Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

P-K-K ya LANET yürüyüşü

Başlatan beanlie, Ekim 23, 2007, 08:55:33 PM

Previous topic - Next topic

beanlie

P-K-K ya LANET yürüyüşü

28 Ekim 2007 Saat : 13:00 Yer : Taksim Meydan

Ülkemiz son zamanlarda hiç olmadığı kadar ağlıyor... Göz yaşı döküyor.. Toplam 36 şehit verdik dile kolay. Gün geçmiyorki bir şehit haberi almayalım.. Nereye kadar daha ne akdar sessiz kalıcaz.. Ne kadar içimize kapanıcaz... Herkes ayaklanmalı, haykırmalı yüreğindekileri beynindekileri.. Her kesimden her toplumdan birleşilmeli.. Kanla aldık bu ülkeyi, gerekirse gene kanımızı dökmeliyiz. Hain, kahpe 3-5 çapucluya teslim edilmemeli bu güçlü devlet. Osmanlı torunlarıyız biz, Atatürk'ün çocuklarıyız.. Genciz, güçlüyüz ve BURDAYIZ. Biz kendi üzerimize düşen görevi yapacağız. Burdan herkese sesleniyoruım.. Genci yaşlısı gayı lezbiyeni rockçısı metalcisi.. Birleşelim... Artık hiçbir anne ağlamasın. Bağıralım öfkelenelim! Ellerimizde Türk Bayrakları, dilimizde marşlarımız üstümüzde matemi belirten siyah tişörtlerimizle 28 Ekim 2007 de saat 13:00 te Taksim meydanında olalım.. Ülkemiz için, toprağımız için, askerimiz ve KENDİMİZ için!!!

black_ece

ben orda olcam

beanlie

bende

Sumween

Şu anki programa göre dersane var o gün, eğer haftaiçi grubuna geçebilirsem orda olmaya çalışıcam ..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ShapeshifteR

bizim burda yarın var bayrağımı kapıp gidicem
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

black_ece

"i am kurdish who is living in turkey.12 soldier died this weekend. i hate terrorism. i hate people who still call pkk kurdish freedom fighters but not terrorists. and i hate stupid politics of global assholes who make turks and kurds enemy. i hate turks when they are so bigoted about kurds. abd i hate kurds when they are so stupid to believe in lies of pkk. turkey is our home. why is this fight?peace at home, peace at world."

hatebook a bir kürt vatandaş tarafından yazılan yazıdan alıntıdır

Türkçesi

"ben Türkiye'de yaşayan bir Kürt'üm.Bu hafta 12 asker öldü.Terörden nefret ediyorum.PKK yı hala terörist değil de Kürt Özgürlük Savaşçısı diye lanse eden insanlardan nefret ediyorum.Global salakların politikalarından ve onların Türklerle Kürtleri düşman yapmasından nefret ediyorum.Kürtler hakkında bağnazca fikirleri olan Türklerden nefret ediyorum.ABD. PKK nın yalanlarına inanan Kürtlerden nefret ediyorum.Türkiye bizim vatanımız.Bu savaş neden ?? Yurtta barış dünyada barış"

LP.soldier

orda olucam ins.

lpstreetsoldier
lpcrew

gokhan

Quote from: black_ece on Ekim 23, 2007, 11:32:54 PM

"i am kurdish who is living in turkey.12 soldier died this weekend. i hate terrorism. i hate people who still call pkk kurdish freedom fighters but not terrorists. and i hate stupid politics of global assholes who make turks and kurds enemy. i hate turks when they are so bigoted about kurds. abd i hate kurds when they are so stupid to believe in lies of pkk. turkey is our home. why is this fight?peace at home, peace at world."

hatebook a bir kürt vatandaş tarafından yazılan yazıdan alıntıdır

Türkçesi

"ben Türkiye'de yaşayan bir Kürt'üm.Bu hafta 12 asker öldü.Terörden nefret ediyorum.PKK yı hala terörist değil de Kürt Özgürlük Savaşçısı diye lanse eden insanlardan nefret ediyorum.Global salakların politikalarından ve onların Türklerle Kürtleri düşman yapmasından nefret ediyorum.Kürtler hakkında bağnazca fikirleri olan Türklerden nefret ediyorum.ABD. PKK nın yalanlarına inanan Kürtlerden nefret ediyorum.Türkiye bizim vatanımız.Bu savaş neden ?? Yurtta barış dünyada barış"

kesnılke bu tur ınsanlar oldugu surece bu ulke   b o l u n m e y e c e k   bunu anlamayan herkes kafasına soksun dusmanımız bellı herkes bunu cok ıyı bılıyo ama kımsenın gotu yemıyo soylemeye (dewlet buyuklerımız)...ben bı asker torunu olarak...orda olucam...edıt kualını cıgnemısım ozur dılerım...=)

Lord_sPider

arkadaslar ben bakude okuyorum ve buradada bir kac gun once yuruyus oldu ve bir cok arkadasimiz da aynen bu sekilde en onde bizimle kolkola yuruduler ve onlarda kurttu ama bazi turklerden daha fasla lanet yagdirdilar

Doqqyjuice

ya bu kadar delürmesek? bazen anlamıorum bu ne perhiz bu ne lahana tursusu... hem 3-5 capulcu diyoruz hemde sokaklara dokuluyoruz... gecen bide yol kapatmıslar? tamam goster tepkini de yol kapatmak noluyo? sakin yahu...
Remember remember the nineteenth of November...

