Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

türban ?

Başlatan bLOODsUCKEr, Şubat 23, 2008, 02:20:48 PM

Previous topic - Next topic

sizce türban üniversite ve kamusal alanda serbest olmalı mı ?

evet
10 (29.4%)
hayır
24 (70.6%)

Total Members Voted: 34

neverforgivenangel

benim ve benim gibi düşünenlerin düşüncesiymiş.. peehh... kardeşim bak.. benim ailemde de türbanlı insanlar var... onlarda diğer bir çok türbanlı gibi hocaları tarafından UYUTULUYORLAR!!!...  çünkü istedikleri bu...  ben bunu askeriyede okuyarak,anlatılarak öğrendim.. ben ve benim gibi düşünenler de o mantıkla bu ülkeyi ayakta tutan insanlar... türk silahlı kuvvetleri..   yani türk silahlı kuvvetleri uydurmuyor sadece sen göremiyorsun yada bilmiyorsun... kaldı ki ben çok iyi biliyorum türban takan türk kadınının birçoğu neden türban taktığını bilmiyor sadece takın dendiği için takıyor...  bana yazık değil doğruları göremeyip de konuşanlara yazık 8) 8)

ShapeshifteR

herkesin bildiği kendine göre doğrudur... senin düşüncelerini benimsememem yanlış tarafta olduğumu göstermez... güvenimiz sonsuz tsk'ya fakat unutulmamalıdır ki askeriye de her zman doğru hareket etti  diye bişe yok.. tabi burasıda göreceli kavram sana göre her zaman doğru hareket etmiş olabilir...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ezqi

:S türban kesinlikle serbest olmamaLı sadece bunu derim :S:S:S

mi_numetal_sa

bence kesinlikle serbest olmamalı hem hiç kimse zorla kapann demiyo günah falan değilmiş yani makyaj hiç eksik olmuyo ama türban var çok saçma bence
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

lpbn

eet katılıyorum.ayrıca türbanlı  mini etek giyen var daracık pantolon giyip ortada gezinenler var nası bişi bn anlamadım bunu  ???
snowflake in my hand

NEVERlandLP

Quote from: lpbn on Mart 19, 2008, 04:52:17 PM
eet katılıyorum.ayrıca türbanlı  mini etek giyen var daracık pantolon giyip ortada gezinenler var nası bişi bn anlamadım bunu  ???
işte onlarında anlamadığı şey o zaten yani ileride de öyle rahat rahat dolaşabileceklerni mi sanıyorlar?evet peki ya gerçek?işte bu büyük bir soru işareti

Sumween

Abi yöntemleri beni ürkütüyo ya... Bir arkadaşım var, normalde açık kız, ama dersanesinin yurduna gittiğinde (yurtlu dersane de nası bi çığır açmışlıksa(!)) kız dönüşte kafasında bir sürü karmaşık düşünceyle geliyo ''kapanıcam kapanıcam'' deyip duruyo :S Tabi malum kesime attım ben taşımı olmadık kişiler gaza gelip başımı yarmaya cüret etmesin pls :)
  Yalnız geçen gün başımıza geleni de anlatmadan edemicem... Arkadaşlarla dersane dönüşü minibüsteyiz,arka tarafta kalabalık bi grup. Yer boşaldı bi arkadaş oturdu bizden, sonra benim tam yanımdaki kara çarşafımsı türbanlı kızın kitaplarına uzattı elini ''ver tutayım'' diye kız ayakta duramıyodu çünkü.. Başta cevap gelmedi duymadı heralde dedik, kız bi kez daha elini uzatıp sorunca ilginç bi tepki aldı. Zeki ve vahşi güzelimiz dilsiz olacak ki ıkınaraktan tek kelime etmeyip kitaplarını kendine doğru çekti sert bi şekilde!
  Bizim grup muhabbet içerisindeyken lönk diye sustu birden,sessizliği de benim gülüşüm bozdu! Hayır gerçekten gülünecek mi ağlanacak mı bi durum olduğunda kararsız kaldık. (Ben kararımı verdim saniyesinde gerçi :D) Açıkçası bariz bariz de güldüm yani ''bak ne hallere giriyosun'' dedim kıza bir nevi.. Arkadaşlar da beni dürtüyo kaşınma diye ama sinir oldum zaten barut gibiydim o hafta dedim açsın ağzını ,36 numara baklava dilimli bi desen patlatayım suratına.
  Yanlış anlaşılmasın bunu anlatmamın sebebi türbana gıcığım vs. gibi bi durumdan ötürü değil, drumun vahimleştiğini gözler önüne sermektir. Yoksa benim de var türbanlı arkadaşlarım ayırmam da, yarın yukarıda ilk başta bahsettiğim dersanedeki arkadaşım kapaanırsa saygı duyarım ancak tabi şüphelerim kalmaz değil. Evde halinden memnunsun, yurda git gel ''anne kapancam''.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_mike_chester

ne oluyosa olsun artık cok uzadı=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

black_ece

Quote from: InnOCenT_SiNNgundemi oyalamaktan baska bisi deil bu vatandas ikiye bolunsun bazıları da bunu kullanıp arkasından isler cevirsin Turkiye'nin daha onemli seylerle ugrasması lazım bnce
Tmm siyasal simge olarak kullanılmasına karsıyım ama bi turbandır gidio Gundemi ele gecirdiler yani

birilerinin  doğru yönde bişey düşünüyo olduğunu görmek güzel  =))
kesinlikle katılıyorum

