Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

www.lp.efsanesi.com üyeleri

Başlatan lp_s3rh@t, Temmuz 08, 2007, 05:44:33 PM

Previous topic - Next topic

raines

ya bu konu güzelmiş ben çok beyendım baştan sona okudum çok nostaljik anlar yaşadım hakikaten.
ya o site benım hayatıma inanılmaz insan kattı ya netten insanlarla tanısılmasnın yanlıs olduguunu dusunen benm gıbı bırıne bir dunya ınsan tanıttı resmen.
sevgilim bile olmustu hatta uzun süre görüşmüştük ciddi manada hey gidi günler ya korayın başlarda unutamadıgı bi kaç şey varya onlar cok gerilere götürdü beni ya aa bu kadar tuaf olcagımı ummuodum bi site yüzünden eheh =)

eh beee ne ateşliydik ne komiktik ne eğlenceliydik tı tı tı kalsın burası ya hatırlayan yazsın lütfen okurum ben

Sumween

Hey gidi hey.... İlk üye olduğum siteydi LPE ya nası unuturum net hayatımın start aldığı mekân... Onun dışında hiç bi siteye de kalıcı üye olamadım (: Hayatımda çok önemli bi yer tuttu, hala da tutuyo, unutamam da zaten... Net yasağının da geldiği şu dönemde ayrılacağım acısıyla ciddi bi şekilde yanıyorum... Neyse Allah kavuştursun bizi dicem tekrar ve elimde kalan yegane ''LPE tayfası'' cdmle özlem gidermeye çalışıcam.
Başlığa pek hitap edemedim ama... Neyse Lpe- Lpft umarım daha nice yıllar cortlamaz...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!