Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

puff muzı allahaskına sızın taraftarınız dunya tavuklararası sampıyonasına bıle katılamaz wıdyoya gerek yok

allaha sukur RİZELİYİZ...

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

ne tavukluğunu gördün beaa...ayrıca biz oynadık rize kazandı..ama bişi demiorum rizeliysen tebrikler...nese yaw hadi artık ezik bölümüne dön..kırk yılda girip de seninle tartışmayım soora kızıolar :D

tome3.mpq

ne tavuklugunu gormedımkı

az kaldı gorcez kadıkoydede halı samı yendede kım tavuk kım horoz

ben suanda zaten ezık bolumundeyım

tartıssan noluuur tartısmasan nolur taraftar = tavuk ornek gostertme kendını korkaklık yapma  muhauahyau :mrgreen:

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

muzzy

lan doru konuş..ne korkacam laf edip duruolar...ne bokun varsa ye lan senden mi korkcam...

görcez lan tavuk kimmiş...kadıköyde parmaklıkları yıkıp üstünüze gelmeye çalışan kimdi lan...bu sene 55 bin ibne kapasiteli stadınızda bi tavukluğumuzu görürsen o zman konuş..

Littleches

Çok özür diLerim.! Noluyo şimdi böle , biri birine yağıyo öbürü zaten deli ..

Ben anlamıyorum yani futboL'da playoff vardır , bi takım yenilsede yensede efendi efendi evine döner bu böyLedir .. Ben Galatasaray'lıyım.! Deli gibide futboL oynarım ama maç seyretmem takip etmem de kofti'den sorana Galatasaray'lıyım diyorum ama seviyorum takımı , yani nedir bu anlaşmazLık ben pek anlamam ama aranıza girmiş gibide olmayım ama içi sıkılıyor insanın , hep gözüme çarpıyosunuz tartışıyosunuz hep .. İğneleyip duruyosunuz birbirinizi yapmayın bee .. Forum'da spor bölümünü kapattırsak siz PM'den de taşarsınız ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

tome3.mpq

tartısma ufukcum baska bısı dııl olum zaten spor bolumunde tartısıcan baska nerde tartıscaz bu konus hakkında

muzi muzi muzii laf edene sende laf edıcen bu bole benım kımseyı korkutmak gıbı bı amacım yok netten benden korkan adam salaktır zaten pöh of yahu

kadıkoyde parmaklıkları yukıp ustumuze gelmeye calısan kımdı guzel soru
cesaretle aptallık karıstırılmıs heh concon taraftarının akıllı dusunmesını beklemıodm zaten yıksanızda saracoglu trıbunlerının ıbretıalem maskotları olursunuz

eet cok delıkanlısınız cok kralsınız sız gral bız ezıgız zaten o yuzden 3 conconlu bostancıda durdurdu tek basıma bı fenerlı olarak bıcak cektıler noldu takacak cesaret warmıydı okadar delıkanlılardıda neden cıkarttıkları aletı sokamadılar?
her hafta duwara 1 cızık daha atmaktan bıktım ama concon taraftarı dayak yemekten bıkmadı

ugur-acikgoz

tartışmalar boş ve anlamsız bir gs lı için gs dan ötesi yok ayrıca fb li içinde fb den ötesi yok aslında ikisininde taraftar profili aynı iki takımındfa taraftarı aynı düşünceye sahip tartışmaya gerek yok artık fb li fb başlığına yazsın gs lı gs başlığına bjk lide bjk başlığına yazsın sorun çıkmaz o zaman

muzzy

Quote from: -Kh- on Kasım 07, 2006, 01:44:19 PM
tartısma ufukcum baska bısı dııl olum zaten spor bolumunde tartısıcan baska nerde tartıscaz bu konus hakkında

muzi muzi muzii laf edene sende laf edıcen bu bole benım kımseyı korkutmak gıbı bı amacım yok netten benden korkan adam salaktır zaten pöh of yahu

kadıkoyde parmaklıkları yukıp ustumuze gelmeye calısan kımdı guzel soru
cesaretle aptallık karıstırılmıs heh concon taraftarının akıllı dusunmesını beklemıodm zaten yıksanızda saracoglu trıbunlerının ıbretıalem maskotları olursunuz

eet cok delıkanlısınız cok kralsınız sız gral bız ezıgız zaten o yuzden 3 conconlu bostancıda durdurdu tek basıma bı fenerlı olarak bıcak cektıler noldu takacak cesaret warmıydı okadar delıkanlılardıda neden cıkarttıkları aletı sokamadılar?
her hafta duwara 1 cızık daha atmaktan bıktım ama concon taraftarı dayak yemekten bıkmadı

ula boş konuşmaktan başka bişi yapmıon haa...aptallıkmış...cesaret odur işte..ölümüne üstünüze gelioz..
hem sen çizik atarken bizim taraftar da yatıodu zaten...

bunun konuyla alakası yok...ayrıca Atatürk ün Gs lı olduunu iddia da etmiorus..sonra birileri çıkıp ötmesin....KALBİMİZDESİN ATAM...

tome3.mpq

ei siz ölümüne gelin üstüme sonrada ölün

sizmi idda etmionuz geç lan

ata sadece kalpde olmakla bitmio koçum onun gosterdıklerıne gıdıomusunuz onun goruslerıne gıdıomusunuz ha? nerdeee gec be adam ya sen fazla gelısmıs deiciklerinle oyna kadıkoye gelıncede bızde sızle oynucaz

muzzy

ulan sadece kalpte olduunu nerden bilion..en azından saygı duyuyoz gösteriyoz bunu..sizde o da yok...ne yaptığımızın Ata ya karşı olduunu gördün de konuşuyon....kendileri Ata nın yolunda ilerliolar sanki de...hem idda filan etmioz tabi..bi herif çıktı ööle bi konuştu o söledi die biz de öle düşünüoz die bişi yok...ben kesinlikle Atatürk ün takım tutmadığına inanıyorum...çünkü Ata ya o yakışır..

tome3.mpq

ben 2. cumlemde genelleme yaptım takım adına dııl dedıgım 1 lafıda tam olarak anla lan

muzzy

düzgün yazda tam anlayalım lan...ben takım olarak o lafı dedim sen karşılık verince takıma dedin sanıyoz doğal olarak...genelleme de yapma...bişi yapma sen bi sussan tam süper olacak walla...

tome3.mpq

tartısmak zoruna gıtmeye basladı galıba?

lewen_th

kh misin nesin.. Galatasaray ve taraftarı hakkında düzgün konuş.ortada bi tavuk varsa eğer imzana koyduğun sensen tavuk sensin.önce kendi tipine bak ta konuş..böle saçma sapan konuştuuna göre kesin eziksinsin sen..git kendi ezikler bölmünde yaz yazılarını..burayı pisletme..bu arada muzzy hakkında laflarına dikkat et..

selinkinpark

ın 1 da laf yazmayın birbirinize artık öff bütün topic atısmalarla dolu yeter...