Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Klan Savaşları

Başlatan §ïяĝαиα, Mayıs 27, 2007, 06:14:31 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Hallettik ya bi sakin olunuz burda tanklama ustası bir kişilik var dikkatinizi çekerim =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

ben yerim o kişiliği :D neyse halledin de bari..adamlar tepemize binmesin
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

askerleri 2 kere 100 ün üstüne çıkardım şimdi yine 40 kişi kaldık :( ...ama artık taktik değiştiriyorum..mızrakları ewde bırakıyordum atlıya geçiyorum =) ..birine çok pis dalacam :D

§ïяĝαиα

bende birine çok pis dalacam da desteğıim gelemedi bi türlü..:(
edit:shifter bana destek yollamışın çook saolasaan :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

abi beni dağıttılar bu oyunda hiç askerim kalmamış. paso asker basıyorum şimdi. 67. sıradayım bi de :D

Kozy_mac

hocam burda elemanın biri lpft2 die klan kurmuş başka biride bilmem ne bilmemm neden dolayı klanda sorun vardır alt klana geçmelisiniz deyip klana davet edio(lpft2 dediğim klana)bunun doğruluk payı nedir?
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Mike989

Quote from: Kozy_mac on Temmuz 25, 2007, 10:44:48 PM
hocam burda elemanın biri lpft2 die klan kurmuş başka biride bilmem ne bilmemm neden dolayı klanda sorun vardır alt klana geçmelisiniz deyip klana davet edio(lpft2 dediğim klana)bunun doğruluk payı nedir?
,
doğru diyosun biri davet etmişti. ama maalesef hiç açıklama görmediğim için klandan atıldım. :-/

Kozy_mac

Quote from: Mike989 on Ağustos 01, 2007, 12:47:32 PM
Quote from: Kozy_mac on Temmuz 25, 2007, 10:44:48 PM
,
doğru diyosun biri davet etmişti. ama maalesef hiç açıklama görmediğim için klandan atıldım. :-/
aynısı banada oldu yaf sordum burda daha hiç bişi duymadan bende atıldım...
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Mr. MeTaLkiSS

Zalim Yar benim olm sakat mısınız siz ben attım sizi klandan öküz gibi LPFT2 kurduk geçin dedik hala mıy mıy geziyodunuz söylenmesinden 1.5 hafta sonra nete girmeyen insanlar olsanız neyse de ilgilenmiyosunuz kusra bakmayın =]
Limp Bizkit forever...

black_ece

ya benim pc bozukken köy gitmiş 126 puana mı ne düşmüşüm

Kozy_mac

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 06, 2007, 11:34:42 AM
Zalim Yar benim olm sakat mısınız siz ben attım sizi klandan öküz gibi LPFT2 kurduk geçin dedik hala mıy mıy geziyodunuz söylenmesinden 1.5 hafta sonra nete girmeyen insanlar olsanız neyse de ilgilenmiyosunuz kusra bakmayın =]
rica ederim S= tatildeydik işte napalım...

eyll

super bısıı tavsıye ederım ynıı

ousan

ya lpft2 oldu doom2 buna bi çare.. ben lpft ye geçmek istiyorum.. ayıp ama..

Mr. MeTaLkiSS

LPFT de DooM oldu olm ben yaptım =]
Limp Bizkit forever...

neverforgivenangel

bu oyun bağımlılık yapıyo.bütçeye kafaya mantığa zararlı. bunu oynamak için deli falan olmak lazım. ki biz öyleyiz:D