Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

1. ve 2. İst. Buluşmaları

Başlatan Sumween, Eylül 02, 2007, 05:51:50 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Eveeeet 3. ve 4. İst. buluşmalarının topicleri vardı ama ben ufak çaplı olduğundan dolayı hesaba katılmayan 1. ve 2. buluşmayı da bi başlık altında toplamak istedim. Şimdi benm varolmadığım 1. İst. buluşmasına gidiyoruuuuz =)

O zamanlar tabi ilk buluşma olduğundan pek rağbet olmamış buluşmaya, site üyeleri de pek kaynaşık sayılmazdı bi kısım da tatildeydi (misal ben) ...
black_ece, ousan and kozy...

ve buluşmanın olmayan coşkusuna hiç girmeden ikinci fakir buluşmaya gidiyoruz :D

Bu buluşma da rağbet azlığından ve kışın azizliğinden dolayı kurak fakat olabildiğince zevkliydi :D
Çobancıklar
  Sumween,Black_ece,lpfan659,Zongir and Zongirin bi arkadaşı

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

ulan ankara kaç buluşma yaptı biz daha kaçıncıyı yapacığız nühehe=)

black_ece

5 biz de 4. deyiz eğer benim 5 mayısı sayarsak biz de 5 oluyoz nühehehe=)

Sumween

bişey olmaz bişey olmaz son anda toparlıyoruz çaktırmayın :D 4 de olcak 5 de 6 da.. =P

I choose hush...

€roS

ben birincide yoktum ikincide yoktum ücüncüde buluşmada var olabildim anca :'(

ne güsel valla keşke ilk başından katılabilseydim böhüüüü :'(

ama hiç bişiy için geç sayılmaz artık hep varım  :D :D

black_ece

ben hepsinde vardım =)

gokhan

eren uzulme bende senın gıbı 3 de bulusmaya gıttım ama 2. bulusmada gıtmesem bıle adamlara mekan ayarlamstım suprız haırlamıstım ama gıtmedıler... (unutmayacam)

black_ece

gökhan bi düşün neden buluşmaya gelmicek olan ve bi mekan ayarlamak çin çok hevesli olan ve doğru dürüst tanımadığım birinin dediğini yapiyim ??

Sumween

Aman tekrar kasmayın ya ileriye bakın şimdi Cem Uzan misali :D Ece'nin görüşü de doğruydu hepimiz o kafada olduğumuz için Gökhan'a uyamadık.. Neyse sonraki buluşmaya odaklanıyoruz hadi hep beraber :)

I choose hush...

shimy

ousan'ın geçen sene daha çok saçı varmış şimdi bizdeki resimlere de bakınca anladım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Evet kıvırcık bonusmuş o zamanlar, yaşlılık işte insan naparsa yapsn kilo alıyo, saçı dökülüyo fln :D

I choose hush...

ölü gelin

Quote from: black_ece on Eylül 02, 2007, 08:52:57 PM
5 biz de 4. deyiz eğer benim 5 mayısı sayarsak biz de 5 oluyoz nühehehe=)
eğer öyle doğum günü geyiklerini ya da diğerlerini sayarsak siz ankaranın tozuna yetişemezsin hehheeey

Mr. MeTaLkiSS

Pufff la ne diyo bunlar biz max 2 haftada bir buluşuyoruz onların sadece ismi yok artık şowa ihtiyacımız yok yani ankara rocks teorisini tonlarca kez kanıtladık =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

hee bu gün yine buluştuk mesela requiem raines ben ölü gelin onu yazıyok mu biz peh hıh :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

bu pazartesi yine var muzafferin gelişini kutsuycaz sonunda kutsal topraklara ayak bastı haah yiyosa toplanın sizde 8)