Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türkiye

Başlatan ShapeshifteR, Ekim 14, 2007, 01:34:28 AM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

YA şöle bi baktım chelsea, real madrid bile var ama milli takımımızı konuşcak bi topik yok... avrupa şampiyonası grup elemelerinden başlayabiliriz..

bugun moldovayla 1-1 berbaere kaldık. ben şahsen bütün suçu fatih terime atıyorum acımasızca ... başından beri istemiodum beni tanıyanlar bilir... tecrübesi mecrübesi umrumda değil bu adam şu an rezalet bi durumda... takımımızın durumu ortada... özellikle kadro seçimlerinde saçmaladığını düşünüyorum... bu gidişle 2008 avrupa şampiyonası rüya... sizce bu kötü sonuçları nasıl düzeltebilriz ?? bnce cok köklü bi değişim gerekiyo.. oyun sisteminde ve teknik heyette... ardayı bugun hiç beğenmedim orta yapmayan bi kanat oyuncusu ya iirenç... gerçi gol pozisyonndaki ortayı yapamadığı için gölü bulduk mehmet topuz saolsun onn yapamadıını yaptı...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

beanlie

ümit karan gibi bir oyuncuyu yedek bırakması saçma

lp167

bence milli takım en başından beri kötü oynuyo.bu guurptan kötünün iyisi çıkar.yunanistana 4 atıp kendimizi kandırıyoruz.hollerin hepsi kaleci hatasıydı.onun haricnde pozisyonumuz yoktu zaten.norveç maçı ise yine kaleci hatası.yani daha ne diyeyim.avutuluyoruz.biz hiç oynayamıyoruz.ne savunma takımııyız ne hücum.hiç bişiyi düzgün yapamıyoruz.fatih terim oynamayan oyuncuları oynakmakta üstüne yok.emre 1 yıldır top oynamıo.sakt ta değil sürekli kadro dışı klübünde.tuncay formsuz oynamıo.tümer fenerde sakat oynamıo milli takımda oynuo.hakan arıkan hata üstüne hata yapıo.milli takımın en iyi ve istikrarlı oyuncusu brezily asıllı mehmet aurelio gereçekten gülünç.bizimkiler akıllarını baaşına almaları lazım.

lp_mike_chester

Türkiye kesin gidicek 2008 e bundan kimse kuşku duymasın yunanistanı da yenicez...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

rockn_rap

Quote from: lp_mike_chester on Ekim 16, 2007, 01:01:46 PM
Türkiye kesin gidicek 2008 e bundan kimse kuşku duymasın yunanistanı da yenicez...
Nerde o Türk yüreği,nerde o şehitler için oyunumuz,nerde Servetimiz Tuncayımız Ümitimiz.Yazıklar olsun
PACIFIST SONS

lp_mike_chester

hayal kırıklığına uğrattı beni türkiye dün hiç bişi yapmadık rezil ettiler bizi ama dün bosna - norveç maçınıda izledim norveçde top oynamıyor...

Mr. MeTaLkiSS

Gidip dandik dündük takımlarla berabere kalırsa bu yenilgiyi de bence hakediyodu oyuncularda iş olmayınca teknik direktör napsın herkes teknik direktöre bok atıyo da..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_mike_chester

forvet hattında sıkıntımız var ben olsam norveç maçına sivasspor un forvetinde oynuyan mehmet yıldız ı oynatırım yanınada hakan şükür...

ShapeshifteR

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 18, 2007, 12:46:51 PM
Gidip dandik dündük takımlarla berabere kalırsa bu yenilgiyi de bence hakediyodu oyuncularda iş olmayınca teknik direktör napsın herkes teknik direktöre bok atıyo da..
kadro seçimini, oyuncu değiştirme tercihelrini bide bu oyuncuların sahadaki dizilişini inceledikten sonra inan bok atmamak elde deil...

LpNumB

Rezillik Fatih Hoca nın elinde o kadar alternatif warken hala takımı oturtamaması üzüyo beni..

ShapeshifteR

Quote from: LpNumB on Ekim 18, 2007, 07:18:51 PM
Rezillik Fatih Hoca nın elinde o kadar alternatif warken hala takımı oturtamaması üzüyo beni..
asıl yaptığı hatalardan biriside o her maçta takımın yarısını deiştirio...

LpNumB

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 18, 2007, 08:52:16 PM
Quote from: LpNumB on Ekim 18, 2007, 07:18:51 PM
asıl yaptığı hatalardan biriside o her maçta takımın yarısını deiştirio...

Ksnlkle ya kadro ya aldığımz adam sayısından 3 tane takım çıkar bea

Chaz.Glsn.Mike

Quote from: rockn_rap on Ekim 17, 2007, 11:44:46 PM
Quote from: lp_mike_chester on Ekim 16, 2007, 01:01:46 PM
Nerde o Türk yüreği,nerde o şehitler için oyunumuz,nerde Servetimiz Tuncayımız Ümitimiz.Yazıklar olsun
Haklısın beaa :(
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

neverforgivenangel

milli takım ooollleeeyyyyy  hadi herkes millli takım ooollleeyyyyyyy >:( ;D ;D

prensesss

tm tm ooollleeeyyyy   ;D  en büyük Türkiyee..  ;D
. . . EvAnEsCeNcE . . .