Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türk Futbol Milli Takımımızın ilk 11'ini siz belirleyin

Başlatan rockn_rap, Ekim 18, 2007, 01:37:38 PM

Previous topic - Next topic

rockn_rap

abi bnce mehmet polat, ramazan tunç , ilhan özbay gibi ii sol beklerimiz war
PACIFIST SONS

ShapeshifteR

Quote from: wape on Ekim 18, 2007, 09:11:06 PM
bende o konu hakkında vurgu yapacaktımda uzun olmasın konuyla alakasız diye şeyetmedim. 'eskiden alternatifi yok oynatıyorduk şimdi niye oynatıyoruz diyecektim' :D ya bende iyi oynarım aslında o mevkide ondan, en azından top kaptırmam avuta çıkmam
iyi abi senin ön tarafında da ben oynim beraber a milli takımımızın sol kanadını uçuralım süper orta keserim falan filan  ;D neyse konunun dışlına fazla çıkmayalım..

Quote from: rockn_rap on Ekim 18, 2007, 09:14:05 PM
ilhan özbayı sağ bek biliodum menejerlik oynuos galiba :P
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

rockn_rap

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 18, 2007, 09:15:17 PM
Quote from: wape on Ekim 18, 2007, 09:11:06 PM
bende o konu hakkında vurgu yapacaktımda uzun olmasın konuyla alakasız diye şeyetmedim. 'eskiden alternatifi yok oynatıyorduk şimdi niye oynatıyoruz diyecektim' :D ya bende iyi oynarım aslında o mevkide ondan, en azından top kaptırmam avuta çıkmam
iyi abi senin ön tarafında da ben oynim beraber a milli takımımızın sol kanadını uçuralım süper orta keserim falan filan  ;D neyse konunun dışlına fazla çıkmayalım..

Quote from: rockn_rap on Ekim 18, 2007, 09:14:05 PM
ilhan özbayı sağ bek biliodum menejerlik oynuos galiba :P
eet sağ bek aslında ama arada bi solda oynuo Uğur Uçar gibi..Abi beni de sağ açığa alın bn de süper oynarım :D
PACIFIST SONS

lp_mike_chester

olum topic ne hale dönmüş neyse ilhan özbay iii futbolcu ama orda oynucak oyuncularımız ilhandan daha ii bize defansın ortasına 2 tane güzel oyuncu lasım servet le gökhan zan la olmaz bu iş 
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

LpNumB

Quote from: lp_mike_chester on Ekim 18, 2007, 10:21:33 PM
olum topic ne hale dönmüş neyse ilhan özbay iii futbolcu ama orda oynucak oyuncularımız ilhandan daha ii bize defansın ortasına 2 tane güzel oyuncu lasım servet le gökhan zan la olmaz bu iş 

Evet servet + gökhan olmuo 1 tanesini bırakıp yanına da seri 1 oyuncu lazım ..

rockn_rap

yani ibrahim toraman gibi . yaw abiler konu nolmuş bea :D herkes kadrosunu taktiğini oynatış şeklini yazsın bea :D daa sora bi sentez yaparıs :D
PACIFIST SONS

lp_mike_chester

Türkiye Euro 2008 E gitti ama bu kadro yeterli değil takviye yapılması lasım ........ ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !