Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en rahatsız edici şarkılar

Başlatan lp_ken_an, Temmuz 02, 2007, 02:15:05 PM

Previous topic - Next topic

merve t.

sıla...cankan...ismail yk...eylem...keremcem...bunların hiçbirini sevmiyorum.hatta fecii derecede sinir oluyorum

ebru_91

....dan sonra adlı şarkı battığı halde dilime dolanmış durumda  :-\
cursedprincess

InnOCenT_SiNNeR

...dan sonra acaip rahatsız edici bi srkı bi de kac haftadır MTV nin 5+TR  programında 1.sırada  :P  bi de Zarema denen kadından nefret ediom Atak mıdır nedir igrenc bi sarkı ya  :P

lpbn

cankan,ismail yk,keremcem,4yüz :-Xiğrenç yaa bu tür zıngırdamalara sarkı dien biri varmı ??? :-X :-X
snowflake in my hand

merve t.

Quote from: lpbn on Aralık 31, 2007, 11:34:26 PM
cankan,ismail yk,keremcem,4yüz :-Xiğrenç yaa bu tür zıngırdamalara sarkı dien biri varmı ??? :-X :-X
ohooo bi sürü kişi 'vay be ne şarkıymış'bile dio..dinlerken kendinden geçen de çok var ;D e zevk meselesi...

primula

Quote from: ebru_91 on Aralık 06, 2007, 09:30:22 PM
....dan sonra adlı şarkı battığı halde dilime dolanmış durumda  :-\

aynen  :-\

υηƒσяgινєη.

shimy

nuri sesigüzel-this land is my land
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

neverforgivenangel

ajdar abi ya nane nane.... nane nane..nan nan nan nan neee ;D

ajan scully

zarema bence de kesinlikle iğrenç bi de ismail yk, cankan ve benzerleri allahım ya gerçekten bu tuhaf sesleri mi desem dinleyenlere tuhaf gözle bakıyorum
the x-files

ezqi

Quote from: ajan scully on Ocak 22, 2008, 03:26:13 PM
zarema bence de kesinlikle iğrenç bi de ismail yk, cankan ve benzerleri allahım ya gerçekten bu tuhaf sesleri mi desem dinleyenlere tuhaf gözle bakıyorum

katılıyorum-------

primula

Quote from: §ïяĝαиα on Kasım 22, 2007, 04:51:04 PM
technoya nefretin ötesinde bi his duyuyorum o yüzden tüm techno şarkıları bnm için raatsız edicidir diyim..bide "..dan sonra" adlı gübrelenmemiş gürültü örneğinden tiksiniyorum.

kesinlikle katılıorum!

υηƒσяgινєη.

kaderLp

kalp kalbe karsı derler böö yane  gına geldiiii artk  :P
bide komple sarkısına gck oluorummm iirencc :P :P

lp_mike_chester

aynen katılıyorum kalp kalbe karsa derler ne zaman acsam gala veya viva müzik kanalı nı bu sarkı cıkıo sanki 24 saat bu şarkı çalıyor ! ! !
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

linkieboppers

ben bir de evlerinin önü boyalı direk adlı sarkıya gıcık oluyorum.. sozleri o kadar cok uzatıyo ki kadın sarkının bi ozelliği kalmıyo... :-\ :P

kaderLp

evt haklısn bide bn su gökce kırgız a gck oluorm nefrt ediorm kalbime gömerim o zmn  :P
we deee keremcemdn de sarkılarndanda nefrt ediorm xD