Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

michael kenji shinoda

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:59:21 PM

Previous topic - Next topic

ramted

Mike Linkin park'ı Nu-metal e taşımıştır. Mike sız bir düşünün linkin parkı nu- metale dahil olabilrmiydi? Chester ve mike ın yeri tartışılamaz.. ahhhh Ne olur Rock'n coke de görsek LİNKİN PARK'I

Sema

mike mousemm benimm :D

öyle demeyin ama ya yok mike olmasa chester olmasa linkin park olmazdı felan ee onlar söylesin çalan yok ne işe yarıcak her üyenin ayrı ayrı yerleri var öyle demeyinn ;) ..
...../..l~
.....\_l~
......l_l
......l_l
......l_l
......l_l
......l_l
......l_l
./l...l_l
.\ \_l_l_/ l
..\...llll.../
../...llll...\
./....llll,.o.\
.l....TT..o.l
..\______/

maNg@slı

yaaaaa durum o kadarda ümitsiz deil yani evanescence içinde gelmez deniliodu ama geldi umarım Lq yi de TR görürüssssssssss  ;) :D
from the top to the bottom
bottom to top i stop
at the core i've forgotten
in the middle of my thoughts
taken farfrom my safety
the picture is there
the memory won't excape me
but why should i care

uNReLiEveD

Quote from: maNg@slı on Haziran 16, 2007, 11:07:27 PM
yaaaaa durum o kadarda ümitsiz deil yani evanescence içinde gelmez deniliodu ama geldi umarım Lq yi de TR görürüssssssssss  ;) :D
konuyla alakıasız bi post olmuş ama neyse...lp bu sene Türkiye ye gelmiyo...hatta çöplüğe bakarsan orda lp nin türkiyeye gelmediğini gösteren bi topic var...ama inşallah seneye gelirler.hepimis 4 gözle bekliyoz :)

Ra[P]uNzEL

WALLA BEN 10-15 gözle bekliom gelmelerini o rob la bateride kapışcaz bagetlerim gelsin kapışcaz onla sizide bekliom ha yenilmemi izlein ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D MİKE a da gelince anasını da sevmem babasınıda tanımam zate (ANNESİNİDE TANIMIOM DA NESE) ;D ;D ;D ;D :D :D ::)

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

primula

çok tatlı bişi ya  seside süper çok seviorum

υηƒσяgινєη.

askin_mike

mike adamım benm ya

ousan

arkdaş olsam heralde çok eylenirdim bu adamla....

shimy

eğlenilmeyecek gibi bişi değilki abi herif höt dese ağzından espri çıkıyor :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

primula

zuhahha bencede;D;D;D

υηƒσяgινєη.

chaz_lp

Quote from: ugur-acikgoz on Nisan 21, 2007, 06:29:29 PM
yeni imajı hoş olmuş :) :)
sen mike ın bıyıklı halini beğendn mi yani??

lp_mike_chester

onu her haliyle sewiyoruz ve beğeniyoruz...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shimy

Quote from: vangelis on Haziran 26, 2007, 01:54:35 AM
Evet, tam 5 sayfa okudum ama adam hakkında ilk postta yazılandan farklı bi şey öğrenemedim.

Kızlar, aşklarınız dışında bişiler de yazın bildiiniz de bizler de öğrenelim (fan olarak bildiiniz şeyler varsa tabi ;) )

Başka bi gençlik sitesinde (hani şu lp testinin olduğu site) ciddi ciddi yazılar yazıyorlar grup hakkında, bizim neyimiz eksik? ;)
çok afedersin sert çıkıcam biraz ama bu sitede yok öyle aşkım mike'ım sensiz yaşayamam tarzı hiç bir insan barınmıyor zaten her şeyin iyisini sen biliyorsun heralde... neyse sinirlenmeyim devam edin konuya...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

ya cidden zaten öle yazılar yazıldığı zamanda modlarımız siliyor öle abuk sabuk msjları tartışma felan çıkmasın die..bu arada mike'ın topicinde de ilan-ı aşk metinleri yok hayatı,karısı,işi ile ilgili şeyler var..yazık yanlış izlenim :(
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Requiem

Kusura bakmazsanız umarım ama vangelis kısmen haklı.. Tabi biz yeni bir fan gözüyle bakmadığımız için olaya, bize herkesçe bilinen şeylermiş gibi geldiğinden, sanırım pek de umursanmamış bizim tarafımızdan.. Yani şahsen ben de Mike hakkında bilgi edinmek için bu başlıkları gezsem beni de tatmin etmezdi herhalde

Ancak şöyle de bir şey var burda üyelerin sevgilerini göstermesine de karşı çıkamayız.. Tabi vangelis senin de aralarda gördüğün gibi "mayk aşkım canım evlenelim" tarzı yazılar olduğu zaman biz de müdahale ediyoruz.. İleri gidilmedikçe bunların bi zararı yok diye düşünüyorum. Tabi denildiği gibi bunların yerine daha bilgilendirici şeyler olabilirdi.. Aslında forumu biraz daha gezerseniz sık sık bu bilgilere rastlarsınız =)

O yüzden tartışma gibi bir şey başlamadan ben de kendi görüşümü suniyim dedim, siz de ona göre değerlendirip yorum yapın lütfen =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!