Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yaşadığınız en komik olay ?

Başlatan click, Ağustos 02, 2007, 05:21:17 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Dün abimle anneme dair iyi bi saw öyküsü oluşturduk. Bildiğiniz üzere Saw 3'te John ve Amanda hakkın rahmetine kavuştu,ama bizim love storymizde yaşıyolar bu demek oluyo ki bizim senaryomuz = Saw 2,5..

Annemi fırına tıkıyoruz, bir elinin serçe parmağını fırının üst yüzeyine monte ediyoruz, diğer elini de fırının alt yüzüne bilekten tutturuyoruz. Fırının kapısı yok sadece sık bi şekilde birleştirilmiş dikenli teller var.Sağ elini kurtarması için gereken anahtar da fırının içinde duruyo ve zaman ilerledikçe fırının ısısıyla daha çok ısınıyo ve tutulamayacak hale geliyo.

Burdan sonra abim yani John anneme olayı anlatıyo (Bi oyun oynayalım mı anne? Orda kaldığın sürece ortalama yarım saat içinde pişmeye başlicaksın daha erken de olabilir bilmiyorum fırın turbo işte sen anlarsın ev aletlerinden... Yapman gereken şu: önce serçe parmağını koparıp üst tarafa monteli elini kurtarıcaksın bunu çabuk yapman gerekiyo tabi, diğer elini kurtarıcak olan anahtarı iyice ısınmadan tutabilmen için. Sonra anahtarı alıcaksın sağ elinin kilidini açıcaksın. Bitmediii fırın kapısı yerinde gördüğün tel duvardan kurtulmak için de eline bi kaç dikenin girmesini göze alarak fırının altındaki anahtarı alıcaksın ve özgür olucaksın, tabi o zamana kadar pişmezsen...

Zavallı kadın kurtulsa bile ben yani Amanda sinirlenip gidip öldürüyorum..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Dün anathema konserındeyım,grup cıktı cosamaya baslamstık halıyle yanımda duarn bı arkadas wardı ıkı saat berbaer headbang cosma olaylarındaydık bırbırmızı orda tandıdık...ama bıraz zmn gactıkten sonra donen muhabete bakın...

ömer   -mrb senın sımın ne?
gokhan -gokhan,senın?
ömer   -ömer
ömer   -sen dılara dıye bırıyle konusyon mu?
gokhan -yoksa sen dılaranın abısı mısın? :D :D
ömer   -ewet
gokhan -hadı yaa saka mı bu? kamera nerde?

yanı anlıyacagınız beraber ıki saat konserı yanyana berebaer ızldeık hatta bebarer anjelıca sarkısı calınması ıcın bagırdık...dunya cok tuhaf yer =)

Doqqyjuice

ilkokulda butun okulun onunde andımızı okumak deli karizma yaptırırdı adama... haftada iki kere cıkıp soyleyebiliyosan senden kralı yoktu... bayanlar jelibonlarını hep sana verirlerdi... sınıfın en kısa boylusu oldugumdan kızlarla aram hic iyi olmadı... neyse bi ara iyi bi dikis tutturduk nerdeyse 3 gunde bir andımızı okuyorum falan... karizma spiderman modunda... bayanların gozleri hep bende (kafamda kuruyomusum sonradan orendim ama olsun...) neyse bi gun yine andımızı okumak icin belirlenen noktaya geldim... tüm okula en karizmatik bakısımı attım derin bi nefes aldım... alnım dik bir sekilde gunaydın arkadaslar dedim... o anda iki sey birden oldu... bi kıs gunuydu ve bi anda üsüdügümü hissettim aynı anda ortalıgı sarsan bi kahkaha yukseldi... bi kac saniye "nereloloyooor yauuu?!?!" tepkisiyle etrafıma bakındın... sonradan gercek kafama dank etti... oldukca derin bi nefes almıs olmalıyımki pantolonumun dügmesi bir anda patlamıs donumu sergiliyodum... :)

(isin pis tarafı o pantolonu toplamak aklıma gelmedi heycandan... hızla sınıfımın oldugu sıraya dogru kostum...)

sonuc:yasadıgım travmanın etkisiyle hem omuz askısı hemde kemer takar oldum...
Remember remember the nineteenth of November...

delilah

Quote from: gokhan on Ekim 30, 2007, 01:03:59 PM
Dün anathema konserındeyım,grup cıktı cosamaya baslamstık halıyle yanımda duarn bı arkadas wardı ıkı saat berbaer headbang cosma olaylarındaydık bırbırmızı orda tandıdık...ama bıraz zmn gactıkten sonra donen muhabete bakın...

