Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

kh de benle iyi dalga geçti ya

Mr. MeTaLkiSS

Sahaya girip gol olan herif bizim bölüm yani osmangazi makine müh. dio arkadaşlar ya bilmiom araştırcam ama kesin bizim üniversitedenmiş :(
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

haha ona cok güldüm ya:Sgool die baırdı bizim taraf:D
sora gerisi allah kerim:D

muzzy

Quote from: ölü gelin on Ekim 19, 2006, 09:31:42 PM

neyle dalga geçiomuş o beaa..ne çabuk unuttular kendi ewlerinde bi oyuncudan 4 gol yediklerini..sonra o herifin onlara attığı gollerle gol kralı olduunu...dalga geçecek en son kişiler eziklerdir...kendinize de eziklerle dalga geçirtmeyin...heriflerin avrupa ne bi bilgisi yok gelip burda ötmesinler..

ayrıca selin senin gibi gülenler yüzünden o gün o rezilliği yaşadık...ali sami yen e 5-10 bin kişi gelio ama gerçek taraftar onlar işte..işte o taraftar o gün millet gülerken takımını satarken halaa yırtılıodu desteklemek için..onlar kadar geri kalanda ruh olsaydı daha 15 dk kala maçı satmazlardı..son dakikada maç çevirdiğimizi bu taraftar ne çabuk unutuyo da böyle rezilliklere başvuruyor....izlemek için deil sonuna kadar sesiniz kısılana kadar bağırmak için gidin...

Requiem

Gerçek Galatasaraylı nasıl da kendini belli ediyor =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ugur-acikgoz

muzzy sana helal olsun döktürmüşsün sonuna kadar katılıyom muzzy e bizim taraftarın son 15 dk da yaptığını görünce utandım walla kendimden utandım

Mr. MeTaLkiSS

bi de o kadar galatasaray taraftarı kral dedik arada böle o.çları da var işte
Limp Bizkit forever...

muzzy

geç oldu ama...

ölü gelin

Quote from: muzzy_lp on Ekim 25, 2006, 03:39:21 AM
Quote from: ölü gelin on Ekim 19, 2006, 09:31:42 PM

neyle dalga geçiomuş o beaa..ne çabuk unuttular kendi ewlerinde bi oyuncudan 4 gol yediklerini..sonra o herifin onlara attığı gollerle gol kralı olduunu...dalga geçecek en son kişiler eziklerdir...kendinize de eziklerle dalga geçirtmeyin...heriflerin avrupa ne bi bilgisi yok gelip burda ötmesinler..

ayrıca selin senin gibi gülenler yüzünden o gün o rezilliği yaşadık...ali sami yen e 5-10 bin kişi gelio ama gerçek taraftar onlar işte..işte o taraftar o gün millet gülerken takımını satarken halaa yırtılıodu desteklemek için..onlar kadar geri kalanda ruh olsaydı daha 15 dk kala maçı satmazlardı..son dakikada maç çevirdiğimizi bu taraftar ne çabuk unutuyo da böyle rezilliklere başvuruyor....izlemek için deil sonuna kadar sesiniz kısılana kadar bağırmak için gidin...
kankam benim be seviyom seni valla ağzına sağlık seneye gelecen bizim okula cimbomuma yavru kedi diyenleri de susturcan

muzzy

inş. kankim...

2006-07 sezonu Fortis Türkiye Kupası'nda A Grubu'nda ilk maçımızda Ali Sami Yen Stadyumu'nda Bursaspor ile karşılaştık. 0-1 geriye düştüğümüz maçtan Necati ve Ümit Karan'ın golleri ile 2-1 galip ayrıldık.

ugur-acikgoz

bu gün galatasaray gençlerbirliği maçı var saat 19:00 da ilgilenenler seyretsin arkadaşlar bugün patlama bekliyom takımdan :) :)

ZongiR

patlama=galatasaray zuhahaha zor ama insallah...adamların sagı solu belli olmuyor
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

muzzy

yeetam_zongir e kapak....

G.Saray bir çok net pozisyona girdiği karşılaşmadan 1 farkla galip ayrılmasını bildi.TEBRİKLER KRAL....

Mr. MeTaLkiSS

ii koyduk ama mutluyum walla
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

:D :D
ehehe gs isthe ne yapsa yeridir
seviorum ben takımımı hmde cokk...nolursa olsun GS