Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

gs-fb(spiker-levent özcelik)

Başlatan lp_ken_an, Mayıs 27, 2007, 05:15:09 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

http://youtube.com/watch?v=fg_TfFLyhjY
belki daha önceden yollanmıs olabilir ama izleyin .soruları ii dinleyin sacmalıga bakın bazı sorulardaki!!

Requiem

Bi kaç ay önce izlemiştim bende.. özellikle son bölümlerde saçma soruları yetmediği gibi bi de sahaya atlaması koparmıştı beni =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

bende geçen yaz izlemiştim..yerde yatanın anlatımı da süper ha..bide sapın biri orda pozisyon direk penaltı diyo..ulan nerdeyse orta sahada olmuş pozisyon :D

lp_ken_an

bnm en cok güldügüm konusma hakemle olandi..hakemın dedigine bakın ya zor bimac her mac zordur esasında her mac kolaydır..
ne demek bu?

Requiem

Quote from: lp_ken_an on Mayıs 27, 2007, 08:10:45 PM
bnm en cok güldügüm konusma hakemle olandi..hakemın dedigine bakın ya zor bimac her mac zordur esasında her mac kolaydır..
ne demek bu?
Kendisi Ahmet Çakar olur =)  Bi de futbolcuya "neden o sahayı seçtin?" diye sorunca futbolcu da ambale oluyo =))

muzzy

abi dediğini bilmem de Trnin gelmiş geçmiş en başarılı hakemidir..CL de yarı final maçı yönetmiş..sanırım Milan ve başka bi takımdı..şimdikilere uefa maçlarını bile zor veriolar..

lp_ken_an

Quote from: muzzy on Mayıs 27, 2007, 06:22:41 PM
bende geçen yaz izlemiştim..yerde yatanın anlatımı da süper ha..bide sapın biri orda pozisyon direk penaltı diyo..ulan nerdeyse orta sahada olmuş pozisyon :D
aynen muzzy ne alakysa penaltıyla bide sey var dikkatimi ceken ümit dıor ya walla gıdıodum gördügünüz gibi arkadan vurdu..böle cocuksu sölemiş  sanki örretmenine sikayet eder gibi!! :)

Requiem

Bence başka bi pozisyon için penaltı diyodur..

lp_ken_an

aslında mantıklı düşünürsek sen haklısın requıem..adam futbolcu o kadarda sacma konusmaz..nese yorumlara devam

beanlie

ya abi bu muhabir her pozisyonda içeri giriomu böle ;D ;D ;D

muzzy

eskiden serbestmiş şimdiki gibi deilmiş..bide o penaltı pozisyonunu bence heyecandan o anlık diyivermiştir..