Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

lordi

Başlatan lp_xd, Ekim 10, 2007, 03:15:43 PM

Previous topic - Next topic

lp_xd

öncelikli olarak lordi 2006 eurovision birincisidir üstelik 292 puan alarak en yüksek puanı alan bir grupdur. lordi bir hard rock grubudur. canavar kostümleriyle meşhurdur.üstelik kostümleri olmadan röpörtaj bile vermez. ilk başta lordi hakkında satanist dediler :'( ama değil çok fazla hristiyan dindar da değil ama satanistsde değildir bunu asla unutmayın!lordinin 4 tane albümü vardır bunlar get heavy(2002) the monsterican dream(2004) the monster show (2005) the arockalypse(2006) bu albümlerden sadece 6 tanesine klip çekmiştir grubun lideri tomi grubun solistidir . gitarda ise jussi sydanmaa var. bas gitarda samar el nahhal, klavyede leena peisa davuldaysa sampsa astala var.

bu arada youtubeden lordinin hard rock halleujah şarkısının üstüne ismail yk nın allah belanı versin şarkısı koyulmuş onu dinlerseniniz çok gülüceksiniz . lordi gibi kaliteli bir grubun klibine kro birinin şarkısının hiç bu kadar gidiceğini bilmezdim ;D

bir avuç linkin park dinlemek iyi gelir. dinlersen! :D

shimy

ayrıntılı biyografi yok resim yok hiç yakımış mı cık cık
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_xd

;Dadam akıllı biyografi yokki koyim forum siteleri bilem yok doru dürüst  :D  sadece bunlarla yetindik napalım :d
bir avuç linkin park dinlemek iyi gelir. dinlersen! :D

black_ece

bari foto koysaydın =))
neyse ben koydum