Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MTM hakkında bazı görüşler..

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 11, 2007, 11:15:28 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

[Black Irish]
Albümü Sevenlerden : "Wow..mükemmel bir albüm. Değişimden, daha saf oluşundan ve daha öncekilere göre daha ham oluşundan bahsedilebilir..bana göre bu güne kadar duyduğum en iyi rock albümü! Diğer gruplar taklit edilmeye çalışılmamış..sadece hard rock dünyasına yumuşak bir geçiş yapılmış..Bu eşsiz..Bu Linkin Park..İlk kez elektro gitar ve bateriyi gerçek anlamda duyabilir ve hissedebilirsiniz.. MTM albümüyle birlikte LinkinPark nu-metalden ayrıldı.. şarkılar değişti. Chester'ın çığlıkları olduğu gibi melodik parçalar ve Mike dan olgunlaşmış hiphop elementleri ile hard rock ayarında..Chester ve Mike artık nadiren birlikte söylüyorlar. Bunun yerine grup farklı parçalarda söyleyeni değiştiriyor..ve işe de yarıyor. Hatta Mike "Hands Held High" adında politik bir parçayı kendisi yazdı. Brad Delson'ın “Given Up”, “No More Sorrow”, ve “Shadow of the Day" gibi hard rock parçalar boyunca gitarıyla önplanda bunun yanında "In Pieces" ve "TLTGYA" parçasında gitar solosu var..  Herşeyi hesaba katarsak bu albümden çok etkilendim.." 

[A City Full of Dharma]
Albümden Nefret edenlerden : "bugünün sanatçıları neden kendilerini yeniden keşfetme ihtiyacı duyuyorlar?..Grubun normalde yaptığı müziğe devam etmesinde yanlış olan ne? Bir grup müziğini değiştirdiğinde bunun başarısız olma riski var..LP buna iyi bir örnek.Bu CD nin güzel olmasını ne kadar çok istediğimi sözcükler anlatamaz..ama hayalkırıklığına uğradım...Albümü ikinci kere dinlediğimde farklı bir gruptan güzel parçalar dinliyormuşum gibi hissediyorum ama hala LP nin albümünün cıkmasını bekliyorum..Mike ve Joe bu albümde neredeler? Enerji nerde?!? Yeni bir şeyler denemek çok cesurca ama bu bana, bize eskiden verdiklerini aratıyor."

The Guardian yorumu :
Linkin Park, nu-metalden ayrıldığı 3. albümlerine çok değer veriyor.CD kitapçığı her parçanın anlamını veriyor..Örneğin WID için "özgürlüğü, sanat ve ölümü kapsayan bir sürü bölüm halinde çalışılması planlandı." deniyor..Bu onların ne kadar tutkulu olduklarını gösteriyor..

( LP Times )