> Kaynak; LPTimes & Rolling Stone"> > Kaynak; LPTimes & Rolling Stone">

Rolling Stone Audio: Linkin Park PR Turunda neler olduğunu anlatıyor

Başlatan [lp]_endLeSs, Eylül 02, 2007, 12:13:48 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Bu yazın Projekt Revolution turu hakkında Rolling Stone'un yardımcı editörü Christian Hoard, MCR dan Gerard Way ve Linkin Park dan da Mike Shinoda ve Chester Bennington ile konuştu.

Bölüm 1 - İndir
(sağ klik+hedefi farklı kaydet)

Mike Shinoda; Projekt Revolution turunun hip-hop ve rock ı bir araya getirmesinden, iki tarzın birbirine rakip olmayıp övünmesini sağlamasından, müziği kapsayan bir tur olmasından bahsediyor..

“Ozzfest'te çaldığımız zamanlarda kendimizi bir grup olarak görüyorduk. 2 hafta içinde ritmimizi oturtmuştuk ve gerçekten muhteşem şovlar sergiliyorduk ve daha çok hayran kazanıyorduk. İlk başta oraya gelip oturan insanların 'salla bu grubu' gibi sözlerinden sonra şunu söyleyebilirsiniz ki biz onların fikirlerini değiştirdik."

Bölüm 2 - İndir
(sağ klik+hedefi farklı kaydet)

Projekt Revolution turunu bulan ve liderlik eden Linkin Park'ın, turu planlamak ve yürütmek adına karışık bir sistemleri var:

"Grubu farklı komitelere bölüyoruz..Chester ve Rob tur komitesinde. Ben turda gördüğünüz resim,ticaret gibi şeylerle uğraşıyorum. Ve Phoenix tanıtım ve bunun gibi şeylerle uğraşıyor." diyor Shinoda ve Bennington "Bütün bu şovları bir araya getirmek bir yıl kadar alıyor" diye ekliyor.."Oturup, istediğimiz grupların bir listesini hazırlıyorum ve bu gruplar hakkında herşeyi tekrar araştırıyoruz: nasıl bir geçmişleri var, tarzları ne, ortalama bir performans ne kadar sürer, ne kadar ödeme yapmak gerekir vb..böylece onları doğru olarak yerleştirebiliyoruz."

>> Kaynak; LPTimes & Rolling Stone

NEVERlandLP

ben bu basın toplantısını izledim ama ingilizcem daha o kadar gelişmiş değil çok az şey anladım ::) biraz daha çeviri koyabilir misiniz :P ? çok şey istemiyorum dimi? ;D