Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

"THE DOCUMENT" - Yeni bir LP albümü daha mı??!

Başlatan [lp]_endLeSs, Temmuz 02, 2007, 11:09:07 AM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Haber Linkin Park Projekt'den geldi! Jason'a teşekkürler..

Bu yıl içinde yeni bir Linki Park albümü daha mı?
AOL.com ve Billboard.com Linkin Park diskografisine "The Document" adlı bir albüm eklediler ve bu yıl içinde yayınlanıcağını yazdılar! Ve bilindiği kadarıyla AOL, grupla sıkı bir iletişimde..

"The Document" aynı zamanda Yahoo.com, MSN.com ve ArtistDirect.com'da da yerini aldı! ArtistDirect'de "Compilations Boxed and Sets" (Derleme) başlığı altında yerini aldı. MSN.com'da da çıkış tarihinin 18 Eylül olduğu yazılı!

MVD Entertainment'da ise kapak resmi ve açıklama var :

"50 dakikadan daha fazla grup üyeleriyle son albümlerinin yapılışı hakkında yapılan bir röportaj yer alıyor..Grup bir çok şarkıyı tartışıyor ve kayıda başlamalarından satışa kadar herşeyi açıklıyor..MTM'in yapılışında ve Linkin Park hakkında merak uyandıran birkaç detay var..

CONSPIRACY THEORY DVD: Bu DVD'de sahne arkası, LP'nin hikayesi ile başlıyor. Az bulunan görüntüleri, özel röportajları, yorumları ve daha bir çok şeyi içeriyor."
http://www.linkin-park.it/temp/flyer.pdf

*Yani bu albüm CD/DVD albümü..Yeni bir stüdyo kaydı değil..

Kaynak: LPProjekt!

€roS

hadi o zaman hobaaa kopuyoruz ;D ;D süperinde bi ötesi haber gelsin tabi ya hemen alırız çıkınca :) de inş fıs çıkmas saol haber moderatörümüz süper bi haber umutlarım
yükseldiii ::)

[lp]_endLeSs

bu albüm Türkiye'de yayınlanırsa alır mıyım bilmiyorum..belki özel röportajlar ve görüntüler için..o da belki :S

raines

güzel bi haber daha. teşekkür ederiz endless. cıkarttıgın işe hayranım. devamını beklıyoruz.

§ïяĝαиα

ya daha bi durun  m2m'yi sindiremedik..neyse hayırlı olsun ne diyelim :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

linkin_izzo

holey be iiii inşallah bu eski albümler gibi bağırma kırma ve yıkma vardır be hadi aslnım lp göster gücünü be 4 gözle bekliyom
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

chaz_lp

ya bence bu 2. albüm kötü olabilir çünkü bu başkaları tarafından mtm tutulmadı hemen ikinci albümü çıkardılar olarak da algılanabilir ama yinede hayırlı olsun

[lp]_endLeSs

ya millet yanlış anlaşılma olmasın lütfen..yukarda da belirttiğim gibi bu bi STÜDYO ALBÜM DEĞİL..çok yüksek bi beklentiniz olmasın diye söylyorum =)

bu arada sirgana ben o linkleri koymuştum zaten =)

§ïяĝαиα

ya sen onları daa sonradan upload etmişin ben koyduumda yoktu onlar :)

edit: tarihine bak =) ben sabah koydum :p..endLeSs

edit:ya ben baktığımda yoktu onlar valla yaa..pöf aman neyse 2link için senimi kıracam siliom..
NETE KAFA İZNİ

lp_fm_mania

Bu albüm inş türkiye de yayınlanır da almak nasip olur :D

[lp]_endLeSs

Bu albüm Great Hits albümü olucak..The Document, Linkin Park'ın daha önceki stüdyo albümlerindeki bütün parçaları içericek ve aynı zamanda grup üyelerinin yorumlarının olduğu DVD'de olucak..

Kaynak wikipedia..kesin bi bilgi değil belki ama albüm böyle olucak..

§ïяĝαиα

The Document albümü hakkında negatif yorum :

Birçok lp fanı "The Document" albümü hakkında konuşup,yorum yaptı ve çoğu da bu albümün "greatest album" olacağını belirtti.Biz birçok defa fanları uyarıp,söyledik :"bu albümü almak sizin için para ziyanı olur" diye.

Neden böyle söylemiş olalım ? Sebebi açık; çünkü bu albüm Splitting The Dna ve Conspiracy Theory albümlerinin karıştırılmış hali..bu albüm bir official albüm değil.Linkin Park'ın başarılarının ve eski albümlerinin bir dvd'ye konup paketlenmiş hali..
forum üyesi olan Tasta bu konuyu çok güzel bi şekilde açıklamış:
"Bu albüm demektir ki: Conspiracy Theory albümünün DVD+update edilmiş hali...yani bir Maximum Linkin Park CD'si.Temelde bu albümü alınmaya değer kılan bi özellik yok..Aslında bu albüm bir kadının lp nin biyografisini okumasına eş değer bir şey..

Yani bu bir official albüm deil ve albümü alacaksanız eğer bunun greatest hits olacağını da düşünmeyin..Hem zaten hangi grup 3 stüdyo albümünden sonra "greatest hits" ini yapabilir ki ?
NETE KAFA İZNİ

[lp]_endLeSs

bu sadece LPA üyesinin yaptığı bi yorum ama katıldığım kısımları çok..
mesela "neden bu kadar kısa sürede yeni bir albüm çıksın ki? üstelik neden bir Great Hits albümü?!"

ama öyle bi durumki LPA bu albümün resmi olmadığını söylüyo..hiç bi kaynakları yok oysa ki..hatta sen çevirmemişsin ama bu albümün resmileşmemiş bi fan yapımı olduğunu da söylüyo..:S
ama AOL grupla gerçekten çok sık görüşüyor..ve sitesinde de böyle bir albümü yayınlıyor..Üstüne üstlük bir sürü sitede de bu yayınlanıyor..

Merak edilicek bi konu..acaba LPA haklı mı? yani demek istediğim bu albüm sadece bir para kaybı olacağı belli ama gerçekten resmileşicek mi? Gerçekten çok merak ediyorum...

§ïяĝαиα

evt yorumu lpa'dan çevirdim ve şu çevirmediğim kısımda da emin olamadım o yüzden koymadım :) ama bence lpa'nın haklı olduğu biçok yön var..ama lpa'nın kanıtı nedir bilmiyorum..belki haklılardır belki de haksız..zaman göstericek :)
NETE KAFA İZNİ