Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yaşadığınız en komik olay ?

Başlatan click, Ağustos 02, 2007, 05:21:17 PM

Previous topic - Next topic

shimy

ay anılarım canlandı ben de bunu anlatmazsam çatlarım =)
2007 yılının güneşli bir mayıs ayı dersane pikniği için yollardayız
dersanemizde 12 tane dil sınıfı vardı ve sadece dil sınıflarına özel bi piknikti

her sınıftan isteyen katılmıştı bizim sınıftan da benim de içinde bulunduğum 5 kişi vardı=) 5 kız yani

neyse gittik piknik alanına herkes yiyeceklerini bi çıkarttı 5 adet kek :D yuvarlak olanlardan hem de :D

birbirimizin suratına baktık bi bozulduk falan dedik bütün gün kek mi yiyecez

sonra ben sivri zekamı ortaya çıkarttım ve başka masalardan yemek çalıyım diye sinsi sinsi yanaştım gittiğim ilk masanın açtığım ilk kutusundan karşıma ne çıksa iyi olur tabiki KEK :D :D
gülmekten bi hal olmuştuk

daha sonra tüm dersanedekiler bize acıdı üçer beşer yemeklerinden getirdiler allah razı olsun

o günden sonra bir daha kek yemedim (ki kesinlikle gerçek)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

hayatımdaki daha ilk sevgilimden (sevgilim olamayan sevgilim :D) kendisini ve kız kardeşini tekmelediğim için ayrılmıştık :D ayrılık değil tabi daha küçüküz o zamanlar, küsmüştü işte eleman bana =)

Hayatımda ilk 1 aldığım günü de hiç unutamam.. Ortasondaydım o zaman. Yazılım berbat geçmişti, sinir+üzüntü birbirine karıştı çıktım sınıftan ama bayaa bayaa sinirliyim yani dediğim gibi ilk 1im geliyo!!

Her neyse çıktım işte peşimden kağıdını doldurmuş halde en iyi arkadaşım çıktı, sonra diğer arkadaş filan... Yazılı yorumlarına başladılar ben de hiç katılmadım kenarda duvara yaslanmış halde duruyorum işte, sonra orta1inci sınıflardan bi kız geldi, 6. sınıflar da nedense bana aşıktı gelen geçen yanağımı sıkardı ''ıww ben bu kızı çok seviyorum'' şeklinde,bnde ''git başımdan'' ifadesiyle bakardım neyse :D

Kız geldi yanağımı sıkmaya başladı,dur dedim devam etti kes şunu dedim lınk,lınk,lınk misket alıp duruyor.yok neydi heh makas işte ben fazla konuşmayınca kız devam etti iyice bezdirdi yani ama kız nerden bilsin sessiz durmamın daimi sonuçlanma şeklini :D yapma yapma derken köüüüt diye bi patlattım kıza üç adım geri gitti bakakaldı yüzüme, ben de kendimden beklemiyodum açıkçası ben de ona bakakaldım :D

Sonra kıyamadım bi kaç ders sonra gittim özür diledim =)

Daha böyle hatırladığım çok patlatma anım var aslında da...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ya bizim sınıfın AFs örencisi hiç bi şekilde Türkçe bilmiyo
bizim isimlerimizi falan sölemeye çalışıyo işte
Emre denen kakalak arkadaşım bana bakıp "YouYou" diyince kız herkesin bana "YouYou" dediğini sandı
şimdi bana  hep You You diyo ve sana neden You You diyolar diye soruyo ben de aslında bana öle demiyolar diyorum ama o hala bana "YouYou"(UU) demeye devam ediyo
sinir bozucu bişi ama komik baya da =)

Doqqyjuice

okulun kıdemlilerinden bir genc ile sınıfa yeni katılmıs bir kız arasında gecen diyalog... sınıfta hafif bi surtusme ortamı var soz konusu kız kendini kanıtlama cabası icerisinde ne koparırsam kardır mantıgıyle millete satasmaktadır... sıra soz konusu gence gelince ufak bir on tartısmanın ardından arkadas sorar...
-yaa kızım ne ayaksın lan sen?
-KIRKAYAGIM LAN VARMI?!?!?
*sınıf ortadan ikiye yarılır*
Remember remember the nineteenth of November...

lp_mike_chester

bir keresinde okulda lisede sınıfta gerizakalı olan ayağa kalksın dedi hocada ayaktaydı kimse kalkmadı ben dayanamadım kalktı ve dedi bana sen gerizekalımısın dedi bende dedim hoca sizde ayaktanız kimse  kalkmadı dedim sizi yalnız bırakmayım die kalktım dedim ;D ;D ;D hocadan dayak yicektim nerdeyse....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp167

kuşadasından izmire dönecektik fakat paramız kalmadığı için otostop çekmiştik.izmire varmak için tam tamına 4 araba değiştirdik.en son arabanın kolduğunu kırmıştık.ama adama sölemedik.bize çok sövmüştür eminim ;D

Swedish_Death

Dikkat ettimde hayatta en komük anlarınız okullarınızda geçiyor huaeahue
BANLANDI