gokhan -gokhan,senın?
ömer   -ömer
ömer   -ewet

yanı anlıyacagınız beraber ıki saat konserı yanyana berebaer ızldeık hatta bebarer anjelıca sarkısı calınması ıcın bagırdık...dunya cok tuhaf yer =)

ben gidemezsem konsere abim gider eğlenir arkadaşlarımla olay budur bea aileye bak :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Quote from: delilah on Ekim 30, 2007, 10:38:43 PM
Quote from: gokhan on Ekim 30, 2007, 01:03:59 PM

gokhan -gokhan,senın?
ömer   -ömer
ömer   -ewet

ben gidemezsem konsere abim gider eğlenir arkadaşlarımla olay budur bea aileye bak :D
concert famıly :D

lp_mike_chester

hakkaten güsel bir diyalog olmuş.... ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Lord_sPider

;D ;D ;D ;D Cok matrak bir sohbet

genç rockçı:-)))

ben bu sene yeni liseye geçtim ve haliylede çöm mualemesi görüyoruz ;D neyse okulun ilk günüydü.sabah sıra olduk ve içeri girdik.okul çok büyüktü(eski okuluma göre)neyse ilk teneffüs oldu ve ben tek başıma dışarı çıktım.sonra haliyle ben sınıfın yolunu bulamadım :'( koridor koridor dolaşıyorum.sonra koridoru bi ucun da büyük sınıflardan abiler vardı.Tabi çömüz ya bunlar benle iyice alay geçtiler. :'( ondan sonra ben üç hafta teneffüse çıkamadım.gerçi daha hala zar zor çıkıyom ama... ewe gelip anlattığım da herkes de gülün ce okula gediğime pişman ettiler ama artık benimde komiğime gidiyo ;D  ;D  ;D
akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin:D

shimy

metro istasyonunda dış anons:
-sayın yolcularımız trenlerde yaşlı hasta ve bebekli bayanlara lütfen yer veriniz
yaşlı bir amca:
-nerdeeeee
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ShapeshifteR

bir fan sitesine üye olmuştum dexter nickiyle..
üyelerden biri manyakmış katillere falan özeniyormuş.. benim niki de görünce atladı tabi.. msn e eklemiş..
- sen dex misin
- evet ben dex im
- ne zmandan beri dex sin ?
verecek cevap bulamadığımdan biraz da dalga amaçlı..
- doğuştan...
- nasıl yani genetik mi ?
- evet
- nasıl yapıyorsun yani nasıl oluyo..
- yapıyorum işte.. meslek sırrı... sıradaki sen olabilirsin...
kız bi acayip oldu sonra gerrçekleri söledim v bir daha msnde falan görmedim :) korktumu ne.. gerçek olma ihtimalini düşünmüş olsa gerek :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ebru_91

hahah komikmiş ya  ;D
cursedprincess

chaz_lp

bizim okulun çoğu sırasında tokio hotel yazıor bu yazılardan birini gören bi arkadaşım da gayet ciddi bir tavırla aynen şunu söyledi:
ya bütün sıralarda da otelin reklamını yapmışlar her yerde tokyo otel yazıyo tabi o anda tüm sınıf gülmekten kırıldı bu olay üzerine benden ona giden cevap ta şu oldu:
(tabi ben o arada sıramın üstüne çoktan Linkin Park yazmıştım bile)aaa duygu bak burda da parkın reklamını yapmışlar 'linkin park'yazıyor tabii biddaa kahkahalar falan

Sumween

ahah geçen gün annemle mutfakta hararetli hararetli tartışıyoruz. konuyu tam hatırlamıyorum ama coşmuştuk yani savunma mekanizmamı bayağı konuşturduğumu biliyorum :D Her neyse biz uzattık uzattık nihayetinde bitti, dağıldık annem ev işlerine başladı, çöpü çıkarmaya gitti. Karşı komşuyla karşılaştılar sonra ben de içerde sesleri duyuyorum:
-naber, napıyosun kolay gelsin.
-saoool ev işleri işte uğraşıyoruz.
-yahu sesler geliyodu sizden, biri bağırıyodu sanki?
-Nazlı. delirdi yine (ses tonundan surat ifadesi de anlaşılıyo annemin sırıtıyo pis pis :D)
-yok canım Nazlı bağırmaz öyle...
-(annem homurdanır;cümle aynen şu: Bi kuyruğuna bas da gör!)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Doqqyjuice

dersanede turkce ogretmenimizin isaret parmagının yarısı yok... kucukken talihsiz bi kazada kaybetmis... dersin bitimine bes dakika kala ogrencilerden biri etudun baslama saatini sordu... ogretmen basını yoklama listesinden kaldırmayarak eliyle "iki" isareti yaptı... kız bu hareketi bekliyomus ki atladı hemen
-nasıl yani bir buçuktamı?
ÇOTANK! etti kafamıza tabi :D
Remember remember the nineteenth of November...

ads1940

matametikten 10 almıstım kafam bozuktu arkadaslar gıck ediodu bu arada bir polis muhabbeti döndü bende oklda ki poliseküfür ettim  we müdür bana pişmamsn dedğinde hayır dedim   nasıl yaptım bunalrı haytert ediyorum ???
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE