Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sosyalist Şirinler

Başlatan neverforgivenangel, Ocak 08, 2008, 12:50:50 PM

Previous topic - Next topic

Doqqyjuice

yahu bu sekilde dusunursek ben bu kafayla sana 50 tane cıkarım yaparım yani hic merak etme... he her bi manyaklıktan bi cıkarım yapıcaksak eger o kimi hatunların boyunlarına taktıgı melek kolyelerinide elestirmek lazım... kaldı ki islamiyette melek figuru yok hristiyan mı ilan edelim bu cocukcagızları =D hersey bi yana sne konun dısına cıkalım ne de geyik yapalım sirin babacıgın veya sarısın sirine denen hatunun veya guclu sirinin (ki dikkat ettim gram biseps yok adamda=D) sosyalizmin birer unsuru olarak gormek en azından o yasta imkansız =D... kaldı ki illa biseyler soliceksek guclu sirinin "polat alemdar" a benzedigini solerim ben... bol vecize az iş... bi kere dovemedi su gargameli =D
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

şirinler izleyen komünüst olacak gibi bir düşünce var ise eğer şahin k izleyen çocuk ne olacak acaba ??? ::) :P ;D 8)

black_ece

Quote from: neverforgivenangel on Mart 19, 2008, 08:56:06 AM
şirinler izleyen komünüst olacak gibi bir düşünce var ise eğer şahin k izleyen çocuk ne olacak acaba ??? ::) :P ;D 8)

alakaya maydonoz ?? =))
şirinler = çizgi dizi

şahin k = öh artık ??

bi çocucuun şirinler izlemesi normal ama kesinlikle şahin k seyretmemesi lazım kesinlikle yanlış bi geyik yapmışsın tü tü tü

ayrıca öyle bi kaide yok adam sosyalizmin esintilerini çizgi filme yerleştirmek istemiş =))

Doqqyjuice

bundan da normal bisey olamaz herhalde... zaten bu esintiler sirinleri gayet "şirin" yapmıs... simdiye kadar kimse bahsetmemis gerci de benim nacizane ufak tepkim bunun misyoner bi olusummus gibi gosterilmesi... never ın ilk postundaki haberin kaynagını bilmiyorum ama ufak bir tepki varmıs gibi geldi bana o yazıda... belkide yoktur... paranoyaklıkta sınır tanımam kimi zamanlar...=)
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

yaha şahin k için bi önceki sayfadan baksana konu ordan geldi ben açmadım :S:S:S

haber de baya uzun süredir nette hem türkçe hem ingilizce var valla   gördüğüm biryerden almıştım:D