AtanuR

Ben kucukken 3 kişi geziyoruz. Biri macera muhabbeti yapıo. Sözde macera yaşayamıyomuşuz. Nese bunlar oluken önümüzden 3 tane kamyon gecti. Abim bunların sonuncusunun arkasından o..... ç.... die bağırdı. Tabi beklenmeyen bi şekilde adam ani bir frenle durdu kamyonu çevirip bizi kamyonla kovalamaya başladı. :P Allahtan hikayenin sonu mutlu, Arkadaşın evine sığındık ve ark. babası adamı sakinleştirdi ama bu olay üstüne uzun süre "Demek macera istiyosn ha!" die arkadaşla dalga gectik... ;D

black_ece

bu gün kadıköy deki trafik yüzünden arabaların arasından rahatça geçip giderken nühehe mihehe çok iyi lan hep böle olsun bura dedik =) eğlendik kendi çapımızda
tabi yayayız tuzumuz kuru =p

Sumween

Bugün hastanede doktorun karşısında bi gülme krizi tuttu rezil oldum ya... Niyese karının bana ''anlat'' demesiyle bi başladım gülmeye,konuşamadım yarım saat ''sapıttım'' diyebildim ancak :D O da sırıttı vahim vahim ne yapsın.. Gerçi yapacağını da yaptı çaktı bi ilaç daha puhaha :D
İyice sinirlerim cortladı benim...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_cansu_mike

okulun ikinci günündeydik.okulu tanumaya çalışıorm.her lise 1 çğrencisi gibi...5 kişi okulu gezerken çok amaçlı salon diye bir yer gördük.kürsüye hayran olmuştum.gidip bi şarkı söyleyim dedim.çıktım bring me to life ı söyluorm o sırada müdür bizi kameradan izliomş ;D çağırttı bizi yanına kürsüdeki sen miydin dedi bendim dedim( tabi o an aklmdan geçenler söyle:lann daha okula yeni geldim ikinci günden disiplin cezası tamam benim öğrenim hayatım burada sona erdi)sora adam dedi ki tiyatro kulübüne alıyorum sizi sora bana dediki sen de konuşmayı sefiosn heralde ben de yalan soyuledim hayır hocam pek sevmem dedim(bu arada adam beni nasıl olmuşsa konuşma yapıo sanmış galiba başka bi arkadaşla karıştırdı çünkü pek konuşma yapıor gibi deildim gayet deli bir halde şarkı söylüodm)sora bana bi konusma hazırlamamı soledi bayral toreninde sunacaksın dedi olur dedim çıktık odasından sora konuşma hazırlayıp sundum ama konusmayı verdiğimde adam beni gayet sevmişe benziodu.bi daha çok amaçlı salona uğramadım hala uğramadım işin kötüsü neydi biliomsnz kamera tam kürsünün karşısındaymış adam bizi yakın çekim izlemiş :-[

tHeDReAd

Kız arkadaşımın benim aynımda merdivenlerden yuvarlanması

Wuslat'a iki kala Yanlızım...Anlamsızım...

peyton sawyer

3 arkadaşım we ben bize gitmek için okuldan çıkmıştık..yolda arkadaşlarımdan ipek bana bi şeyler anlatıyodu bende çok mal bi ifadeyle onu dinliyodum çünkü 3'ümüzde provadan gelmiştik ve çok yorulmuştuk ardından diğer arkadaşımda yaplan geyiğe katıldı ve yolda aniden kopma sesleri yükselmeye başladı..aradan 15 dakka geçti ipek hala bişeyler anlatıyodu anlatırken biz ipeğin yüzüne bakıyoduk ve o yüzden yola bakmıoduk çok aniden yere küpemi düşürdüm almak için eğildiğimde tak diye bi ses ve ipeğin "hay amk senin"vs vs şeklinde haykırmalara başladı meğer mal kızımız ipek önüdeki kocamam ağaca çarpmış ve bizide o çıkan ağacı görüp onu uyarmadığımız için bide anne we babadan küfürler etmeye başlıyo..bende tabi boş durmadım koptum kıza "salak manyak mal gerizekalı ..." herşeyi söyliyorum burası abartısızdır dikkatinizi çekerim = tam "ipek çok malsın insan önündeki ağacı nasıl görmez ya salakmısın?!" diyerek bi soru sorarken ben ağaca çarptım :-\ ağaçla öpüştüm resmen sonra sınıfta fersun ağaçla öpüştü diyede adımı çıkarmışlardı... :'(
SoMeWhErE I bElOnG

black_ece

evet o kadar abartısız ki sansür yemişsin =)
nihuehuehueh

Doqqyjuice

bugun dersanede geometri hocası bazı ozel durumları ciziyodu... bi tanesinde bi bumerang cizdi ve anlatmaya basladı...
-biz buna yumruk yemis deriz bumerang deriz hatta siz bunu bi hayalet ucaga bile benzetebilirsiniz...*sınıfa donerek* evet siz ne diyorsunuz bu sekile?
*arka sıradan atlayan ben*
-MUSTAFA! (ne alaka demeyin aklıma ilk bu isim geldi)
*sınıf yarılır*
Remember remember the nineteenth of November...