ShapeshifteR

Quote from: Doqqyjuice on Ekim 24, 2007, 07:32:22 PM
ya bu kadar delürmesek? bazen anlamıorum bu ne perhiz bu ne lahana tursusu... hem 3-5 capulcu diyoruz hemde sokaklara dokuluyoruz... gecen bide yol kapatmıslar? tamam goster tepkini de yol kapatmak noluyo? sakin yahu...
pkk nn 3-5 capulcu olduğunu  pkk nın kurulduğu yıl ki devletin tepesindekiler söyledi.. onlar artık 3-5 capulcu deil. üstü örtük de olsa( ki hiç değil) tüm avrupanın desteklediği, orta doğuda güçlü bir türkiye istemeyen her ülkenin destekldği(danimarka belçika amerika vs) bir PKK... onlar bir amip iken şimdi bir ahtapot... kimse pkk için 3-5 capulcu diyemez... adamlar en son kayıplarımızın yaşandığı saldırıda bile uçaksavarla 3 tane helikopterle gelmiş... biz sakin olamayabilirz artık cunku bardak taştı.. daha nerye kadar sabretces ? tay-yeap dangalağı sabır sabır diip duruo nasıl oldu da tezkereyi getirdi anlamadım... getirdi şimdi de cebinde saklıo..
eğer şehit verceksek pusuda değilde savaşta verelim... en azından sırtımıza değilde göğsümüze yiyelim mermiyi...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 24, 2007, 09:11:31 PM
Quote from: Doqqyjuice on Ekim 24, 2007, 07:32:22 PM
pkk nn 3-5 capulcu olduğunu  pkk nın kurulduğu yıl ki devletin tepesindekiler söyledi.. onlar artık 3-5 capulcu deil. üstü örtük de olsa( ki hiç değil) tüm avrupanın desteklediği, orta doğuda güçlü bir türkiye istemeyen her ülkenin destekldği(danimarka belçika amerika vs) bir PKK... onlar bir amip iken şimdi bir ahtapot... kimse pkk için 3-5 capulcu diyemez... adamlar en son kayıplarımızın yaşandığı saldırıda bile uçaksavarla 3 tane helikopterle gelmiş... biz sakin olamayabilirz artık cunku bardak taştı.. daha nerye kadar sabretces ? tay-yeap dangalağı sabır sabır diip duruo nasıl oldu da tezkereyi getirdi anlamadım... getirdi şimdi de cebinde saklıo..
eğer şehit verceksek pusuda değilde savaşta verelim... en azından sırtımıza değilde göğsümüze yiyelim mermiyi...
biraz sakın ol ya senol relax bu kadar fevrı olmamnın kımseye yararı yok...herkes cok ıyı bılıyo kı burda maudr olan taraflar bellı ama hala bısı yapılmıyo...

raines

bir site kuruluyor.
admini siz oluyorsunuz.
siteniz gitgide büyüyor.
siz pkk'a lanet yağdırıyorsunuz.
ve sizin sitenizdeki üyeler buna duyarlı olup yürüyüşler düzenliyor.
benden daha mutlusu olabilir mi?
helal olsun size.
sizi seviyorum

gokhan

yanlıs anladın galıba yııt bu bı genel bı yuruyus =)

Doqqyjuice

sınır otesi operasyon pkk yı bitirir mi sorusu geldi şimdi aklıma... karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama hededodo tatatata diye call of duty mantıgıyla pek de bisey olmaz gibime geliyo... neyse simdi okudum hukumet bana cevabı vermis zaten... önden bi ekonomik ambargo geliyo kuzey ırağa... sınır kapısında burokrasinin daha cok islemesi, yatırımların cekilmesi, bir takım onemli gıda urunlerinin en onemlisi akaryakıtın yavaslatılması falan filan... bence cok yerinde kararlar... bide guzel bi propaganda yurutebilsek gozlerinden opucez o ahtapotun gibime geliyo...
ikinci olarak bahsettigim sey sabretmek degil... o bardak tasalı cok oldu... daha ziyade adrenalin tüpü yutmus rambo gibi salyalar sacarak etrafa saldırmamamız zira ofkeyle kalkan zararla oturuyomus... :)
Remember remember the nineteenth of November...