Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Linkin Park Albümü Hakkında Yeni Yorumlar

Başlatan ousan, Nisan 11, 2007, 09:00:12 AM

Previous topic - Next topic

LPT

Bence butun sarkıları cok guzel ama What I'we done baska...:D

jpog_tr

YAZIK YAZIK YAZIK olmuş lp ye. hayatımda ilk defa bir müzik grubu için ve bir albüm için oturdum ağladım. inanamadım belkide çok fazla şeyler beklediğim içindir ama ortada bir gerçek var kocaman bir HAYAL KIRIKLIĞI. Ben lp yi eski albümlerinle hatırlamaya devam edicem ve bu albüm hiç çıkmamış gibi davranıcam. yeni tarz tam anlamıyla BERBAT olmuş:( :( :(
yok bişey

selinkinpark

albümü beğedim ben!

Roswegas

Quoteyeni tarz tam anlamıyla BERBAT olmuş:( 
ilk dinlediğimden bende öyle düşündüm

ama acayip sardı sonra
gerçi ben sevcem diye bolbol dinledimama yine de
çok güzel bence..

jpog_tr

her gün en az 3 kere dinledim tüm albümü tam 2 hafta boyunca. herkes sevmeye başladım diyor. bendemi bişey var anlamadım. ama omuyor işte sadece no mo sarrow ve valentine's day gerisi hikaye bide biraz What I we Done. ama bunların hiçbiri yinede eski albümdeki hiçbi parçanın yerini tutamıyor NAAPTIN SEN LP ya ben ne dinlicem şimdi  UFFFF
yok bişey

shinoda.knj

Quote from: nitrotoluen on Mayıs 06, 2007, 04:50:08 AM
ya bu qwerty'yi dinleince dedim bu adamların 3. albumde iyi olucak gibi tarz iyi gidio ama bu minutes the midnight inanılmaz kötü olmuş nedir bu yaa shinoda nerde??? 7 yıldır aralıksız yani neredeyse LP ilk çıktıgından beri LP manyagı biri olarak tamamen hayal kırıklıgına ugradım.Chesterin o güzel sesi nerde sadece böğürüyo.nerde crawling nerde numb.böyle rezalet şarkılar yapacaklarsa olgunlaşmasın abi bunlar:(

Pardon chester sadece böürüo mu ddn??Doğru şarkıları dinlediğne emin misin acaba??

*forum kuralları* mesajlara edit yapın..[lp]_endLeSs

Quote from: jpog_tr on Haziran 06, 2007, 09:05:48 AM
YAZIK YAZIK YAZIK olmuş lp ye. hayatımda ilk defa bir müzik grubu için ve bir albüm için oturdum ağladım. inanamadım belkide çok fazla şeyler beklediğim içindir ama ortada bir gerçek var kocaman bir HAYAL KIRIKLIĞI. Ben lp yi eski albümlerinle hatırlamaya devam edicem ve bu albüm hiç çıkmamış gibi davranıcam. yeni tarz tam anlamıyla BERBAT olmuş:( :( :(

Kendi istedikleri müziği yapmışlar ve bunun için kimse onları suçlayamaz bence!!Ayrıca şarkı sözleri de çok anlamlı!Sırf mike emcee lik yapmıo die(ki yapıo bazı şarkılarda)ya da joe Djlik yapmıo die Lpden vazgeçcekseniz asıl size yazıkk!!
Thieves and hypocrites!
[/u][/i][/b]

Ra[P]uNzEL

bencede deişşiklik yok benzeyen var örneğin what i've done şarkısında da from the inside daki gibi dünya sorunları ele alınmış abi hiç deişen bir şey yok lp yi gene belli eden şarkılar hep var ama ;D ;D ;D ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

l1nk1n_p4rk

Yeni albümünün ilk şarkısı cok guzel ve yakındada cd sini alıcam:D I love you LİNKİN PARK

melis

güzel bi albüm olmuş ama sanki eskiler daha iyiydi! ama ben bunu da beğendim

chaz_lp

ben de yeni albumdeki bütün şarkıları dinledim ama tarzları gerçekten büyük bi ölçüde değişmiş en tuhafı da mike ın rap deil de normal soyleyişiydi:)

in the end...

kim nderse desin ilk albumünu hiç birseye deişmm.yeni albunu okadar sevkle dinlemiorm.beni tatmın etmio

makinacı

ben de kendi yorumumu yapacam...benim gibi ölümünüe LP dien birini dahi eeh bu ne böle yaa... diyip başucumdaki posteri kaldırıp yerine nightwish i koydurdu bu albüm..nerde kaldı qwerty? nerde kaldı reading my eyes?...
wereceim not
4.5 / 10
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

jpog_tr

bu benim kendi yorumum. kimseyi ilgilendirmez. herkez lp nin eski lp olmadığını biliyor. bunu hemen kabul edenler olabilir etmeyenler olabilir kabul etmek İSTEMEYENLER olabilir. ama gerçek bu. hem ben lp den vazgeçmiş falan değilim. onlar buyursunlar istedikleri müzikleri yapsınlar. ama biraz objektif olmak gerekiyor. LP nin yeni tarzını yeni yeni sesini beğenenler vardır saygı duyarım. Ama benim bildiğim deli gibi hayranı olduğum LP bu değil.
yok bişey

MorpHero

Bencede inanılmaz kötü ya şarkılar 3 tane beğendiğim şarkısı oldu biri wake diğeri In Between Diğeri ise Bleed It Out Birde Behind Your Lies Var diğerleri berbat bence

a[LP]

Albümde bleed it out, given up, no more sorrow gbi şarkılar biraz daha fazla olmalıydı bnce. ama böylede güzel sonuçta lp yi seviyoruz değil mii:)
put me out of my fucking misery?