nisan nası oluyor?? gelecek zman olarak konuşmuşun?? seneye mi =)

[lp]_endLeSs

bu haberi 15 nisandan önce yazmıştım..yani dergi çıktı..bitti..konu kapandı ama hala yorum yazılıyo :D
anasayfada bu göründüğü için sanırım yeni üye olan herkes önce buna bakıyor..