Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Akon feat. Linkin Park ??

Başlatan [lp]_endLeSs, Ekim 11, 2007, 07:33:41 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Hindustan Times'ın Akon ile yaptığı bir röportajda Linkin Park ile bir iş birliği yapabileceğinden bahsetti:

-İşbirliği yapmanın yoğun olduğu bu dönemde rap ve rock ın birlikte oluşu oldukça düzgün bir hal alıyor. Sizin bunun hakkında herhangi bir planınız var mı?

Çok geçmeden Linkin Park ile birşeyler yapabilirim. Aynı zamanda Maroon 5 ile de işbirliği yapmayı planlıyorum. Ve ayrıca Fall Out Boy'la da. Yavaş yavaş rap-rock 'a kaymaya başlıyorum.

kaynak: http://lpr.ya-music.de/

ebru_91

güzel olur bence yapsınlar =)
cursedprincess

ShapeshifteR

Bu adamın sesi cok garip linkin parkla cok alakasız ve uyumsuz olur.. akon rock a kayması saçmalık bnce pop'a kaysın o.. yada bulunduğu yer ii aslında eminem le falan takılsın arada gwen stefaniyle sölesin işte...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Linkin_qark

kötü olur valla eeer lp ile duet yaparsa adamın sesı pop a fln uygun

C-A-D-I

ne alaka ya :o..bence iğrenç olur 
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

merve t.

ya bulaşmasın linkin parka.söylediği rap kendine yetmioda şimdi de rocka mı geçiş yapiomuş...bence de iğrenç bişi olur.

mskreis

denemeli bende ilginç olabilir.

Littleches

Adam çok emin kendinden saydığı gruplar kendisini kabul edecek mi.? Bunu da düşünmeli yapabilirim demiş hep.

Ayrıca Linkin Park'ta madem bu düzeye girdi bıraksın rock müziği RnB yapsın artık bundan sonra önüne gelenle bişeyler yapıyolar. Jay-z , Akon , Timbaland. Yakında Justin ile de bi parça yaparlarsa eğer bir daha Lq dinlemiyeceğim.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

betul__17

yaf ne akonu yaf lp üyeleri kabul etmes bence....

LpNumB

Yuh ya hiç oturmaz söylentisi bile kötü  :-\

haruka

ben akonla bişiler yapmaları iyi..lp zaten böle deneysel seyler yapmayı seviyo..güzelde olabilir kötüde bence dinleyip yorumlamak lazım.. :)

chaz_lp

pek sıcak baktıım söylenemez yani lpjz gibi bişi olcaksa bu da...

geçerken_ugradım

yok be yakışşmaz bene  ::)

black_ece

şeytan diyo git mike ın kulaklarını çek hatta yazık mike a hepsinin kulaklarını çek
cık cık cık

lp_mike_chester

bencede hiç yakışmaz ! ! !  :-X
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !