Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Kendi ağzından ekipmanları dinleyin

Başlatan Littleches, Ağustos 20, 2007, 05:35:48 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

[youtube=425,350]bkYZygMR7ZQ[/youtube]

Brad abim hepsini anlatıyor pedallarını amfilerini gitarlarını.

Dipnot : Yeşimcim parayı buldular değiştilerden örnek sana burda çok güzel bir şekilde sunuluyor bir insan evladının 20 ye yakın gitarı olur mu.? Başlarda sadece 3 gitar vardı şimdi stüdyo dolusu var (: Abartmışlar yani. Chester'ın da 50 ye yakın mikrofonu olduğunuda belirtmek isterim bu arada.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

Chester ın mikrofonlarını bilmem ama Brad gitarlardan farklı tonlar aldığı için hepsini bi arada kullanıyomuş bi de bunalrı konsere götüremiceenden yeni bi pedal tasarlanmışmış diye biliyorum ben :S

LİNKİNCİ ARZU

haklısın yeni bir pedal tasarladığının ben kendisi pedalını gösteririken izledim ama keşke onun  kullandığı gitarlar bende de olsa mütiş sesler çıkıyo daha doğrusu hepsinden süper tonlar çıkıyo hatta gitarlarından birini  chaz 'e de çaldırıyodu (chaz de brad kadar olmasa da o da güzel gitar çalıyo pek anlamamıştım ama şakadan da olsa brad le kapışıyorlardı sanırım ;D)
LİNKİNCİYİM EZELDEN GÖNLÜM GEÇMEZ LİNKİNDEN!!!

kmkzefrvr

Quote from: LİNKİNCİ ARZU on Şubat 17, 2008, 06:41:22 PM
haklısın yeni bir pedal tasarladığının ben kendisi pedalını gösteririken izledim ama keşke onun  kullandığı gitarlar bende de olsa mütiş sesler çıkıyo daha doğrusu hepsinden süper tonlar çıkıyo hatta gitarlarından birini  chaz 'e de çaldırıyodu (chaz de brad kadar olmasa da o da güzel gitar çalıyo pek anlamamıştım ama şakadan da olsa brad le kapışıyorlardı sanırım ;D)
doğru
dominator