Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Paramore

Başlatan Sumween, Ekim 12, 2007, 04:27:31 PM

Previous topic - Next topic

primula

Quote from: I_am_free on Ocak 29, 2008, 02:11:15 PM
grammy ye adaylıkları var ama kazanacaklarını sanmam çünkü amy winhouse ile aynı katagoride

inşallah kazanırlar amy winhouse dan daha iiler bence  :-\

ayrıca "emergency" mutlaka dinlenilmesi gereken bi şarkı (=

υηƒσяgινєη.

ebru_91

amy winhouse 'dan ii deiller bnce o kdnın sesi süper
cursedprincess

Darkshines

amy winehouse gibi bir ses uyuşturucudan gitti gidecek. anası mezar araştırıyormuş ki ciddiyim. e ödülde herhalde bunlara kalır..

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: ebru_91 on Şubat 01, 2008, 12:49:42 AM
o kişiden kişiye değişir bnce de Amy Winehosu dan daha iiler. Amy Winehouse'un sesi gzel ama tarzını bn pek begenmiyorum. Ne diim iyi olan kazansın  :)

NEVERlandLP

Quote from: InnOCenT_SiNNeR on Şubat 01, 2008, 07:01:34 PM
Quote from: ebru_91 on Şubat 01, 2008, 12:49:42 AM
o kişiden kişiye değişir bnce de Amy Winehosu dan daha iiler. Amy Winehouse'un sesi gzel ama tarzını bn pek begenmiyorum. Ne diim iyi olan kazansın  :)
katılıyorum sana rehab dı galiba bi kere dinlemiştim onu bence paramore daha iyi tabi tarzları farklı bir kere ama paramore kazansın ya ;D

linkieboppers

bence de paramore kazansın..amy winehouse zaten bunalımları olan bi kadın..nası hala sarkı yapıp da ödul alabilio anlayamıyorum.. :-\

NEVERlandLP

malesef kazanamadı  >:( amy kazandı  >:( :( hellelujah şarkısına taktım bu aralar hep onu dinliyorum :)

linkieboppers

inanamadım ya..kadın altı dalda adaydı ve beş dalı da aldı..!! :o amerika vize vermediği için de odul torenine uydu bağlantısıyla katıldı...

I_am_free

ben demiştim... ;D

ebru_91

eh iyi olan kazanmış ;)
cursedprincess

primula

keşke kazansalardı  :-\ nese

"Misery Business"bu şarkıda çok hoş (=

υηƒσяgινєη.

artemis

Bu aralar Paramore la yatıp Paramore la kalkıyorum kesinlikle süper bi grup bu arada paramore nin anlamı Gizli Aşk demek  kısadan bilgiler vereyim hayley'in takma adı sünger bob muş çok seviyomuş ve gerçek bir N ysnc fanıymış yani ta ki okulda josh ve zac la karşılaşana kadar  bu ayki blue jean dergisinde paramore ile ilgili yazı var ve çoğu kişi gibi ben de hayley e bayılıyorum bi de zac ın tavırlarını çok seviyorum ;D

NEVERlandLP

ya birşeyi farkettim ben bunları youtubeda video izlerken bulmuştum ya ;D gerard way lyn-z ve eliza cuts için bir video izliyordum orda duyup indirmiştim ;D insan hastası oluyor elinde olmadan paramore un bir süre sonra :)

ßiLL

Bir kaç kere dinLemeye fırsatım oLdu..ama dinLediğim kadarıyLa güzeL bir grup..
ama son zamanLarda dağıLacakLarına dair bir söyLenti vardı..umarım yaLandır..):

-Siyah biLe kaybetmiş asaLetini yokLuğunun karanLığında..-
-KaranLık bir ışıkLa dehşet verir asLında..çünkü yaLnız kaLamazsın..göLgen vardır yanında..-
-GüLmek bana yakışmaz..çehrem güLse ruh aLışmaz..-

lpbn

güzel bir grup. bence de hep aynı ritimler  :-\
snowflake in my hand