Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

lig costu ya..fb yenılıor bjk yenılıor gs yenıor...büyük konusmayayım ama maclar bitmeden gsye cok yarıor bu..haftaya feneri yensek son haftaya kalır sampıonluk

Mr. MeTaLkiSS

ya abi sen şaka mısın pardon da bak kaç zamandır burdasın ne zaman forum kurallarını okuycaksın ya her defasında insanlar uyarmak zorunda mı her yerde bas bas bağırıyoruz forum kurallarını okuyun diye bu ne ya...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

abi naptın yaw topiğin içine etmişin...nese yense yenilse biz yine Galatasaray ımızın yanındayız..bideşu tezahuratı yazalım...

ne kupa ister bu şen gönlüm ne de şampiyon olmak
iki dileğim var Cimbomum ikiside fenere koymak...

lp_ken_an

kusura bakmayın inanın neden böle bişey  yaptım bende bilmıorum...hemen topicle baglantılı bi bahane yazıyım bari ya fener sampıon olunca ufak caplı üzüntüdendir belki..ya inanın dün akşam haberlere bakmasam bgn okulda fenerin sampıon oldugunu asla örenemzdım.gecen sene biz ne güseldi okula bayraklar formalar holigan sapkaları getirerek okulu costurmustuk bu sene hic bi fenerli okulda bunları yapamadı...

Mr. MeTaLkiSS

hala deiştir tuşuna fln basıp onları düzeltebilirsin attığın msjlarda sağ üst kısımda değiştir var ya abicim forum kurallarını okuyun ama ya böyle olmaz ki ya
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

bugün 17 Mayıs...biçoğu için değeri olmayan gün tüm Galatasaray lıların Galatasaray lı olma gururunu bi kez daha yaşadığı günün 7.yılı..
bugünün değerini bugün boyunca GSTV çok güzel anlatıyor..mutlaka hiç olmassa ara sıra açıp bakın...1 ay uğraşılarak yapılmış..

lp_ken_an

inan sen yazdıgında ben yazıyım bu konyu yazmıyımmı die düşnuodum  :) :)ama nese önemli olan gsmizin 7.yılı..unutmıcaz,unutturmıcaz!!!

süperlp

juninho işiniz yatmıs
pahalı gelmis size anlasamamıssınız
fenerliyim diye dalga zannetmeyin bugün gazetede okudum gerçek yani
bilgilendirim dedim

LpNumB

Quote from: muzzy on Mayıs 17, 2007, 05:19:59 PM
bugün 17 Mayıs...biçoğu için değeri olmayan gün tüm Galatasaray lıların Galatasaray lı olma gururunu bi kez daha yaşadığı günün 7.yılı..

çok qüzel yazmışsn abi ya hiç unutmuorm cd sini izlerken ağlıorm zaten hele finale qiderken hakan ın leeds e attığı mükemmel sol köşe war onu izlerken tüylerm diken diken oluo..

lp_ken_an

ya lig sampıonluktan ziyade bu duyguları yasamak cok daha güsel bence(kimseye laf sokmak istemıorum yanliş anlamayın ben her iki zevkide yasadıgımdan sölıorum)100 yıllık sevda cd  bide untulmaz maclar cd si var elimde..zamanla izlıorum o an tekrar canlanıor gözümde duygulanıorum işte o an anlıorum gs sevdasıyla yanıp tutustugumu

muzzy

17 Mayıs Belgeseli ni de al kesin..oralara nası gelindiğinin en güzel kanıtı..

juninho konusunda da takım zaten hiçbişi sölemedi..gazeteler başlattı gazeteler bitirmiş demekki öle bi konuyu...gazetede yazanlara bi inanmaya kalksak TR yıldızlar ligi olur..

LpNumB

Evt bnde zaten unutulmaz maçlar cd sini izliorm sıkıldıkça =)

lp_ken_an

Quote from: muzzy on Mayıs 17, 2007, 06:44:50 PM
17 Mayıs Belgeseli ni de al kesin..oralara nası gelindiğinin en güzel kanıtı..

juninho konusunda da takım zaten hiçbişi sölemedi..gazeteler başlattı gazeteler bitirmiş demekki öle bi konuyu...gazetede yazanlara bi inanmaya kalksak TR yıldızlar ligi olur..
alıcam ya hepsini onla birlikte bikac sey..su okullarda yazılılar bitse..ileride olursa cocuklarım onlara gs ile ilgili bi kac sey bırakmak lazım...nostaljık formalar bu cdleri filan .

Mosso

galatasaray 7 kısıyle fenerı 7-0 yenen takım dimi.D

ShapeshifteR

ben bjk li olarak topiinise giriorum ama kim bilir ne saman yenmiştir feneri 7-0, futbol topunun suyu yedii zaman gülle gibi olduu zmanlarda falandır...(=<1985)... hadi 20:45,6 kasım,olayları neyse  ;)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.