Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

türban ?

Başlatan bLOODsUCKEr, Şubat 23, 2008, 02:20:48 PM

Previous topic - Next topic

sizce türban üniversite ve kamusal alanda serbest olmalı mı ?

evet
10 (29.4%)
hayır
24 (70.6%)

Total Members Voted: 34

bLOODsUCKEr

biliyosunuz şu son günlerde içimiz dışımız türban,türban,türban. milletçe işi gücü bıraktık türbanı konuşuyoz.herneyse; sizce üniversite ve kamusal alanda türban serbest kalmalı mı

deathwax

bence türban dini simge olarak tamam kalsın. ama bunu siyasete taşımanın yararı yok. türban üniversiteye gircek. bu öğrenciler mezun olunca iş bulamicaklar. en basitinden okullardada hocalara türban serbestliği gelcek. ben bu yüzden üniversitede türbana karşıyım...

linkieboppers

aslında bu konu boyle bi sitede tartısılacak bir konu değil ama yine de ben hayır diyorum... :-\ :-X

ads1940

Quote from: linkieboppers on Şubat 23, 2008, 04:36:00 PM
aslında bu konu boyle bi sitede tartısılacak bir konu değil ama yine de ben hayır diyorum... :-\ :-X

bencede yani islamla lakası olmayan  bi bez parçsını n-burda tartışmanın ne anlamı var zaten    BUSHBAKANIMIZ bu konuda türkiyeyi laiklilten ayırmak için elnden geleni yapıo
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

the_R8Ds

bende kamusal alanlarda turbana karsiyim ama turbaninda laiklikle ne alakası war hala anlayamadım  ben size su siirle anlatim

bacimin ortusu batmakta rezilin gozune...
acirim tukuruge billahi tukurursem yuzune...
medeni olmak eger acmaksa bedeni..
desenize hayvanlar insanlardan daha medeni...!
                                                     M.Akif ERSOY

InnOCenT_SiNNeR

gundemi oyalamaktan baska bisi deil bu vatandas ikiye bolunsun bazıları da bunu kullanıp arkasından isler cevirsin Turkiye'nin daha onemli seylerle ugrasması lazım bnce
Tmm siyasal simge olarak kullanılmasına karsıyım ama bi turbandır gidio Gundemi ele gecirdiler yani

LpNumB

Quote from: InnOCenT_SiNNeR on Şubat 23, 2008, 07:50:15 PM
gundemi oyalamaktan baska bisi deil bu vatandas ikiye bolunsun bazıları da bunu kullanıp arkasından isler cevirsin Turkiye'nin daha onemli seylerle ugrasması lazım bnce
Tmm siyasal simge olarak kullanılmasına karsıyım ama bi turbandır gidio Gundemi ele gecirdiler yani

Yazdıklarının hepsine harfiyen katılıyorm o yüzden de çok kafa yormuyorum bu konuya gündemi meşgul tutmak amaçlı olaylar..

...nem!!..

ben karsıyım sımdı üniversıtede serbest olsa bu mezun olanlar kamuda çalışmak istiycek o zaman kamuda da serbest olcak aynı iran gibi olcaz sonra  :-\  :(  >:(  bu hükümetin laiklik anlayısını merak edıyorum
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

Heart Attack

ben hayır dedim . Üniversitelerde serbest kalırsa lise ve ilkokullarda serbest kalmaması kaçınılmaz .. Ayrıca laikliğe de ters bir durum . Dinin siyaset için sömürülmesi son derece yanlış bir olay .Birşey daha belirtmek istiyorum . Bu evet diyenler neden görüşlerinin açıkça belirtmekten kaçınıyorlar anlamııyorum ? Burada sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz . Herkesin görüşü farklı olabilir bu gayet doğal birşey
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

bLOODsUCKEr

Quote from: the_R8Ds on Şubat 23, 2008, 07:17:02 PM
                                                     M.Akif ERSOY

vaaaay harika bi şiir . lafı gediğine koydu valla

sheyda

Quote from: bLOODsUCKEr on Şubat 24, 2008, 02:56:21 PM
Quote from: the_R8Ds on Şubat 23, 2008, 07:17:02 PM
                                                     M.Akif ERSOY

vaaaay harika bi şiir . lafı gediğine koydu valla
valla güzel şiir
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

prensesss

Valla bu şiir tam cvp oluyo zaten..
yoruma gerek kalmadı  :)
. . . EvAnEsCeNcE . . .

ousan

o şiir türbandan bahsetmiyor :)

...nem!!..

şiir ile türban arasında bi bağlantı kuramadım
tamam şiir gsl ama türbanla alakası ne  ???  ???
İmZA yOk PaRmaK baSsaM

the_R8Ds

bacimin ortusu derken sizce ne kastediyor olabilir?