Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Jane Eyre

Başlatan delilah, Temmuz 03, 2007, 02:01:59 PM

Previous topic - Next topic

delilah

dün akşam filmini tekrar izleyince aklıma geldi çok uzun zaman önce okumuştum bu kitabı. olaylar döngüsü Jane adlı yetim kızın başından geçiyor, özellikle yetimhanede yaşaığı olaylar gerçekten ürkütücü (acaba bizim yetiştirme yurtlarında olsaydı sonu ne olurdu ayrı konu)..

size birşey soracağım, yakın zamanda bu kitabı okuyanınız ve filmini de izleyeniniz varsa aradaki farkları nelerdi, sanki ben daha farklı bişilero kumuştum kitapta ama dünkü filmde biraz daha değişmişler gibi, acaba benim paranoyam mı, biliyorsunuz kitabı filme aktarırken karakter çıkarma, yok bilmem ne çıkarma yok bilmem ne ekleme olayına şiddetle karşıyım..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

ehe bi kere kitabı 5 sene falan önce okudum..filminin olduğunu da şimdi senden duydum..izlemeye çalışıcam :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

kitap iyiydi yahu =)
sevmiştim

lp_rockgirl

hımm ben o kitabı okuyalı 7 sene falan geçti §ïяĝαиα'nın dedii gibi olucak ama filminide senden duydum şimdi evet güzel bi kitab bana türkçe öğretmenim hediye etmişti sevmem genelde kitap okumayı ama abartmıyorum o kitaptan sonra sevdim ben kitap okumayı ve 1.5 günde bitirmiştim heyecan ve merakımdan:D...

bilbo baggins

bende uzun yillar once okumustum ama filmide seyrettim yine uzun yillar once=) aklimda kalan ise filmin kitabin gri hawasini we o kirmizi odanin bogucu halini cok guzel yansitmasiydi...  nitekim bronte kardeslerin hayatida gri we puslu gecmis soluk we kisa yasamlarini kitaplar doldurmus!wandering hills de cok guzeldir sanirim chorlette in kitabiydi ...
the road goes ever on and on
down from the door it began
now far ahead the road has gone
and i must follow if i can
pursuing it with eager feet
until it joins some larger way
where many paths and errands meet
and whither then?i cannot say...

I_am_free

ben o kitabı okuyalı çok oldu pekde bişi hatırlamıyorum zaten:)

click

bu kitabı 3-4 kere okudum ve her okuyuşumda aynı tadı aldım . güzel bir kitap ...

lp_cansu_mike

ben kitabı 3-4 sene once okudum hoş bi kitap bence ama daha güzellerini de okudum