Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Linkin Park Tekrar Platine Gidiyor

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 12, 2007, 12:37:29 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Linkin Park Tekrar Platine Gidiyor
10 Ağustos 2007
North Jersey Media

Düşük gelirli tüketicilerin olduğu yerlerde bile Linkin Park nasıl oldu da bu kadar albüm sattı? Internetten herkes bedava indirirken nasıl oldu da grup, ilk haftasında 635,000 den fazla albüm satabildi.?

Taking Back Sunday'den Matt Rubano:
"Evet Chester, bu konuda ne diyorsun.?"

MCR'dan Ray Toro:
"Bize sırrını ver?"

Nedeni açıklanamaz bir şekilde Chester Bennington'ın grubunun her albümü bir biriyle yarışıyor.

Chester Bennington:
"Gerçek şu ki hiçbir fikrim yok. Biz sadece işin içine girdik ve yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık ve birşeyler yaptık. Ve kesinlikle şuna inanıyorum ki biz, bizim için bir noktaya kadar ölebilecek, dünyadaki en iyi hayranlara sahibiz.."

Projekt Revolution'un arkasındaki isim olan Bennington ve Linkin Park, bu yaz için seçilmiş rock gruplarına öncülük ediyor. Grubun, hayranlarının çevreye daha duyarlı olmalarını sağlıycaklarını söylüyor Chester..

"Bu bana gençken Lollapalooza*'ya ilk gidişimi hatırlatıyor.Orda grupları görmekten daha fazla şey vardı. Gerçekten ama gerçekten eşsiz gruplar bir arada çalardı ve siz grubunuzla eğlenirken, farklı fikirler ortaya atılır ve konsept tamamen değişirdi."

Bennington ve yardımcıları, turdan daha fazla şey yapabilecek grupları araştırdı.

Chester Bennington:
"Benim demek istediğim şey şuydu; 'Daha önce tura çıkmadığımız, ortalığı kasıp kavuracak olan hangi isimlerle tura çıkmak istiyoruz'.."

Taking Back Sunday ve My Chemical Romance gruplarına Bennington teklif götürdü ve her iki grup da tura katılmayı kabul etti.

"Taking Back Sunday üyeleri her zaman Linkin Park'ın çok büyük hayranı olmuştur.!"
"Daha önce hiç birlikte tura çıkmadık, hiç birlikte sahne almadık..Ama her zaman sadece müziğe değil, çalışmlaarına ve grup için her birinin çalışmasınada saygı duydum. Ve bu adamların yaptıkları işi bu kadar önemsemesi gerçekten çok teşvik edici ve ümütlendirici"

Ve saygı her iki yolda da sürüyor.

Chester Bennington:
"Eğer linkin Park'ı bu kazancın dışında tutarsanız bu tur yine bu yazın en büyük turu olur. Ana sahnede yer alıcak olanları istediğiniz şekilde karıltırabilirsiniz ve hiçbir anlam ifade etmez..yine mükemmel olur."

Chester ve grup arkadaşları 90 dakikalık bir rock...? metal..? şovu sergileyeceklerini söyledi..sahi hangi kategoriye sokuyorsunuz müziğinizi?

Chester Bennington:
"Biz belirsiz bir grup olmayı istiyoruz. Amacımız bu. İnsanların bizi kategorize etmelerinin zor olmasını istiyoruz. Güzel müzik yapan bir grup olarak bilinmenin bizim kariyerimizi geliştirip, büyüteceğine inanıyorum.

*Lollapalooza = rock, alternative rock, hip hop, ve punk rock gruplarını, dans ve komedi performanslarını ve elsanatlarını içren Amerikan müzik festivali..