Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Pinhani

Başlatan ebru_91, Temmuz 10, 2007, 08:00:53 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

istanbul'da adlı parçayla çıkış yapan pinhani bu aralar en çok konuşulan gruplardan biri özellikle kavak yelleri adlı dizinin soundtrack'iyle ve dizi içinde geçen müzikleriyle herkesi etkilemeyi başardı

Sinan Kaynakçı
Vokalist ve  Gitarist
25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu. Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla Stüdyo Hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla Beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı.Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı. Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı. 2004'te Zeynep Eylül Üçer'le Pinhani'yi kurdu. Nisan 2006'da yayınlanan Pinhani'nin ilk albümünde şarkıları ve sesiyle yer aldı. Birçok enstrümanla ilgileniyor. Pinhani'nin dışında Akın Eldes Trio konserlerinde bas gitar çalıyor.

Zeynep Eylül Üçer
Bas Gitarist ve Vokalist
16 eylül 1985'te İstanbul'da doğdu.Çocukluğu Teşvikiye'de geçti.1991-1997 yılları arasında Trt İstanbul çocuk korosunda şarkı söyledi.Orta okula İstanbul'da başladı. 1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti.Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı.Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı. Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi. 2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden İstanbul'a yerleşti. Pinhani'nin ilk albümünde bas gitar çaldı ve vokal yaptı.

Hami Ünlü
Davulcu
12 mayıs 1985 de İstanbul da doğdu. Orta okul ve liseyi Notre Dame de Sion’da okuduktan sonra 2004 senesinde Galatasaray Üniversitesi İktisat Böümünü  kazandı. Şu sıralar üniversiteye devam etmektedir. Müzik hayatı 2000 senesinde kayıt olduğu Drum Club'ta başladı. Ders aldığı Drum Club hocaları arasında Hakan Açıkalın, Bülent Akbay, Alişan Topaloğlu ve Berke Özgümüş yer almaktadır. Ortaokul ve lise yıllarında amatör anlamda cazla ve davulla iç içe yaşadı. Üniversitede Paris Konservatuarı Caz bölümünde hoca olan Phillipe Poussard eşliğinde caz atölyelerine katıldı. 2006 mayıs ayında Pinhani grubuna dahil oldu. Ayrıca zaman zaman Akın Eldes Trio konserlerinde de çalmaktadır.

bu grubu çok beğeniyorum ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

cursedprincess

D-Wade

beni al ve bir anda şarkıları su andaki favorim :D

shimy

Ben Nasıl Büyük Adam Olucam tek favorim =) tam beni anlatıyor =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_jean

beni al we bir anda çok güzel şarkılar
hele bi gel de insanı neşelendiriyo

MYSTeRY;)

'BeNi aL'   çok seviyorum yaavvvv  :)
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

shimy

lütfen mesajlarınızın hepsini büyük harfle yazmayınız =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

matrax_zalim

dön bak dünyaya,unutuldular,beni al güzel.bende sonradan tanımama rağmen sevdim grubu
D R A U G A R

lp_mike_chester

hele bir gel ve istanbul'da şarkıları çok hosuma gidiyor...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

I_am_free

ben açıcaktım bu konuyu nese benden önce davrananlar var:)
dün makinaya çıktılar daha çok gençler ya bıcı bıcı

wape

evet bende izledim ya, bıcı bıcı kısmını görmedim ama :P
ben 'dön bak dünyaya', 'ben nası büyük adam olucam' şarkılarını severim, bence kulağı tırmalamayan iyi şarkılar yapıyorlar

Littleches

Hele bir gel , ben nasıl büyük adam olucam , istanbulda , beni al. Sevimli parçalar ara ara dinlerim.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

lp_mike_chester

bu adamın sesi harun tekin in sesine de benzioo...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ebru_91

mor ve ötesi harun tekinmi???
yok be benzemio
cursedprincess

wolkan_lp

pinhani nin bir anda we beni al şarkılarını çok seworm züpper=)

click

hele bi gel ve haftanın sonu şarkıları süper