Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Son İzlediğiniz Film

Başlatan delilah, Eylül 03, 2007, 09:44:48 PM

Previous topic - Next topic

linkieboppers

en son 'messengers' ve '1408' i izlemiştim..ikisi de korku filmi ama açıkcası o kadar da korkunç değillerdi..

§ïяĝαиα

V for vendetta..2005 yapımı ama daha yeni izleyebildim mükemmel bi film kurgu müthiş kesinlikle tavsiye ederim.
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

LpNumB

"Şeker Kız Candy".. Amerikan Pastası türünde klasik Teenage filmi en azından güldürüyo :)

bumblebee

ben en son transformersı izledim konusu milyonlarca yıl önce dünyaya düşen allspark ı bulmak için autobotlarla decepticonların savaşı decepticonların lideri megatron allsparkla dünya teknolojisini değiştirip dünyaya hakim olmak istiyor

Darkshines

'i am legend' harbi efsane film.

madison

jim carey den 23 filmi,,,berbatttt

Heart Attack

Şeytan Çarpması . Çevremdekiler korkunç olduğunu söylemişlerdi ama en çok güldüğüm korku filmi buydu sanırım  :D Kızın aptal bağırmaları ve içine şeytanın girip konuşması gerçekten komikti  :D
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

linkieboppers

en son dün dvd de 'Korkunç Bir Film 4' ü izledim..çok guzel ve çok komıktı.. :D

black_ece

the forgotten
ama ondan sonra bölük pörçük olarak calender girls ve de mutluluk u serettim

_lp@chester_

en son testereyi izledim ve lost u izledim :D

NEVERlandLP

en son dün çağan ırmak ın son filmi ulağı izledim  güzel bir film seyirlik yani o kabuslar evi serisini sevenler mutlaka sever ama ağladığınız bölümlerde var tavsiye ederim

ebru_91

en son happy feet i izledim çok gzl bi animasyondu :)
cursedprincess

DaMLa_Lq

en son korkunç bir film 4'ü izledim

...nem!!..

en son o da cuma günü (vizyona girdiği ilk gün ) afat ı izledim  ve sabırsızlıkla recep iwedik i beklıyorum  :D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

primula

maskeli beşler kıbrız süperdi  :D

υηƒσяgινєη.