Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Artisan News'de Mike ve Rob ile Röportaj

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 02, 2007, 04:22:39 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Rob, Projekt Revolution Turu için grupları nasıl seçtiklerini anlatıyor.. Burdan indirebilirsiniz..

"Bütün turlarda, genel olarak bir araya geliriz ve tura çıkmak istediğimiz grupların bir listesini hazırlarız. Bizim çoğu turumuzda Chester ve ben tur komitesinde oluruz. Yaptığımız herşey için farklı komiteler var. Biz tur komitesindeyiz, çünkü Projekt Revolution'da ve dünyanın her yerinde yaptığımız turlarda grupları bir araya getirmek ile yakından ilgileniyoruz. Genellikle, tur için müsait olan grupların bir listesini yapmakla işe başlıyoruz ve bunların arasından tura çıkmak istediğimiz isimleri seçiyoruz. Dileklerimizde, isteklerimizde hiçbir sınırlama yok. Sadece (dileklerimizi) biraz aşşağı çekiyoruz ve yapabildiğimiz kadarını yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl Projekt Revolution çok güzel bir şekilde bir araya geldi. Herkes çok heycanlı. Şimdiye kadar 3 konser verdik ama çok pozitifti ve herkes çok iyi vakit geçirdi..Bütün bunlar, bu turun ne olduğunu açıklıyor."

Mike, diğer grupların Projekt Revolution'a kabul edildiklerini hissetmelerinin Linkin Park için ne kadar önemli olduğundan bahsetti.. Burdan indirebilirsiniz..

"Bir çok turda bulunduk. Yıllarca bir çok turda, değişik rollerde yer aldık ve turun ilk gününde sahneye çıktığımızdaki gibi deneyimlerim oldu..Şöyle bir deneyim yaşamıştım: İlk parçalardan çalıyoruz ve turu düzenleyenler göründü..Bu daha önce bize bildirilmemişti..Sadece soundcheck için ayarlarımızı yapıyorduk. Yanımızdan geçtiler ve bize, hoşgeldiniz dediler.."

Shinoda, bu kadar yıl boyunca Linkin Park'ı rahat ettiren tur sahiplerini de unutmuyor..

"Bu olduğu zaman..yani benim başıma ilk kez geldiğinde Papa Roach'dan Coby yapmıştı bunu. Onların turunu açıyorduk, hiç kimseydik. o ve Dabe Buckner gelmişti ve bize; 'merhaba.! Gerçekten güzel bir şov göstermenizi istiyoruz..yani size gereken bir şey varsa bize söylemeniz yeterli.' demişlerdi.Ne kadar büyüleyici?! ve 5 yıl sonra Metallica da aynı şeyi yaptı. Tamam Metallica da aynı şeyi yapıyorsa hadi ama.. olması gereken şey bu ve bence bütün bunlar hayranlar için."