Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Heroes

Başlatan delilah, Nisan 30, 2007, 08:08:44 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

ya siz bu sezonu nerden bulacağımı bi sölesenize bana ya...azcık öss ye çalılşyım aklımı vermiyim şunlara...

DarKSpideR

www.deezi.net ti galiba.
GanTz... 4Ever...

ebru_91

bende çok seviorum heroes u hele son bölümü süperdi...bi kere çok farklı bi tablo sunuolar ordaki süper kahramanlar hemen kostüm giyip dünyayı kurtarmaya çalışmıolar içindekileri çözmeye çalışıolar bide bi bölümdeki önemli oyuncuyu görebilmek için 3 bölum beklememz gerekmio farklı hikaye parçaları sunuolar bize....  ;)
cursedprincess

delilah

arkadaşlar kafama bişi akıldı, matt in karısı janice ile sonradan ortaya çıkan candice ne kadar benzeşiyorlar dikkat ettiniz mi acaba bunların ilerde kardeş çıkabilme ihtimali var mı hem adları da benzeşiyor zaten janice= candice

bir de tahmin yürütün ya da duyduğunuz birşey varsa paylaşın bizimle ikinci sezonda neler olabilir/olacak.. mesela nathan petrelli.. ya da sylar..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

sylar ölecek o kesin.artık 2. ölümün finalinde ölür.inşallah

delilah

bence ölmez ya..ölmesin..ölmemeli!! hayırrr ölemeeezzz wöüüüü..

ebru_91

ölücek tabiki ısaac son bölümde söledi ya!!
cursedprincess

I_am_free

sylar da talı çocuk ama yamuk yaptı ya

delilah

ya hadi öldü diyelim.. nereye gitti cesedi? orda öldüğünü çizmişti ama ceset(!) ortadan kaybolduysa sürünerek kaçtıysa nasıl ölmüş olabilir..

hem ayrıca çok ilginç hatalar var.. mesela isaac in öldüğünü gelecekten öğrenen hiro onu yerde bulduğunda isaac in sakalı vardı.. ayrıca isaac in çizdiği resimde de ölen isaac sakallıydı ama isaac ölürken sakallı felan değildi.. niki nin resmini çizdiğinde de niki nin saçları öne doğruyken niki yerde yatrken saçları geriye doğruydu.. linderman öldürüldükten sonra ki bölümde tekrar o bölümü hatırlattıklarında linderman öldürüldüğü yerden farklı bi yerde yatıyordu.. sylar da başkan olduğunun resmini çizdi o nolcak o zaman :D

I_am_free

Quote from: delilah on Temmuz 15, 2007, 09:12:21 PM
ya hadi öldü diyelim.. nereye gitti cesedi? orda öldüğünü çizmişti ama ceset(!) ortadan kaybolduysa sürünerek kaçtıysa nasıl ölmüş olabilir..

hem ayrıca çok ilginç hatalar var.. mesela isaac in öldüğünü gelecekten öğrenen hiro onu yerde bulduğunda isaac in sakalı vardı.. ayrıca isaac in çizdiği resimde de ölen isaac sakallıydı ama isaac ölürken sakallı felan değildi.. niki nin resmini çizdiğinde de niki nin saçları öne doğruyken niki yerde yatrken saçları geriye doğruydu.. linderman öldürüldükten sonra ki bölümde tekrar o bölümü hatırlattıklarında linderman öldürüldüğü yerden farklı bi yerde yatıyordu.. sylar da başkan olduğunun resmini çizdi o nolcak o zaman :D
çok dikkatlisin vede hiçbir fikrim yok:(

ebru_91

:) oda güzel :) harry potter'a döndü bu yazarlar bizi şaşırtmayı seviyor
cursedprincess

Mr. MeTaLkiSS

Yaw tipik diziler işte ya tüm dizilerde aynı dalga entrika olsun seyirciyi bağlayak diye upraşıyolar..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp167

ulan amerikalılar ne çok seviyo böle şeyleri.adamlar aştı artık nelerle uğraşıyolar.ama ne olursa olsun güzel dizi..eğer hangi karakterin güçlerine sahip olmak isteseydim peter petrelliyi isterdim.her gördüğü hero nun güçlerini somurabiliyo.

bu sitede heroes karakter testinizi yapabilirsiniz.fakat ingilizce.türkçesini bulamadım.
http://www.ugo.com/programs/nbc/heroes/interact.asp

bana nathan çıktı.peter çıksaydı ya:D

lütfen ard arda mesaj yollamayınız forum kuralları 10.......shimy...

lp167

haydi arkadaşlar sınırlarınızı zorlayın..

I_am_free

ben  Claire diyorum