Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Kavak Yelleri

Başlatan lp_jean, Haziran 29, 2007, 12:02:06 AM

Previous topic - Next topic

Darkshines

Ota boka Pinhani melodileri sıkıştırmışlar gruptan bıktırdılar yemin ediyorum.

wape

çevremde pinhani için bu diziyi dinleyenler oldukça fazla, bıktırdılar diyenleri görmek güzel, umarım onlarda bıkarlar şu dizilerden :) duygu içeriği yüksek dizileri zaman kaybı olarak görüyorum, özetlerini okudum biyerlerden bu dizide öyle geldi

ebru_91

hele bi gggeeellll uzaklar sana gelir sen hele bi geeell bütün dertler bitiveriirr
cursedprincess

Darkshines

Quote from: wape on Temmuz 15, 2007, 11:26:49 PM
çevremde pinhani için bu diziyi dinleyenler oldukça fazla, bıktırdılar diyenleri görmek güzel, umarım onlarda bıkarlar şu dizilerden :) duygu içeriği yüksek dizileri zaman kaybı olarak görüyorum, özetlerini okudum biyerlerden bu dizide öyle geldi
İzlediğimden değil tatilde kamp gibi bir yerde kalıyordum tv yayını vardı bu diziyi açmışlardı sanarsın Pinhani konser veriyo sadece 2 şarkıdan oluşan o kadar abanmışlar şarkılarına yani (:

burju

konusu sıradan ama insanı güldürüo...dooğru dürüst dizi de pek yok zaten...bunlarla idare edioruz...

lp_mike_chester

aynen yaa hiç sorma...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

click

arada takip ederim bu diziyi ama efe harbiden komik insan  :D

black_ece

zırt pırt beni al girmesin araya höööh fenalık geldi be

yaamur

bn sewıorum

lp_mike_chester

bu dizi bomba dizide bir kız war ismini bilmiyorum  ama fakir rolünü
oynuyor ama dikkat edin her bölümde değişik converse ler giyiyo bu kız nasıl bir fikir anlamış değilim ehehehehe o yüzden bomba diyorum :D :D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_jean

efeye bayılıyorum ya esprileri çok güzel! kırıp geçiriyo :D

blind_clown

birisi konusunu yazsa ya hiç araştırasım yok şimdi..anladık gençlik dizisi de bu gençlerin başına nasıl olyalar geliyor ve nerelerde geçiyor bu olaylar??izliceğimden değil gerçi ama diğer dizi başlıklarında da aynı şeye dikkat edilse başlığı açan arkadaş diziyle ilgili biraz bilgi verse olmaz mı?hangi gün yayınlandığını falan bilelim biz de izler yorum yaparız..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

black_ece

ben yazdım ilk sayfadki ilk mesaja biraz bilgi=)

blind_clown

Quote from: black_ece on Ağustos 21, 2007, 10:31:52 PM
ben yazdım ilk sayfadki ilk mesaja biraz bilgi=)
wayy bilginin alasını yazmışsın:)walla yok senin kadar çalışkanı bu sitede!!helal olsun demekten başka bişi diyemiyorum:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

rock 4ever

gerçekten bıktırdılar pinhanideen ama grubun çok işine yaradı önceden çok bilinen bi grup deildi ama şimdi bilmeyen yok