Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

5.İstanbul Buluşması

Başlatan black_ece, Ekim 09, 2007, 10:20:16 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Büyük ihtimalle bayramın son günü ya da o civarda bir buluşma yapılacaktır..
Ayrıntılar daha sonra bu başlıktan bildirilecektir.

Black_Ece

edit:pek bi tv programı gibi olmuş deiştirdim...

selinkinpark

lan ben burda değilim sonra gelmiosun filan demeyin bana bayramda sapancadayım(H)

black_ece

tamam demeyiz =)

ousan

bayramdan sonra olsun geliyim :)

blind_clown

ya evet bayramdan sonraki haftasonu olamaz mı mesela bak ousan da geliyormuş hem ben de yokum bayramda burda=)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ousan

Quote from: blind_clown on Ekim 11, 2007, 02:00:45 AM
ya evet bayramdan sonraki haftasonu olamaz mı mesela bak ousan da geliyormuş hem ben de yokum bayramda burda=)
bayramdan sonraki hafta sonu referandum yokmu.. yine gidicen...

black_ece

eee nabıcaz haftasonu haricinde yapamayız benim okulum var :D:D

raines

kendi aranızda toplaşır gibi yaptıgınız sosyal faliyetleri buluşma die adlandırmayın. biraz yavaş. her dakıka buluşma mı olucak?

ousan

iyide yiğitcim şehir dışından birileri toplaşmaya gelmez.. buluşmaya gelir dimi :)

Sumween

Dersaneye göre haftaiçi pazartesiden perşembeye kadar boşum, cuma günü ort. 12:30-13:00 arası ; pazar günü de 03:00ten sonra çıkıyorum. Cumartesi günleri gelemem...
  Yalnız bi de para kısmı var Hayko konseri için sadece  bilet param var zaten onu da oraya verirsem sıfırlanıyorum, buluşmaya yol param kalmaz. Ama bakiyim duruma göre buluşma için Haykoyu satışa getirebilirim =( =(  Eğer buluşma günü de konser gününe denk gelirse ayrı bi süper olur ama tabi diğer arkadaşlara da uyarsa...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

bnmde hafta içi hergün dershane war 4 te çıkıyorum hafta sonu olması daha iyi bnmn için :)

raines

şehir dışından gelcek mi varda buluşma oluo ?
gelicekler belli 5 kişi yine. neyse nabıosanız yapın. benim derdim her buluştugunuzda bunu bulusma dıe adlandırmamanız. nese

ousan

ben geliyorum abi :D

beanlie

biz bu toplaşmaya buluşma  dioruz  :P:D

raines

yapma ya?