Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Tokyo Live Earth'de LP

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 27, 2007, 07:11:17 PM

Previous topic - Next topic

chaz_lp

Quote from: ebru_91 on Temmuz 07, 2007, 03:50:24 PM
valla bilmiyorum bende bikaç parçasını kaçırdım.. :(
sen  en azından bikaç parçasını kaçırmışsın ben hepsini kaçırdım
ya bu arada internetten izlememiz için verilen adreslerin videolarını izleyemiyorum görüntü sürekli takılıyor

€roS

ben ntv nin verdiği kadarıyla isledim netten bilerek islemedim çünkü verdiği kadarını kaydetttim ntv nin tekrar tekrar isliorm bide mike japonca bişiyler açıklarken çok sempatikti ::)

hahnfan

ben internetten hepsini izledim ama bence hayal kırıklığıydı. özellikle son albümdeki parçları seslendirirken birçok yerde ritim kayması ve kopukluk oldu. Ayrıca Chester'ın yaptığı hareketler bana çok ilginç geldi :S. Bunun dışında herşey iyiydi..

chaz_lp

hangi siteden izledin ben bulamadım da

[lp]_endLeSs

ben konserden önce de konser sırasında da linki vermiştim..
bu siteden izleyebilirdiniz..
http://entimg.msn.com/i/LiveEarth/player/altplayer/q.html?StreamName=Japan.smi
ehe ben hepsini izledim =)

bu arada konseri indirmek için linkler yarın öğleden sonra elimde olur..bekleyin =)

chaz_lp

saol da çok takılıyor izleyemiyorum bişey sorun benim bilgisayarda mı yoksa video da mı

€roS

süpersin irem sabırsızlıkla  beklicem yarını bende tüm şarkılar yok çok sevindim ehe  ::)

[lp]_endLeSs

Quote from: chaz_lp on Temmuz 07, 2007, 05:17:29 PM
saol da çok takılıyor izleyemiyorum bişey sorun benim bilgisayarda mı yoksa video da mı

bende normal..bilmiyorum..ama zaten bu saatten sonra bi anlamı kalmadı ki =)

Edit: konserin mp3 leri dosya paylaşımda..
http://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=3776.msg69589;topicseen#msg69589

§ïяĝαиα

Billboard.com,NME.com,NCTimes.com,Earthtimes.org gibi sitelerde Live Earth'teki LP performansı hakkında küçük paragraflar var.Hepsi konserin güzelliğinden ve Tokyo halkının dünyanın durumu hakkında bilgi sahibi olduklarını ve bu konuda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını,LP'nin Japonya'ya gelmeyi sevdiğini ve orada çok büyük fanlara sahip olduğunu ayrıca LP'nin çok duyarlı ve yeşili korumayı seven bi grup olduğu falan yazıyo...özet olarak böyle..bide Chaz'in sölediği bi söz var o da şöyle;"Eğer denersek farklılığı yaratabiliriz.Linkin Park bu konserlerde çevre dostu olacak ve fark yaratacak"
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_s3rh@t

konseri canlı izledim milleti kopardılar zaten buda çok doal orda olmak için herseyimi werrdm bence en sağlam konserler tokyo we londra da oldu

Shot at 2007-07-09

chaz_lp

arkadaşlar ntv bu gece saat 23 de en iyi, en beğenilen live earth performanslarının tekrarını vericekmiş eğer LP çıkarsa ve kaçıranlar varsa izleyebilirler

hermione

Quote from: chaz_lp on Temmuz 08, 2007, 02:56:08 PM
arkadaşlar ntv bu gece saat 23 de en iyi, en beğenilen live earth performanslarının tekrarını vericekmiş eğer LP çıkarsa ve kaçıranlar varsa izleyebilirler

ohh oh süper, ben kaçırmıştım çok sevindim:D çok teşekkürler :D

chaz_lp

ama LP çıkar mı bilmiyorum sadece en iyi performansların çıkacağı geçiyodu reklamda gerçi LP nin performansı baya iyiydi ama inşallah çıkar :)çıkacak gibi gözüküyor  bi tane gazetede 'Tokyo’da da Linkin Park çılgınlığı yaşandı.' denilmiş ama bilmiyorum

slmaky

Metallica'nın Sad but true şarkısı çok güzeldi inş lp ile birlikte onuda verirler

chaz_lp

arkadaşlar lp konserinin tekrarı şu an ntv de..:)