Doqqyjuice

olunmaz tabi medeni acmakla bedeni
nitekim tekstil urunu gibi gezmekle ancak olunur bedevi
iki bacak gorunuyor diye billboard karalıyacagına
uckuruna hakim olsanda beynini aralasan hani?

şiirde serbestlikten yanayım :D eh bizdeki edebi bilgide bundan ibaret :D cevap niteligi tasıdıgından degil de... onu okuyn bunuda okusun bari... :D
Remember remember the nineteenth of November...

bLOODsUCKEr

Quote from: the_R8Ds on Mart 18, 2008, 10:08:15 PM
senin solediklerin uydurmadan bashka hic bir sey degil onlar sadece hayatlarını dinin verdigi kurallar dogrutltusunda yasamayı tercih etmis turk kadınlarıdır bole dusunmekle sen ırkcılık yapıorsun turban takan turk kadınlarına 2.sınıf muameleyi yapmıs oluyorsun laikligi savunayım derken laiklik dısı seyleri savunuyorsun bole dusunursen o zaman komunistlik de laiklege aykırı demokrasi namına hic bir sey yoq nerde laiklik turban takanlara bole muamele yapılıorda o zaman nie komunist dusunenlere bole muamele yapılmıor  ???

yaw kardeşim bizde zaten türbanı dini bir simge olarak takanlara bişi demios.bizim lafımız bunu siyasete bulaştırıp şeriat isteyenlere
bu türban kabul edildikten sonra türbanların sayısındada bi artış oldu sanki
bizi türbanlı türbansız diye birbirimize düşürmeye çalışıolar
devleti içten yıkmak budur işte

wape

ya türkiyenin türban üniversiteye girdi diye yıkılacağını düşünen varmı? varsa yuh artık
türkler müslümanlığı kabul ettiğinden beri başörtü takıyor ve türklerin hiç bir devleti bu yüzden yıkılmadı, hatta bu kadınlar savaşlarda bile bulundu(nene hatunu erzurumlu olarak çok iyi tanıyorum başörtülüydü)
ha sokaktaki kadınların eminim çok büyük bi çoğunluğu bunu Allah'tan korktuğu için takıyor, bunların bir tanesinin bile yakkını yemenin kimseye hakkı yok! kız Allahtan korkuyor birşey takıyor bunu kul çıkarıyor işe bak ya. dinini yaşamak herkesin özğürlüğü, üniversiteleride düşüncesi farklı olğun insanların yaşadığı özgür bi yer gibi öğreniyoruz, öyle olmalı
hem ülkemiz silahlı kuvvetleri ülkemizin laiklikten çıkcağı anı kolluyor, yani öyle bi çaba olsa bile başarılı olunamaz kimse korkmasın
bence başörtülü kadın üniversiteye girmeli bu bi özgürlük, mini etek giyermi dekolte giyinir mi oda kendi tercihi
gerçi forumda siyaset konuşmak yasak ama battı balık yan gider ;D

Doqqyjuice

türban girsin diyenlerdeydim girdi... zaten korkumda bu degildi ya... bi tragedyanın son sahnesindeyiz iste... izlemeden ne olucagını bilemeyiz... :)
öngörülerde bulunmak benim isim degil tabiki... demokratik bi olusum bunu gerektirirdi oldu... bu sekilde kalırsa super olur gerci...
ama zaten dişi kisisinin kapanarak dişiligini kaybettigini dusunenlerdenim ben... estetigin,guzelligin,kusursuzlugun bi deformasyonudur kapanmak bana gore... tanrının yarattıgı en kusursuz varlıga biz erkekler tarafından edilen bi hakaret sanki... nüdist bi insan degilim ayrıca ahlaksızlıgıda elestiririm ama sırf erkeklerin ereksiyon pompası penislerini şişirmesin diye de bi kadının kapanmasından yana olmaları kusurlu bi beyine ve kusurlu bi ahlak anlayısına sahip olduklarını gosterir nazarımda... =)
Remember remember the nineteenth of November...

EBRU ?!

Boş işlerrr bu işler meşguliyt arıo herkes...tartısılmaya bile greq yoq bnce
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

ShapeshifteR

boku temizleyemeyeksen kurcalamayacksın ki kokmasın !!!
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.