Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Rock'nCoke 5. yıl

Başlatan black_ece, Haziran 03, 2007, 02:44:05 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

hayal kırıklığına uğradım resmen daha büyük bi organizasyon bekliyodum
within temptation
pentagram
hayko dışında seyretmek istediğim pek bişi yok açıkçası
ve diğer isimler yakında denmiş onlar da kim olur bilinmez
ayrınrtılı bilgi
RNC

gokhan

ya dunku gazetede gordum grupları gercekten soke oldum gıtsem mı dıye dusunuyorum ama cagdaslar falan gelırse gıderım sonucta onlar ıcın gıderım :D

immortal

çato bey gidecek:) ya bence bu sene cortlamış pek kimse yok.çünkü başka organizasyonlarda artış var ve gerçekten ii isimler çıkıo.rock n coke de pek bişi yapamadı tabi..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

muzzy

kim bu saplar yaw... haykonun yerinde olsam çıkmazdım aq..

Mr. MeTaLkiSS

Siz ne diyonuz lan Smashing Pumpkins, Chris Cornell Within Temptaion, Franz Ferdinand sap mı gidin araştırın da gelin. Türkiye abicim burası ne bekliyosunuz yani.. Bana babam biletimi yakın vakitte alcak kendisi de bi arkadaşıyla gelcekmiş bu seneki rockncoke'a ben kesin geliyorum kesin oğlu kesin. Chris Cornell yaa saydırmayın muhteşem şarkılarını..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

abı ben walla adamların kalıtesıne bısey demedım :D

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Haziran 03, 2007, 08:51:27 PM
Siz ne diyonuz lan Smashing Pumpkins, Chris Cornell Within Temptaion, Franz Ferdinand sap mı gidin araştırın da gelin. Türkiye abicim burası ne bekliyosunuz yani.. Bana babam biletimi yakın vakitte alcak kendisi de bi arkadaşıyla gelcekmiş bu seneki rockncoke'a ben kesin geliyorum kesin oğlu kesin. Chris Cornell yaa saydırmayın muhteşem şarkılarını..
kalitesine bişey demiyoruz çağdaş ama şöyle genele hitap eden gruplar olsa daha çok sevinicem
the smashing pumpkins hayatımda dinlemediğim bi grup açıkçası...

Mr. MeTaLkiSS

Ne hitap etçek genele ya al placeboya hitap etti de nooldu bebe belik doldu işte bu sene çok mutluyum kimse gelmesin zaten =] neyse merak etmeyin rockncoke'a geliyo ya hemen araştırılır bi öğrenilir chris cornell tüm kızlar anında aşık olur ve garip bi fan kitlesi damlar oraya =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp-blk-fans

linkin park nerede?? bu senede mi yoklar!!???   ??? :'(
son zamanlarda seviyesiz insanlar çok arttı buralarda,farkında olmadım,banada bulaşmışlar. temizlik yaptım,silktim üstümden.

blind_clown

Quote from: lp-blk-fans on Haziran 07, 2007, 01:08:50 PM
linkin park nerede?? bu senede mi yoklar!!???   ??? :'(
var ama yazma gereği duyulmadı pek hayran kitlesi olmadığı için sitede:)))
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Darkshines

Quote from: muzzy on Haziran 03, 2007, 04:28:19 PM
kim bu saplar yaw... haykonun yerinde olsam çıkmazdım aq..

Höh.. isimlerini duymadığın adamları biraz inceledikten sonra sap map diyin abi duymayıp dinlemediğinden sap map oluyolar böyle kaliteli adamlar.Keşke fırsatım olabilse de gidebilsem

ölü gelin

ben zaten oldum olası karşıydım bu organizasyona bu sene de bokunu çıkarmış tam adına yakışır bi iş yapmış tıpkı rasmusun filan geldiği sene 50 kuruşu  çıkarttığı gibi :D

ousan

Quote from: ölü gelin on Haziran 16, 2007, 04:52:39 PM
ben zaten oldum olası karşıydım bu organizasyona bu sene de bokunu çıkarmış tam adına yakışır bi iş yapmış tıpkı rasmusun filan geldiği sene 50 kuruşu  çıkarttığı gibi :D
ahah neden karşısınız?

shimy

çünkü amerikan  emperyalizmi savunucusu bir festival aldığınız biletlerin parası  direk amerikanın cebine gidiyor
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ousan

Quote from: shimy on Haziran 16, 2007, 06:58:13 PM
çünkü amerikan  emperyalizmi savunucusu bir festival aldığınız biletlerin parası  direk amerikanın cebine gidiyor
eminim öyledir :D