Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mike Röportajı

Başlatan [lp]_endLeSs, Nisan 16, 2007, 05:13:21 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Complex dergisi Nisan/Mayıs sayısında Mike ile yapılan röportaja yer verecek..

( derginin adresi bu ama röportaja henuz yer verilmemiş http://www.complex.com/ )

( LP Times )

§ïяĝαиα

varya yemin olsun bu haberi yazdım senden önce :D ama koymadım çünkü complex magazinin ana sayfasında namahrem görüntüler vardı ...koymadım bende bide röportaj yoktu ondan :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

Röportaj yayınlandııı!!
http://complex.com/index.php?task=Articles&id=598&section=64&issue=1

Yeni albümün prodüktörlüğünü Rick Rubin yaptı. Onunla nasıl tanıştınız?
Ona, onunla çalışmak istediğimizi söyleyen bir yazı yolladık. Böylece onunla tanıştık..Onunla, kitaplığında buluştuk ve bu gerçeküstü birşeydi.Çünkü bu adam hakkında herşeyi biliyor gibi hissediyordunuz..O efsane gibi bir şey ama aynı zamanda gizemli bir şeyler de var..Odanın içinde yürüyorsun ve her yerde binlerce kitap ve üzerinde çalıştığı şeyleri dinlemek için çok üst seviyede bir stereo sistemi var..Ve köşede de doldurulmuş bir kutup ayısı vardı..Rick Rubin ile ilk tanışmamda o kutup ayısının yanına oturdum gerçekten ilginçti..

Nasıl özel bir sound istiyordunuz?
Geriye dönüp diğer iki kayıda baktığımızda, o sounda da yapılabilecek herşeyi yaptığımızı hissettik ve geçmişteki kariyer yapmış sanatçılara/gruplara baktık ve değişimin önemli olduğunu anladık..Rick bize sınırlarımızın olmadığını hatırlamamızda yardım etti..Bu diğer insanların grubumuz hakkındaki anlayışlarını yıkmak değil, bizim sahip olduğumuzu düşündüğümüz sınırları yıkmaktı..

Bunu nasıl yaptınız?
Herşeyi tersine çevirdik.. İlk iki albümde neredeyse bütün parçalara Brad'le başlar ve birlikte çalışırdık..Bu albümde 6 kişinin fikirleri bir araya geldi.

Albümlerin arasında LP bir çok hayırseverlik de yaptı. Bu nasıl başladı?
Music for Relief Asyadaki tusunamiden sonra başladı.. Orada yardıma ihtiyacı olan kişiler için eğlenceli şeyler düzenleyerek para toplamayı istediğimize karar verdik. Esasen çok bir giderimiz olmadı ve bir kaç milyon dolar toplandı..

Peki ya New Orleans'ı ziyararetiniz?
Katrina kasırgası vurduğunda ne yapacağımızı bilmiyorduk..- Böyle korkunç görüntüleri görünce yardım etmek istiyorsunuz ama  bazı bozulmaları duyunca kötü şeyler için harcanacağından korkup para gondermek istemiyorsunuz..Bu yüzden Friens and Helpers adında bir grup oluşturduk ve New Orleans a gittik ve okula geri dönülmesi için bir şeyler yapmaya çalıştık..Öğrencilere direk olarak okul malzemeleri vermek daha güvenliydi.

Tek başınıza açmış olduğunuz resim sergisi "Diamonds Spades Hearts Clubs"..Bu nasıl oldu?
Esasında bu sergi FM çalışmalarından, daha önceden yaptığım çalışmalardan ve Gary Basement, SEEN, Dalek, Craola, ve Mr. Hahn ile ortak yaptığımız çalışmalardan oluşuyordu. İnsanların boş zamanlarımda neler yaptığımı görmesini istedim.

Yani resim yapmak sizin için bir hobi mi?
Art Center College of Design  dan mezun olduğumda illüstratör olmayı düşünüyordum ama sonra grup kuruldu..Resmi özgürce yapıyorum

Geçtiğimiz yıl Lupe Fiasco'nın Food&Liquor albümündeki  "The Instrumental" parçasının prodüktörlüğünü yaptınız..Sizi Jay-Z mi tanıştırdı?
Kulağa gösterişli gelebilir ama Lupe ile  Jay-Z 'nin yatında verdiği partiden sonra tanıştım. Benim sahnem değildi ama onun VIP bölümüne gittim ve ordaki herkesi tanıyordum gözlüklü kısa çocuğun dışında. Bana mix kaydını verdi ve konuşmaya başladık..

ousan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 16, 2007, 07:53:46 PM
varya yemin olsun bu haberi yazdım senden önce :D ama koymadım çünkü complex magazinin ana sayfasında namahrem görüntüler vardı ...koymadım bende bide röportaj yoktu ondan :D
bu resmemi namahrem diysun :D

§ïяĝαиα

ondan daha namahremleri de vardı...çıplak bi kadın gibi...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...