Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yeni cumhurbaşkanı abdullah gül

Başlatan sanmm, Ağustos 29, 2007, 08:38:44 PM

Previous topic - Next topic

sanmm

ya ben baktım ve böle bir konu başlığı göremedim ve dün bu olay yüzünden çok sıkıntıya girdim. zaten desteklemiyoruz. evet sizce artılar ve eksiler...
...yok işte...

ölü gelin

timsahı seçen bi millet demekki abduş gibi bi cumhurbaşkanına layıkmış hayırlı uğurlu olsun   "DURMAK YOK SATIŞA DEVAM"

beanlie

ülkede satılmadık yerde kalmadı bnlar köşküde satar

lp167

bu işe anlam veremiyorum.biz burda bunları konuşuyoruz ama bir çok kişi onları destekliyor.nasıl iştir anlamıyorum.ama bu hiç hoşuma gitmiyor kötü günler var önümüzde.

immortal

noterci oturdu koltuğa.erdoğan getircek o tasdikliycek.beraber çok iyi bi satış ekibi olcaklar hadi bakalım..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Doqqyjuice

penguenin kapak karikaturu harika olmus :D ... vatana millete hayırlı olsun... yemin etti o kadar yeminini yerine getirsin... anayasayı ve turkiye umhuriyetinin butunlugunu ve bagımsızlıgını korusun... ruhu hür vicdanı hür büyüyesin yetişbey diyesim geldi... cok eglenicez cooooooook ;)
Remember remember the nineteenth of November...

Mr. MeTaLkiSS

Eheh çok da korkmaya gerek yok be... Yani zaten akpiçlerin iktidara gelmesinden daha kötü bi durum olmuycak.. Zaten cumhurbaşkanlığı biraz isimde kalan bişey.. Askerin kontrolü altında olan bi makam.. Askerimiz de gayet iyi her ne kadar oraya da adamlarını sokmaya başlasalar da.. Yani öyle abartı bişey yapamaz adam asker ultimatomu verir göt gibi kalır yani..

Adamın dış ilişki tecrübeleri de var ya her ne kadar cumhuriyet rejimini yıkmak isteyen birisi de olsa yani demokrasi fikrini kabulleniyosanız bunu da mecburen kabullenceksiniz arkadaşlar çünkü halk istiyo =] Pek bişey farketmez yani anlatmaya çalıştığım şey.. 
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_cemre_chaz

bence yanlış düşünüosn askeriye çok göze batan bişi olmadıkça karışmayacaktır.ve bence yavaş yavaş bizleride kısıtlayacaklar her yerde onların adamları olacak ve biz sadece bakacağız gibi gelio bana.yani onların basta olması berbat bişi oldu bizler için walla ben korkuyorum gelecek b..... içinde.o adama o koltuk yakışmıor yaa:(

Mr. MeTaLkiSS

Evet o koltuk yakışmıyo.. Başta olmaları da berbat bişey.. Ve yawaş yawaş da bizi kısıtlıycaklar =] Ama söylemeye çalıştığım şey demokrasi bundan ibaret işte.. Ben de askeriye her şeye karışır demiyorum zaten.. Ama abartı şeyleri yaptırmaz.. Yani o yüzden de pek bişey farketmiycek diyorum ampulün iktidara gelmesinden fazla bişey olmuycak yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

kadrolasma olayı hadsafhaya cıkıcak sımdı...

ölü gelin

Quote from: lp_cemre_chaz on Ağustos 30, 2007, 11:42:39 AM
bence yanlış düşünüosn askeriye çok göze batan bişi olmadıkça karışmayacaktır.ve bence yavaş yavaş bizleride kısıtlayacaklar her yerde onların adamları olacak ve biz sadece bakacağız gibi gelio bana.yani onların basta olması berbat bişi oldu bizler için walla ben korkuyorum gelecek b..... içinde.o adama o koltuk yakışmıor yaa:(
şundan emin ol ki bu gün türk silahlı kuvvetli bütün dünyada korkulan bir güç haline gelmiştir gerektiğinde her türlü uygulamayı yapabilir bundan kaçınmayacağından emin ol akp  bu gün her yere el atıp kurutmayı başardı ama türk silahlı kuvvetlerine böyle bir şey yapamayacak 86 yıldır dimdik ayakta dünyaya meydan okudu akp ye mi gücü yetmeyecek

SheydA_mike_chester

heh!! iyi birbirlerini buldularr!! satmadık bi kaç yer kaldıı oralarıda satarlar! gerçi bu ülkede TSK ve BİZİM GİBİ GENÇLER varken zor ama.. neyse artık GüL geldii..böyle gitcek bi 7 yıl..

Doqqyjuice

iki ordunun kıran kırana carpıstıgı destansı savaslar geride kaldı... artık orduya yapılan yatırımlar tum dunyada azaltılıyor... savaslar mermilerle degil paralarla yapılıyor... agememnonun orduları truvanın duvarlarından geri sekti ama kapılarından girdi :) bi ulkeyi ele gecirmek icin artık kimse tanklarını kullanmıyor... yatırımcılarını kullanıyor paravanlarını gonderiyor hersey yasal acıklıklardan sinsice yapılıyor ve boyle olunca kimse sikayet edemiyor... artık bizde arkamızı tsk ya vermek yerine onların silahlarını onlara karsı kullanmalıyız :) ha tabi hala daha askerin postalının degmedigi topragı isgal edilmis saymıyorum ben ama artık kimse isgallerle ugrasmıyo... isin gercegi bu :) super guc olma tırmanısında rakipleri vurmaktansa kafalarına basıp amaca ulasmak daha mantıklı sanki...  dimi? :)
Remember remember the nineteenth of November...

delilah

peki bakan kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz.. ya da askerin bu iki gündeki değişen tavrını bugün biraz daha rahatlardı sanki..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

sanmm

yaaa benim dicek bişeyim yok.  milli eğitim bakanı yine aynı ve ben artık çıldırıcamm.. askerin tavrına dicek lafta yoq. noluyo türkiyeye yaa :-\
...yok işte...