Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Buyrun. . .

ShapeshifteR

buyur burdan yak ;D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

muzzy

bunu bende hep sölemek istemem...ama illa söletiyorlar..altındaki yazının dediği gibi TARİHTE YAŞAYANLARA TARİH DERSİ!!..siz kaşınıyonuz..ha 5 yıl önce ha 500 yılönce..tarih tarihtir..

lp_ken_an

ah ah gs uefa finalini izledim ..yine duygulandım ya!!!sabırsızlıkla beklıorum aksamki macı daha alıcam holigan sapkamı giyecem formamı maca gitcem..

muzzy

uA niğde niğdeyi yıkmaya hazır!! :)..herşeyi hazırladık...sıra galibiyette..

lp_ken_an

o zaman hep beraber hadi muzzy ve gsli arkadaslar                                                                                          tacsız kral metin oktay...................

muzzy

tek aşkıydı Galatasaraaaayy....

lp_ken_an

senin gibi cimbomluyu

muzzy

unuturmu bu taraftar..

lp_ken_an

sagolasın muzzy nese ben enerjimi aldım ..motivasyonumda tam..ckıorum ewden macı izlemeye gıdıorum..gs ye basarılar hadi hayırlısı

LpNumB

Aynen bnde maçı izlemeye gidiorm şmdi bari bu maçı alalım. . .

muzzy

biz ultrAslan usülü alkışladık...yeter  :)

ShapeshifteR

abi yapmayın ya uA usulu futbolda alkış = savaş mı...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

muzzy

ewt..hakediolarsa ewt...hemde tam olarak ewt...ordan sağ çıktıklarına şükretsinler..

lp_ken_an

ah ne güldüm ya alkış tarzımıza..hani bi ara tuncay sov icin atılan sulardan birini icti ya inş. icine tükürmüşlerdir onun..oyuna gelince bok gibi oynadık allahtan kezmanları vardı :) :)ne diyelim hakkettiler..ama unutmayalımki şişeleride haketiler şimdi bgn acıklanacak olan cezaları merakla beklıorum.kaydı bize