Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mike röportaj

Başlatan §ïяĝαиα, Nisan 20, 2007, 03:45:45 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

Rock Sound dergisinin Mayıs sayısında Mike ile yapılan bir röportaj yer almakta. Mike Nu Metalci etikisinden uzaklaşdığını söylüyor.röportaja burdan bakabilirsiniz çevirisini irem yapar büyük ihtimalle ...http://rock-sound.net/ röportaj henüz yayınlanmamış...  ;) yok nan röportaj var...alın buda kanıt :P

NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

whiskas:)

buyrunn türkçesii.. sürc-ü lisan ettiysek affola.. :)

p.s.: orjinal metni görmek istien arkadaşlara

http://lptimes.com/news2007/april/rocksound_may2007.jpg

“ Kariyerimizde rock şimdiye kadar 3 kez öldü”
Mike Shinoda

GECENIN BI YARISI LINKIN PARK KENDI KÖKENİNE GERİ DÖNDÜ

3. albümleri ve Download’da bu yıl star grup olarak sahneye çıkma haberleriyle geri dönen Linkin Park, rock müziği diriltmeye hazır olduğunu gösterdi. Bu rock’tır, nu metal değil…

LP, onları rap-rock etiketinden tamamıyla kurtaracak ve belki de ölen rock’ı hayata geri döndüreceğini umdukları yeni albümleri M2M’le geri dönmek üzere.

“Geçen gün kariyerimizde rock’ın üç kez öldüğüne dair aramızda şakalaşıyorduk” diye anlattı yardımcı vokalist Mike Shinoda. “1998’de, biz ilk albümümüzü yayınlamadan hemen önce ölmüştü. Herkes bize ‘sakın albüm satmayı beklemeyin, çünkü artık hiç kimse rock satın almıyor. Rock öldü” dedi. Sonra Meteora’nın çıkmasına yakın zamanlarda rock yine öldü. Daha sonra geçen sene ya da ondan bir önceki sene rock bir kez daha öldü. Her çeşit Amerikan rock radyo istasyonları kapandı. Yani rock yine öldü ve biz burada her zaman yaptığımız şeyi yapmaya çalışıyoruz: bu döngüyü görmezden geliyoruz.” Linkin Park’ın ilk çıkış yaptığı albümünden beri yedi yıl geçti. Onlar, Hybrid Theory ve Meteora’dan dört yıl sonra bile hala “nu-metal” sahnesinin en başarı ve en bilinen parçası.

“Hiçbir zaman kendimizi bunun bir parçası olarak görmedik” dedi Mike. “Bu tür etiketler bize her zaman yapıştırıldı. “Breaking the Habit” gibi şarkılarımızla bu etiketten kurtulmaya çalıştık ama insanlar bizi bundan ayıramadılar. Bu yüzden biz de bundan tamamen kurtulmak amacıyla bu albümde çok çalıştık. Bu bizim bu etiketten kurtulup başka bir etiket kazanmak amacında olduğumuzu göstermez. Ben kişisel olarak grupların bu şekilde etiketlenmesine dayanamıyorum. Özellikle bizim grubumuz için! Biz birçok değişik türü denemeyi seviyoruz. Harika şarkılar yazmaya çalışıyoruz, belirli bir sahnenin bir parçası olmaya değil!”

Olağanüstü pop ezgileri yazdıkları halde, ya da bu sebeple, Linkin Park bazen rock dünyasında şüpheyle karşılanmıştır. Hatta isimlerini CD raflarında o zamanlar çok satan Limp Bizkit’e yakın olmak amacıyla isimlerini seçtikleri hakkında (gerçek olmayan) dedikodular bile çıktı.

“Bu tabii ki doğru değil” dedi Mike bezgin bir şekilde “ama bildiğimiz gibi insanlar böyle şeylere inandıkları için böyle dedikodular üretiyorlar. Bunun gibi dedikoduları yaymak zorunda hissediyorlar kendilerini. Belki de sadece komik olduğunu düşünüyorlar. Ki bence bu sadece komik!”

Grup M2M’ı yazmak için 14 ay harcadı ve Mike, ona yardım eden şeylerden birinin de hip-hop projesi Fort Minor’da kazandığı deneyimler olduğunu söylüyor.

“Fort Minor’la” dedi “ kendi özüme dönme ve en basitinden müzik yapmak için beni heyecanlandıran şeyleri bulma şansını buldum. İlk kez bir klavyeye ve gitara sahip olduğumda, onlarla sadece sesler çıkarmak bile çok heyecan vericiydi. Onları iyi bir ton yakalayana kadar çalardım. Karışık seslerle oynamanın ve sanki ilk şarkımı yazarmış gibi şarkı yazmanın ne kadar eğlenceli olduğunu anladığımda o günlerime geri döndüm. Bu duyguyu benimle birlikte Linkin Park’a da getirdim.”

M2M albümü 14 Mayıs’ta Warnes Bros.’tan piyasaya sürülüyor. Linkin Park, Haziran’da Download festivalinde star grup olarak sahne alacak.
forfeit the game & stop the talk show!

§ïяĝαиα

ne dediğini anlamadım ama ondan yapmadıın kesin :P ossun bak özet geçmişim ben orda...nu-metal etkisinden uzaklaşıolar die... :D saol
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ousan

çok teşekkürler :D