linkin park(mike la chesterın ankaralı leyla'ya yazdıkları şarkı)

Başlatan bumblebee, Aralık 25, 2007, 03:54:25 PM

Previous topic - Next topic

bumblebee

http://www.youtube.com/watch?v=8roJ4mTtEnc bunu mutlaka izleyin çok komik biri somewhere i belong un klibine ankaralı vokaliz grubunun şarkısını koymuş sonuna kadar izleyin gülmekten ölürsünüz şarkı tam oturmuş klibe özellikle 24. saniyeden önceki sözle görüntüye bakın bu kadar uygunluk olur o kadar

black_ece

öhöm kliple ne alakası var anlamadım ya bence güzel olmamış
yani LP nin daha uygun bi klibini kullansalardı bari somewhere i belong a hiç uymamış

bumblebee

bence uymuş ağız hareketleri hareketleri bence tek buna uyardı yanlış düşünüyosun baştan sona uymuş

blind_clown

ben de mi algılama eksikliği var acaba ???tek kelimesi bile ağız hareketlerine uymuyor ya çok başarısız bi video bence!!sakın izlicem diye uğraşmayın zamanınızı daha güzel şeyler için kullanın ;)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

primula

bencede uymamış  :-\

υηƒσяgινєη.

lp_mike_chester

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

bumblebee

aaaa gidin dostum algılama eksikliği var sizde tabş gözleriniz kesin kör gözlerinizin numarası büyümüş gidin ameliyat olunca bence doktor bulamazsanız ben keserim sizi merak etmeyin bana kimse karşı gelemez tamam mı öle diosam öyle

linkieboppers

ii de nası yani burda herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı göstermen gerekmio mu??nese..bence de pek uymamış...

blind_clown

Quote from: bumblebee on Aralık 27, 2007, 05:52:41 PM
aaaa gidin dostum algılama eksikliği var sizde tabş gözleriniz kesin kör gözlerinizin numarası büyümüş gidin ameliyat olunca bence doktor bulamazsanız ben keserim sizi merak etmeyin bana kimse karşı gelemez tamam mı öle diosam öyle
:o arkadaşı videosuyla kendi haline bırakalım bence ::) ;D
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

bumblebee

benim videom değilki ben beğendim paylaşmak istedim siz yerden yere vurunca yaptıma pişman oldum koyduğuma zateb

blackgirl52

bence uymamıs ama emeğe saygııı ::)
FrEe LiKe a cAt

black_ece

Quote from: bumblebee on Aralık 27, 2007, 05:52:41 PM

biraz daha seviyeli davranırsan sevinicem.zira hiç bi üyeye durup dururken böyle laflar etmek gibi bi hakkın yok.

bumblebee

ben üye felan değilim ben cybertron gezegeninden gelen bağımız robot organizmalar yani autobotların cesur askeri bumblebee optimus prime ı çağırırım dağıtır bu siteyi valla

black_ece

seviyeli davranmanın yanısıra rasyonel olmanı da öneriyorum ...

ousan

gülünç olaylar gerçekleşmiş burada... haydi hayırlısı :D