Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

No More Sorrow

Başlatan Littleches, Nisan 30, 2007, 05:01:03 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Bu parçayı da Berlin konseri vasıtası ile dinledik , benim hoşuma gitti. En azından parçanın trafiği eski parçaları hatırlatır gibi oluyor (: Davulları beğendim , Rob baya bir gelişme kaydetmiş aynı kalıplardan kurtulmuş.. Gitarlar sanki eskiden daha sert'ti ben hiç Metallica sert'liği göremiyorum gitarlar da neyse beğendim diyebiliyorum en azından sağlam bi parça olmuş. Dinlediyseniz sizde dökülün bakalım.!?
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Efect

Çok güzel .....çok ..Ben çok sevdim..Gitar ezgisi süper...!

sliping

yaa bu şarkı süper olmuş..ben özellikle davulları beğendim..rob hakikaten de kendini bayağı bi geliştirmiş..gitarlar da bayağı harika..vokal de güzel yani..davullar ön plana çıkmış..çok güzell..zaten lp bu,tarzı farklı da olsa yaptığı şey güzel olur ( bence tabi yani sizler yeni tarzlarını daha az beğenmiş olabilirsiniz)..

muzzy

gitar ön plana çıkmış gibi..deişik çalmışlar bide..güzele benziyor..

sirtreze

değişik bi hava var bu şarkıda...bence diğerlerine göre ii olabilirmiş...davul gereksiz yerde inişler çıkışlar yapmış ve başka şarkıları anımsatıor...rams ın şarkıları gibi....
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

nitrotoluen

gereksiz rap kısımlar yok sarkıda felan demişsiniz de LP nin olayı buydu bence yaptıkları müziğe fark ve tat veren buydu LP yi LP yapan hiçbirşey kalmamış bu albümde resmen yıkım oldu benim için.what i'he done dışında bir çok şarkıda piyasada müzik yapan diğer elemanlardan hiç bir farkları kalmadı bence.kulaga agır gelen böğürülüp duran parçamı arıyonuz zaten cok vardı LP de onlara katılmış tebrikler.sanki yapacak müzik bulamamıslarda albüm olsun diye sallama bir iş yapmışlar gibi duruyo.müzikalitesi iyidir sanatsal yönü vardır birşey demiyorum zaten beni baglamaz.ama bi tarz bu kadar deişmemeli deişeceksede bu kadar .oktan bi tarz olmamalı.

utkuemma

evet ya arada mike çıkar akıntıya kapıldım falan desede(numb) süper bişi olurdu.minutes to midnightte stillerini değiştirmişler .tamam güzel ama keşke eski ritimleri olsa biraz.no more sorrow şarkısı gerçekten güzel,başı süper.davullar bando takımı ritmleri gibi.ama arada aklıma geliyo eski parçaları dinliyorum,adamların her şarkıları tutmuş melodiler süper rapler tam oturmuş,şimdi ise sanki demo hazırlamışta nası olacağına bakıyo gibiler.böleside güzel ama biraz eskiye dönmek sertleşmek lazım.kısaca no more sorrow güzel beğendim.(konunun dışına çıktım galiba ;D)

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

süperlp

şarkı bastan sona kadar mükemmel
yani lp nin en iyi sarkısı diyebilirim
bi sarkı bu kadarmı iyi olur :)
mtm deki favori şarkım bu
hepsi favoride no more sorrow süper ya :D

lp_ken_an

bu albümde bikac tane sarkı begendım biride bu..bence güsel olmus  baslangıcı özellikle..

immortal

2. video yu buna çeksinler ii olur.albümdeki en sert parça.keşke dier parçalarda da buna benzer bi sound olsaydı.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

süperlp

Quote from: gizmo on Mayıs 12, 2007, 09:14:49 PM
2. video yu buna çeksinler ii olur.albümdeki en sert parça.keşke dier parçalarda da buna benzer bi sound olsaydı.

sana katılıyorum gerçekten süper olur :D

lp_esra

Quote from: süperlp on Mayıs 13, 2007, 10:47:36 AM
Quote from: gizmo on Mayıs 12, 2007, 09:14:49 PM

sana katılıyorum gerçekten süper olur :D

bn ikinizede katılıoyurm :) şarkının başlangıcı we nakarat kısmı özellikle çok hoşuma gitti züperler ....:D
Amaçsızca yaşadın mı hiç?!Ben öyle yaşıyorum bugünlerde...Eksilmek günden güne,bölünmek ikiye!İsyan etmeye meğilli tövbelerimle...Nedensiz yaşamak nedir bilirmisin,ben öğrendim o aniden,hesap vermeden çekip gittiğin gece...!

LPismet

bence albümün en kötü şarkısı bu şarkıyı koyacaklarına eski lp tarzında en azından bir şarkı koysalardı daha iyi olurdu
I bleed it out
digging deeper just to throw it away
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out

Sumween

Sonunda Ches'in sesini duyabiliyoruz adamakıllı... benim hoşuma gitti parça, güzel..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ShapeshifteR

baştan beenmedim ama soora ısındım yaf..
işte benim bildiğim chester bu diyebiliorum..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.