Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

The O.C.

Başlatan Sumween, Eylül 18, 2006, 08:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Eğer yaptığın hatanın farkında değilsen edit ne demek onu bir ele alalım önce..

Edit forumumuzun sınırları içerisinde yolladığın mesajı düzeltmek istiyorsan, veya sonradan aklına ekleyebileceğin başka bir cümle geldiyse.. Yazdığın mesajın sağ üst köşesinde "Değiştir" seçeneğini göreceksin.. Bu seçenek sayesinde  az önce 3 kere üstüste yollamış olduğun mesajlarını (Birini shimy birleştirmiş) tek bir mesaj altında toplayabilirsin.. Umarım yaptığın ihlali gösterebilmişimdir..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Roswegas

hmm tamam, özür dilerim o zaman ben de sizden...

bi daha olmaz ama açıklayayım enden öyle yaptığımı.İlk mesajde sorulara cevap verdim. sonra link vermek geldi aklıma..sırayla onları verdim işte..

yani kasıtlı bişey değildi zaten dikkat ettiyseniz editten önce mesaj atılma zamanları arasında 3- 5 fark vardır..

Requiem

İşte önemli olan da zaten o linkleri sırayla değil toptan yollaman.. ya da bundan önceki mesajımda açıkladığım gibi "değiştir" seçeneğinden aklına gelen linkleri mesajına eklemek.. Herneyse hiç olmazsa hatanı anlamışsın =) Konuyu dağıtmayalım..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Roswegas

Dizide gelişmeler;

Ryan ve Taylor ilişkisi oturmaya başlıyor..  :)

Julie Built e döndü, kaitlin için.Aslında Ryan ın babasıyla berebaermiş bi süredir. 

Seth ve summer kıvrılıp gidiyolar..

ve bomba haber...seth'e kardeş geliyor Kirsten HAMİLE!!! :D

ebru_91

büyük final yaklaşıo ilk bölümünden beri kaçırmam the o.c yi son günlerde reytingleri düşmüş fakat final bölümü süper olucakmış duyduğuma göre ama marisa ölmeden daha heycanlıydı dizi....
cursedprincess

Sumween

Geçen gün reklamını gördüm ağlıycaktım az daha.. büyük bi aşkla takip ediyodum eskiden ,izlemeyeli çok oldu...Taylor diye bişiy gelmiş,Marissa ölmüş, Summer ayrı bi hâlde...izleyesim gelmedi hiç..
Bi zamanlar da buna benzer Dawson's creek vardı o da güzel diziydi =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ebru_91

gerçekten dizide çok şey değişmiş bitio yakında zaten one tree hill var onu bekliyorum ben:)
cursedprincess

Roswegas

dizide çok şey değişti doğrudur

ama hiçbiri çok keskin değişimler olmadı.marissa nın ölümü dışında tabi.ama zaten ölüm öyledir, beklenmedik zamanlarda gelir.

Taylor çok ilginç bi karakter, uzun zamandan beri vardı ama baştan sevimsiz bi insancık görüntüsü vermişti.

summer daki değişim de marissa kaynaklı.kafasını dağıtmak için girdi bu çevreci işlere, sonra kaptırdı kendini.

büyük final yaklaşıyomuş.Bekleyeceğiz artık naapalım..

inşallah güzel olur...

ebru_91

bitti ve saçma bitti kaç sene bu diziyi izledim ben böylemi olacaktııı...
cursedprincess

rock 4ever

wallw ha sonu benim de hiç hoşuma gitmedi ya bari marissa ölmeseydi ben çok seviodum o kızı

haruka

ayy keşke bitmeseydi!!!marissa da ölmemeliydi.bence öldükten sonra ryan çocuğunun anası eski bi sewgilisi wardiya ona dönmeliydi.onuda alıp cohenların başına sarmalıydı :D taylor we ryan saka gibi oldu yaa :)

I_am_free

1. sezon bölümleri e2 de türkçe seslendirilmeli olarak veriliyo