Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Kavak Yelleri

Başlatan lp_jean, Haziran 29, 2007, 12:02:06 AM

Previous topic - Next topic

lp_jean

bu dizi 4 gencin birbirleriyle olan ilişkilerini ve maceralarını anlatıyor.yayınlandığı ilk günden itibaren yayınlandığı gecede en çok izlenen program oluyor. işte dizi kahramanları:

aslı(pelin karahan)
          Fakir bir ailenin kızı babası hırsızlık yaptığı için hapiste denizi seviyo
          ablası denizin babasının sevgilisi ama kimse bunu bilmiyo
deniz(ibrahim kendirci)
          Aslı nın aksine zengin bi ailenin çocuğu aslı yı sevmeye başladı
          Babasının aslı nın ablası cananla ilişkisi var annesi hamile
efe(dağhan külegeç)
          okulundaki öğretmenine aşık abisi de aynı kızı seviyo
mine(aslı enver)
          denizi seviyo ya da kandırıyo almanya dan geldi
canan
          murat(denizin babası)ın sevgilisi o da hamile

perşemvbe günleri saat20:30 da kanal d de yayınlanan dizinin konusu 4 gencin öss ve daha sonraki hayatlarında karşılaştıkları problemleri ve olayları anlatıyor

benim en beğendiğim karakter aslı...hem çok da güzel!!
sizinde yorumlarınızı bekliorm

makinacı

bugune kadar hiç izlemedim hiç de denk gelmedim :)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

lp_ken_an

bnm hosuma gitti bu dizi..bakalım nolcak en son silahlar patladı!

sawash-LP

bende geçen hafta başladım izlemeye çok hoşuma gitti tam gençlik dizisi...

selinkinpark

yapıcak hiç bişey yoksa izleyin işte...

Mr. MeTaLkiSS

Ne gençlik dizisi ya gençlik dizisi görmesek neyse dün oturdum izledim azcık =] Bi kere aktörler korkunç çok yapmacık, olaylar çok kafadan uyduruk, tamamen seyirciyi böyle bi ekrana bağlamaya yönelik fln tipik bi türk dizisi. Şiddetle kınıyarak tavsiye etmiyorum :)
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

hermione

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Haziran 29, 2007, 03:35:13 PM
Ne gençlik dizisi ya gençlik dizisi görmesek neyse dün oturdum izledim azcık =] Bi kere aktörler korkunç çok yapmacık, olaylar çok kafadan uyduruk, tamamen seyirciyi böyle bi ekrana bağlamaya yönelik fln tipik bi türk dizisi. Şiddetle kınıyarak tavsiye etmiyorum :)

yabanci bir dizinin kopyası olduğuna dair söylentiler var...ama bende pek izlemediğim için yorum yapamıcam.

§ïяĝαиα

izlemedim kesin dandik bişidir die..zaten bence bu gençlik dizileri ya esinti yada gerçeği yansıtmayan şeyler oluyo dandirik işte izlemiom izleyene de ii seyirler :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ölü gelin

Quote from: hermione on Haziran 29, 2007, 03:36:22 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Haziran 29, 2007, 03:35:13 PM

yabanci bir dizinin kopyası olduğuna dair söylentiler var...ama bende pek izlemediğim için yorum yapamıcam.
o.c ye benzettim ben ahaha :D çok dandik bişi ya

shimy

hiç beğenmiyorum =S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

matrax_zalim

ben müziklerini sevdim.bu dizi bi grubu tanımama vesile oldu.o yüzden diziye laf etmicem
D R A U G A R

§ïяĝαиα

öhö gazetedeki yazıya göre kavak yelleri tam olarak şöleymiş
Kanal D'nin Kavak Yelleri dizisi ünlü Dawson's Creek'in kopyası çıktı..dizideki tiplemeler,karakterlerin saç stilleri hatta diyaloglar bile aynı
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

mthnLP

aq kendi senaryolarını yapsalar şaşacam.şöyle biraz anadoluya acılsınlar ne biçim malzeme çıkar.

hermione

Quote from: mthnLP on Haziran 30, 2007, 10:22:34 PM
aq kendi senaryolarını yapsalar şaşacam.şöyle biraz anadoluya acılsınlar ne biçim malzeme çıkar.

ya aslında istenirse değişik bişi yapılabiliyo mesela yaprak dökümü türk edebiyatından. bayada izleniyo bildiğim kadarıyla :D

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 30, 2007, 09:03:23 PM
öhö gazetedeki yazıya göre kavak yelleri tam olarak şöleymiş
Kanal D'nin Kavak Yelleri dizisi ünlü Dawson's Creek'in kopyası çıktı..dizideki tiplemeler,karakterlerin saç stilleri hatta diyaloglar bile aynı
Belliydi böle bişi çıkçağı =] gidip müsait bi yerde intihar etsinler bu ne saygısızlık...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!