Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Desteklemiyoruz!!!

Başlatan selinkinpark, Nisan 29, 2007, 08:07:48 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

hayır kullanamssın jnm benim rakamlara dikkat et :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 30, 2007, 07:01:49 PM
mesela ben destekliorum ama hükümetin istifasınnı istiorum öncelikle, madem türkiye istemio benim isteimin bi önemi yok, ama garibime gidio madem böle yönetilmek istemio du türkiye niçin bu meclisi seçti
kim bilir.. oylamalara bile b..k katıyorlar afedersiniz.. önceki sene bir sürü çöpten möpten oy pusulası bulunmuştu yanlış hatırlamıyorsam... yapmışlardır belki bişiler...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

HTSoldier

Quote from: Sumween on Nisan 30, 2007, 09:47:40 PM
Quote from: ShapeshifteR on Nisan 30, 2007, 07:01:49 PM
mesela ben destekliorum ama hükümetin istifasınnı istiorum öncelikle, madem türkiye istemio benim isteimin bi önemi yok, ama garibime gidio madem böle yönetilmek istemio du türkiye niçin bu meclisi seçti
kim bilir.. oylamalara bile b..k katıyorlar afedersiniz.. önceki sene bir sürü çöpten möpten oy pusulası bulunmuştu yanlış hatırlamıyorsam... yapmışlardır belki bişiler...

biz şimdi sana bi okul müdürlüğü , hastane müdürlüğü ,ıvırzıvır müdürlüğü:p vs. vs. ayarlayalım sende oyunu bize kullan he ne dersin?

sence neden bu meclis seçildi?

delilah

bu hükümet başa geldikten sonra bir çok okuldaki müdür yerine getirilen insanlar din kültürü öğretmenleri dikkatinizi çekerim...
ayrıca sadece bir köyün oylarını tamamen değiştirdiklerini de biliyorum ama şu an kötün adını unuttum..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

HTSoldier

Quote from: delilah on Mayıs 01, 2007, 06:54:53 PM
bu hükümet başa geldikten sonra bir çok okuldaki müdür yerine getirilen insanlar din kültürü öğretmenleri dikkatinizi çekerim...
ayrıca sadece bir köyün oylarını tamamen değiştirdiklerini de biliyorum ama şu an kötün adını unuttum..

mesela bizim okul müdür tarih öğretmeni geriye kalan iki yönetici yani müdür yardımcılarımız din kültürü öğretmeni:P
herifler camilerde açık var diyolar sizce bu açıklar nasıl oluşuyor?
adamı imamlıktan gidip hastane müdürü yapıyolar sonrada al sana oy:P

ayrıca dün Milli Eğitim Müdürlüğünde'ki bir memurdan duydum bi okula müdür atanıyo adam abartısız gönderilen yazıyı okuyamıyo..neden OKUL MÜDÜRÜnün okuma-yazması yok!.

Türkiye'de artık her yer böyle olmaya başlıycak millet hala dalgasında..

ShapeshifteR

bu konuda beni biraz daha bilgilendire bilir misn mesela nerden duydun ?

gokhan

bunu ılk dıyen sen dıılsın zaten daha once de duydum..hem ıkıncısı ben kenndı komsularımızdan bılıyorum adamın anlattıgı su'' bız oy kulanmaya gıtmıyoduk sadece ımza atıp dısarı cıkıyoduk oylama acık yerde we askerın yanında yapılıyo bunu muhtar dahı herkes bılıyodu,bunu dısnda kadınlar we cocukları oylamaya gıtmezdı aynı sekılde ımza atarlardı..

Arkadaslar sızede mujdeyı werıyım cumhurbaskanlııgı 1.tur oylaması ıptal edıldı...
%85 erken secım kararı alıncak ıste bu bızım zaferımız :D :D

ShapeshifteR

keşke türkiye cumhuriyetinin zaferi deseydin...
türkiye için en yisi neyse o olsun..

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 01, 2007, 09:16:11 PM
keşke türkiye cumhuriyetinin zaferi deseydin...
türkiye için en yisi neyse o olsun..
turk genclıgı = turkıye cumhurıyetı ;)

§ïяĝαиα

bizim müdür de dinci lan...ve adam tam tasavvuf adamı..bide bişi dicem şu ousan ın attığı tay-yeap in söledii sözler felan vardı ya hani slayt gösterisi...ben onu ampul yanlısı olmadıını sandıım birine atim  dedim çocuk  bana 2saat küfretti sanki ben seçtim.yok bilmem ampulun voltu fazla mı gelmiş...benyanlısı olsa küfrü üstüme alcam...çocuk açtı elini yumdu gözünü...bi  slayt yüzünden 2saat küfür yedim..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

bu konunun burda kalmasına gerek kalmadı artık gul adaylıktan cekıldı... :)

delilah

adaylıktan çekildi de ne oldu bence hala ortalık karışık hatta eskisinden de karışık :/
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Quote from: delilah on Mayıs 08, 2007, 08:26:27 PM
adaylıktan çekildi de ne oldu bence hala ortalık karışık hatta eskisinden de karışık :/
karısması kesın, cunku yenı cumhurbaskanlıgını halkın secmesı yonundekı yasayı yururluge koymak ıcın az zamanı olan akp hukumetı buyuk ıhtımalle secımlere yetıstıremıyecek yetıstırse bıle sezer bu yasayla ılgılı bazı weya butunuyle meclıse gerı gonderecek...bu zaman kazandırma anlamına gelıyo...

mthnLP

ne diyonuz siz Allah aşkına. Türkiye altın çagını yaşıyo siz daha yok bozuk ampül yok a.b.d.ullah gül.  halkta abdullah gülü sececek. nah buraya yazıyorum. millet herşeyin farkında

hermione

halkın maalesef böyle bişey yapacağı belli..onu bende yazarım, umarım o iş halka kalmaz....sanırım senin yaşadığın Türkiyeyle bizim ki biraz farklı,ben şahsen altın çağ falan yaşamıyorum.