Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Heroes

Başlatan delilah, Nisan 30, 2007, 08:08:44 PM

Previous topic - Next topic

delilah

Heroes, 25 Eylül 2006 tarihinde Amerikan NBC kanalında yayınlanmaya başlamış olan televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 14,3 milyon seyirci çekmiş ve NBC kanalında beş yıldır en fazla reyting alan dizi olmuştur. Heroes'un ilk bölümü 4 Mart Pazar günü 21:00'da CNBC-e'de yayınlanmıştır
Dizi "sıradan insanlar gibi olduğunu düşünürken, bir gün inanılmaz yeteneklerle uyanan" insanların hikayesini anlatıyor. Bir Japon, zamanı ve mekanı yönlendirebildiğini keşfeder. New York'lu bir ressam, geleceği resmedebilmektedir. Liseli bir ponpon kız, hiçbir şekilde yara almadığını keşfeder. Bir anne, güçlü bir ikinci kişiliğe sahip olduğunu farkeder. Asıl olan ise bütün bu insanların "insanlığı kurtarmak" adına yapmaları gereken görevleri vardır.

bu benim ayıla bayıla izlediğim tek dizi sizin de yorumlarınızı almak istedim..toplam 27 bölüm çekilmiş ilk sezon için.
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

immortal

harika çok severek izliorum.beklenmedik heyecanlı şeyler oluo her bölümde.konu olarak biraz 4400 dizisine benzio onu da severdim bunu da sevdim.merakla da ileriki bölümleri bekliorum.dünki bölüm süperdi ayrıca...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Sumween

bi kaç bölümünü izledim iyi bi dizi aslında TV izleme alışkanlığım olsa bu başta takip ettiğim şeylerden olabilirdi (: sarışın kadın çok güzel yahu =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Nisan 30, 2007, 09:01:23 PM
bi kaç bölümünü izledim iyi bi dizi aslında TV izleme alışkanlığım olsa bu başta takip ettiğim şeylerden olabilirdi (: sarışın kadın çok güzel yahu =)
aynen bende de bı tw ızleme alıskanlıgı olsa gercı abım bana anlatmıstı ama arada bı ızlerım ama guzzel bı dızı ...

DarKSpideR

Çok güzel bir dizi.18. bölümünü indirmedim ben yahu bak iyi hatırladım akşama çekeyim :p
GanTz... 4Ever...

neverforgivenangel

valla babamla tartışma konum. öss çalışmak yerine bunları izliyon hepside uçuk kaçık şeyler diye

delilah

ama harika.. bugün bir arkadaşla yemeğine iddiasına girdik o sylar ın adını sylan siye telaffuz ediyordu ben sylar diye o öyle doğru biliyormuş:) güzel bir  yemek kazandım sanki :D

NrCn

süper bi dizi oth den sora baya beni sardıı özellikle de hiro ya baylıorumm bni en çok güldürenn karakter  :D

thanoth

Açıkçası son iki-üç bolüme kadar pek çekilmemiştim diziye.  "6 months ago" fena başlamadı,ama sylar encounter'ı ben çok daha vahşi yapardım.

telekinesis ftw :D

neverforgivenangel

şu anda 11. bölümü izliyorum. bende bir heroyum

DarKSpideR

20. bölüm müthişti yah. Hayran kaldım resmen Peter, Hiro, Sylar of anam of. Harika bir bölümdü.
GanTz... 4Ever...

delilah

ya ben hala izleyemedim geri kalan bölümleri izleyecek yer yok iyi mi.. yurtta izleyemem çok para tutar teyzemlere de gitmiyorum ki uffffff.. canım çok sıkıldı...

selinkinpark

ya yeri değil biliyorum ama greys anatomy izleyen yokmu :D

black_ece

Quote from: selinkinpark on Mayıs 16, 2007, 06:09:18 PM
ya yeri değil biliyorum ama greys anatomy izleyen yokmu :D
selin ben senin ya öffff
açıkçası seyrediyorum ama şu an sadece karakterleri oturtabilmiş durumdayım aradaki bağlantııyı kuramıyorum çünkü bölümleri kopuk kopuk ve yarım yarım seyrettim hhe
bi de atladığım bölümler de var

DarKSpideR

23. bölümün linki lazım ya :( Direct linkleri indiremiyorum çıldıracam sezonun son bölümünü izliyemedim :(
GanTz... 4Ever...