Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Şebnem rekor kırdı!

Başlatan BlooD, Kasım 25, 2007, 11:53:24 AM

Previous topic - Next topic

BlooD

Şebnem Ferah'ın DVD satışları piyasadaki cd satışlarını da geçerek rekora koşuyor. Kısa zamanda kırılması zor bir rekorla Türkiye'de DVD lerinin de satabileceğini kanıtlayan Şebnem Ferah 50 bin gibi şimdiden geçilmesi zor bir tiraja sahip oldu.

Türkiye'nin en önemli performans sanatçılarından biri olan Şebnem Ferah'ın, gerek sahne tasarımı, gerekse senfoni orkestrasının eşliği ile diğer performanslarından ayrılan ve sadece İstanbul seyircisinin izleme olanağı bulduğu "10 Mart 2007 İstanbul Konseri"; CD ve DVD seçenekleriyle tüm sevenlerine geçtiğimiz ay ulaştı...

betul__17

vay be helal olsun valla  ;)

canerbg

Şebnem ferah güzel müzik yapıyor . Rekor kırdığına hiç şaşırmadım

Chaz.Glsn.Mike

Rock müzik piyasasında önemli bir sanatçı tebrik ediyorum :)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

NEVERlandLP

yakşır şeboya ;D

Mr. MeTaLkiSS

DFDFDFDFDFDFDFDF şarkıları sadece dinlemek için millet dvd alıyo sanırım çünkü canlı performansında hiç bi dalga yok :D Ama kadının hayranı çok yani o satış süpriz olmadı açıkçası..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Littleches

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Aralık 13, 2007, 01:02:06 PM
DFDFDFDFDFDFDFDF şarkıları sadece dinlemek için millet dvd alıyo sanırım çünkü canlı performansında hiç bi dalga yok :D Ama kadının hayranı çok yani o satış süpriz olmadı açıkçası..

Bendede var DVD'si en sevilen parçalarını söylemiş ve canlı performans üzerinden bir puan vericeksem 10 üzerinden 10 verirdim bu DVD'ye.  4/4 lük bir performans sergilemiş hem Şebnem Ferah hemde Senfoni. Tüm DVD izledim bir tane bile hata bulamadım ne enstrümanlarda ne vokallerde gerçi montaj çok var ama Türkiye'de piyasaya girmiş bir konser DVD si olarak bakarsanız Avrupadakiler ile eşdeğer bir DVD.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

gokhan

sil bastan olayını cok sewdım...

lp_mike_chester

şebo bu gene koymuş tavrını ortaya yakısır....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ajan scully

zaten çok tutuldu tv de o yüzden şaşırmadım bu rekora
the x-files